Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A nebo jezdíš slušně, a není ti to nic platné... vpředu TRW kotouče a TRW destičky, najeto pár tisíc a už se ozývají... ale třeba si časem sednou ;)

Já mám taky komplet vše TRW, najeto tak cca 30 tisíc km a naprosto v pořádku. ;)

Neználek napsal ....Můžeš tam dát i 288 x 25 a brzdiče FN3 dostačující a nemusiš dávát na zimu 16

Chápu to tak správně,že když dám na OI(AHF) kotouče z OII (288x25) a brzdiče FN3 tak můžu používat standartní 15 kola (vejde se to tam).

A ten brzdič FN3 je taky z OII ?

dík za odpověď

Upraveno od mva1

Ne, bohuzel nechapes.... Kotouč 288x25 a brzdič FN3 je z 1,8T. Ty máš na TDi 280 kotouč a brzdič FS3. Spolu s tim musíš vyměnit i těhlice a můžeš jezdit na 15 zimákách.

já myslel že na 1.8T nejdou dát klasický plechy 15...

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Tak to jsi myslel špatně. Na 1.8T dával výrobce patnácky. Ty nejdou až na RS, tam min. 16ctky. :)

Ja ten cely problem vyresil, koupil jsem novou O II. Pred tim jsem menil tehlice i s loziskama brzdice, desticky spodni ulozeni ramen.. A co si myslite ,,, nepomohlo tak sla z domu.. kol5

ještě se zeptam, ty moje kotouče jsou cele pokryte zakladem.

to se vypálí samo nebo co s tym ? dík

post-11877-1226407530_thumb.jpg

Hej, nic si z toho nerob, na auta sa tak standardne davaju aj priamo vo vyrobe. To aby nebol "ohrdzaveny" ked ho predavaju, na zakaznika to robi lepsi dojem... :p

ok díky, tak to bude asi chviličku pěknej smrad z brždění :) doufám že to nesesmáhne destičky

Jsem si vzpoměl, mám schovaný origo kotouče 280mm, jsou trochu jetý, ale jinak bez problémů tedy nezkřivený. Měl jsem je do rezervy ale teď budu dávat brzdy 288mm tak jsou mi nanic. Kdyby někdo chtěl nechám mu je zadara, ať si je zkusí jak budou funogvat u něj ( jestli se zvlní nebo ne ), pro ty kdo s tím mají problémy.

Kdyžtak napište.

Ja mam teda predek komplet ATE uz asi 30tkm a naprosta pohoda

Daval sem nove Bremba pred dvema lety protoze puvodni kotouce uz byly pod limit a kopaly opravdu silne. Ted je na nich cca 105-110t km. Brzdim velmi slusne a relativne malo.

Bremba po vymene byly asi 15-20t km uplne hodne. Po techto km zacaly velmi mirne kopat. Prevazil jsem kola, cimz se kopani kotoucu zmenilo z mirneho na malo znatelne a dal jsem to neresil. Po dalsich 10-15t km kopani uplne zmizelo. Od te doby je na nich asi 70t km naprosto bez problemu. A jak jsem je nedavno meril vydrzi jeste docela hodne.

• 3 týdny později...

a

Upraveno od leos130

mne sa cca po 5 000 km skrutili tiež, nechcel som kupovať nové, tak som ich nechal kamaratovi nech mi ich sústruhom prejde, pracuje v servise Mercedes a majú tam origo sústruh na úpravu kotucov. Od tej doby som najazdil cca 8 000 km a zatial v pohode, môžem povedať, že sa lepšie chovajú po úprave ako keď som ich tam založil nové. Vymenil som aj zadné, tie boli v hroznom stave, možno aj preto boli tie predné viac namáhané a skrutilo ich.

tak že aby bylo jasno tak tohle je tady už asi po desáté ;)

Ale je to pravda... :p:)

• 2 týdny později...

Mně se začaly kroutit neděrované Zimmermany po 3 tis.km ale nedávám to za vinu kotoučům - ty jsou sami o sobě kvalitní - já měl přední tlumiče KO a s tím to asi souviselo - tlumiče jsem vyměnil i se vším možným, co by mohlo mít na kroucení vliv (horní uložení, čepy atd.) - nyní mám ujeto 10 000 km z 85% ve městě a kotouče jsou perfektní :palec2:

Ignáci, a to se ti ty kotouče srovnaly sami, nechal jsi je stočit, nebo křivé vůbec nebyly?

kotouče se musely stočit ;)

o kolik jsi je nechal stocit?

Dávám za pravdu tomu článečku, mám vyměno za obyč sračku desky i kotoue Ferodo a vše je dobré, vzhledem k tomu že jsem s tím měnil i pár závadotvorných dílů co popisujou v tom článečku, mi nezbývá než tomu věřit a souhlasit. Takže kdo má něco v nepořádku, tak tam asi skutečně může dát třeba pozlacené kotouče a rvát do toho prachy.

o kolik jsi je nechal stocit?

to nevím, o tolik aby byly zase rovné, už si nepamatuji kolik to bylo

Přechodem na brzdy FNIII :palec2: a kotouče 288x25,nikde jsem se nedočetl že by mněl s timto typem někdo problémy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.