Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapci teraz tu bude pisat ze co som zas za drist vymyslel ale prosim nerieste to .. cim skor mi poradite tym skor to mozete vymazat :D tak otazka Kolko mate otacok na 5 prevodovom stupni v 100KM/h mate tolko? ide o motor 1,4 50 KW dakujem PS: este raz dakujem za trpezlivost:)

post-6141-1217162858_thumb.jpg

to hlavní nenapíšeš, záleží na gumě, chjo :feve:

na normalnych pneu standart...(podla predpisou...)a 14palcove disky

Na pneu nezáleží!!!!!!!!!!!

hm.. poradi mi niekto??

a ak ide o pneu tak pneu mam 185 / 60 / R14

1,4 16V 55kW ak sa nemylim tak je to tusim tak isto ale velmi podobne, ale neviem co sa ti na tom nezda, podla mna normal ;)

Houmr jj v pohode ale uvidim ci este mi niekto napise... inac nieco sledujem... :D

mam tu len z mobilu foto, ked som isiel na tempomat po dialnici.

merali tam, tam som to drzal na 5 prevodovy podla predpisu.

post-27-1217230576_thumb.jpg

Upraveno od colins

Colins diki

Na pneu nezáleží!!!!!!!!!!!

nezáleží jestli mám 14, 15 nebo 16 palcový kola jo? Hm

2750 ot na kilo

rozměr - obvod

195/45-16 - 1828mm

195/50-15 - 1810mm

185/60-14 - 1815mm

jiný kola jsem na F nikdy neměl a snad jsem neudělal chybu ve výpočtu

Bobik takze tolko kolko som vyznacil mas aj ty na 16 tkach?

195/45/R16

Bobik :) ok

mam len 1,4 lpg ale udaj je taky isty na rovine a 5 pri 2800 otackach rychlost 100.

myslim ze je to ok a netreba to riesit :palec2:

bratranec to ma na svojej 1,4 tak isto

hlapci nikto mi to nezistil?

tak dozvedel som sa ze vraj 1,4 44 kw a 50 kw maju rovnake otacky v 100Km/h aaj v 120 proste vsade co je na tym pravda??? ze je rozdiel len v sacom potrubi a v softe RJ a v vacke... je to pravda?

Tie otáčky neviem ešte som ich neporovnával ale tie rozdiely čo si vypísal tak to je pravda.Ja mám 44kw až nezabudnem tak ti ti vyfotím a hodím sem.

tak dozvedel som sa ze vraj 1,4 44 kw a 50 kw maju rovnake otacky v 100Km/h aaj v 120 proste vsade co je na tym pravda??? ze je rozdiel len v sacom potrubi a v softe RJ a v vacke... je to pravda?

citace z DUP číslo 32:

"Mechanická část motoru je shodná s motorem. 1,4 l/44 kW.....Změny jsou jen v softwaru řídicí jednotky motoru."

vikino1 ok dakujem len prosim davaj pozor ! Wittman dik ;)

Upraveno od Reso

Wittmann hele

post-1954-1217431382_thumb.jpg

Chlapci teraz tu bude pisat ze co som zas za drist vymyslel ale prosim nerieste to .. cim skor mi poradite tym skor to mozete vymazat :D tak otazka Kolko mate otacok na 5 prevodovom stupni v 100KM/h mate tolko? ide o motor 1,4 50 KW dakujem PS: este raz dakujem za trpezlivost:)

1,4MPi 50Kw-100Km/h-pětka- otáčky 2750/min. nedávno jsem se v ní vezl jako spolujezdec a samotného mě to zajímalo.Ty převody odpovídají nachlup přesně převodům u mojí Octavie(100Km/h-pětka-2750ot.) ;)

Ahoj, tak tady to máš 1,4 MPi 50 kW, gumy 165/70/14 plech, pátý převodový stupeň, benzín OMV 95.

post-9055-1217490987_thumb.jpg

Rešo ja sa ti ospravedlnujem lebo ten obrázok sa mi nevydaril a ja som si to všimol až ked som ho dal do PC.

Ale pri rýchlosti 100km/h tam boli otáčky 2750ot/min. Ked si pozrieš ten uhol ručičky aj ked ju nieje vydieť celkom je ten istý ako na predchádzajúcom obrázku od Jendam.Gumy mám tiež 165/70 R14 ale hlin.diskoch, rýchlosť 5 a benzín 95 oct. od Avanti ale to je dcérska spol. OMV takže to bude asi to isté.

Sory za ten spackaný obr. :doh

post-1954-1217513626_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.