Přejít na obsah

m.s.k

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem m.s.k

  1. A máš ho tam přidělaný třmeny, a nebo pomocí T-adaptérů ?
  2. Ahoj, koupil jsem na FII origo základní střešní nosič, a ted se rozhoduju jaký mám koupit nosiče kol. Podle toho co jsem tu četl, jsou o něco širší než obvykle, tak bych potřeboval radu. Co jste si pořídili vy? Díky.
  3. m.s.k

    Vrzající sedadlo

    Až ji budeš vyhazovat, řekni kam
  4. No nevím, měl jsem na FII odřený zadní nárazník a promáčklé 5 dveře, takže vyrovnání + lakování obou dílů (metalíza) v autorizovaném servisu mě stálo komplet 10 500 Kč. Jestli ten nárazník stojí to co píšeš, tak si myslím že je to moc.
  5. m.s.k

    Stěrače

    Nevíte někdo orig. číslo dílu na ty stírací lišty na FII ? Kolik tak přibližně stojí ? Díky
  6. m.s.k

    Ložisko na spojce?

    Byl jsem s tím v servisu, a tam mi potvrdili, že je to opravdu normální.
  7. m.s.k

    Ložisko na spojce?

    Zdravím, mám FII Htp a problém. Při volnoběhu a sešlápnuté spojce je všechno v pořádku, ale když ji pustím tak se mi začne ozývat takový rachtavý zvuk . Sešlápnu - přestane. Pustím - začne. Je dobře slyšet když se sehnu k levému kolu u řidiče. Najeto 5000 km. Nemá někdo tip co by to mohlo být ?
  8. Mám to samý co je na fotce, ale klíč k tomu opravdu potřebuju
  9. m.s.k

    Pozdrav

    Tak to máš dobrý. Mám oranžovou FII tak zdravím jenom oranžové (ostatní necht mi odpustí) ale moje žena mi říká že jsem jak vidlák který přijede vyvalenej do města . Takže když jede se mnou, mám zakázáno zdravit.
  10. V pondělí si pro ni jdu, taky oranžová. Už se nemůžu dočkat.
  11. Jaký máte názor na tento prostředek . Nemůže víc uškodit než pomoct? Funguje to? Díky za názory.
  12. Mám octu 1.6 75kw na LPG, a kape mi chladící kapalina z regulátoru tlaku v místě, kde vchází kapalina do regulátoru Zajímalo by mě jak náročná může být oprava. Díky za případné odpovědi
  13. Mám dotaz. Za jízdy se mi rosvítila kontrolka oleje, ale oranžově. V příručce jsem vyčetl že by mělo jít o nízký stav oleje. Zastavil jsem, vypnul motor, potom znova nastartoval a kontrolka svítila zase. Dojel jsem do garáže a zkontroloval jsem olej. Bylo ho tam trochu pod půlkou mezi ryskami, tak jsem tam tak 0,2 l dolil. Nastartoval jsem a kontrolka uš nesvítila. Je to ale zvláštní, že by to hlásilo nízký stav oleje když ho tam bylo mezi ryskami. Nemůže být problém někde jinde ? 1,6 75kw 2001.
  14. m.s.k

    Chyba 16514

    Taky jsem slyšel že by to mohla dělat řídící jednotka motoru, co vy na to?
  15. m.s.k

    Chyba 16514

    Zdravím , VAG mi píše chybu 16514, řada válců 1, sonda 1 : Elektrická závada v proudovém okruhu. Lambda je tam nová ( original), dávaná před dvěma měsíci, právě kvuli této závadě. Když se chyba vymaže, objeví se znova. Auto za jízdy občas škube a volnoběch taky lítá. Vypadá to jakoby do ní nešlo napětí. Neporadil by někdo kde je problém. Oct. 1,6 75kw 2001.
  16. Mám dotaz, dneska jsem zjistil že mi zmizelo asi půl litru chladící kapaliny a přibyl mi olej. Takže ho mám asi 0,5 cm nad horní mírou. Je to špatný těsnění pod hlavou? Auto se nepřehřívá. Co se může stát když je olej nad ryskou? Díky 1,6 75kw.
  17. Zdravím všechny, mohl by někdo poradit? Mám 1,6 75kw 2001, když stojím na místě, na volnoběh, tak jsou v kabině cítit výfukové plyny. Nevěděl by někdo odkud to může jít
  18. Mohla by špatná váha způsobovat neklidný chod motoru na volnoběch? Ani ne tak velké kolísání otáček, spíš jako by vynechávalo zapalování. Tedy u benzínu.
  19. Díky všem, dneska jdu na to.
  20. Zdravým všechny, mohl by mi někdo poradit jak demontovat plastovou výpln pátých dveří na Oct 1.6 75kw combi r.v 2001?
  21. Vaša: Nevěděl bys, podle těch čísel závad jestli se jedná o sondu před nebo za katalyzátorem? Díky.
  22. Takže nejsem sám. Nejsem ani znalec, proto moje otázka bude asi hloupá, octavka má dvě lambdy? Viz. příspěvek výše.
×
×
  • Vytvořit nový...