Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já mám construct ,značený skla ve svý fabče a měl jsem to i dříve ve své feldě a považuji to nejvhodnější co se týče zabezpečení vozu +v kombinaci ještě jiným zabezpečením a pořádnou pojistkou protože takovýto názor že je to dávno překonaný je ........ ;) a možná by bylo dobrý čím je to překonaný

To Dick: třeba myslel kolega bittpower dát si do fabči satelitní nebo radiové sledování vozu to je tak dobrý do pořádně drahých aut ;)lol

Vloženo

No on kolega chtěl udělat chytráka, a proto asi napsal naprosto bezduchej příspěvek, asi pak popíše něco co viděl TV a nebo něco za desetisíce a nebo dokonce něco co u nás nemá homologaci, nebo co zrovna vyvíji NASA. A nakonec dopíše závěr, že všechno je překonatelné, ale to mi víme také :p

Vloženo

Jinak já dávám zamykání zpátečky, pokud už v autě není-značku řeším podle typu zamykání, které v dané době která firna z těch dvou má v nabídce a vyhovuje mi, dále vypínač, a u aut do 5-ti let stáří pojistku. To mi stačí abych klidně spal. Když tohle ukradnou, řeknu si 15-ti letý děti to asi nebyly, udělal jsem pro zabezpečení dost-koule si rvát nebudu.

Vloženo

Je otázka, jestli není lepší nulová spoluúčast místo nákupu zámků, leptání a podobných věcí. Jednak to auto ochrání pouze částečně, jednak je s tím otrava.

Část VINu je u FII/R vyleptaná na sklech, bohužel taková UNIQA tohle značení NEuznává a vyžaduje zároveň jakousi registraci za roční poplatek. Satelitní vyhledávání je sice zajímavá věc, ale drahá a šéfovi takle auto stejně šlohli. Prostě najedou do náklaďáku a vrtulník může lítat jak chce.

Když budu kalkulovat dobu vlastnictví auta na 6 let a cenu zámku i s montáží dejme tomu 6 000Kč, můžu ročně zaplatit o tisícovku víc a pořád to vyjde nastejno. Za podobný rozdíl mám 0%/1000Kč pojistku, která se vztahuje jednak na odcizení, ale taky na případnou havárii nebo živel. Oproti tradičním 5%/min. 5000Kč vám to pak vykryje i menší škody nebo ukradení rádia. Co běžná pojistka neumí, to je bránit se proti poklesu hodnoty, bohužel. Proti tomu je potřeba přikoupit ještě připojištění.

Vloženo

Tak za 1)dick:nikdo tady nechytrači,2)defend,construck atd ti cpou ve škodovce jen proto,protože s nima maji smlouvu a nemaji z toho maly prachy,vim co řikam,mam tam znameho.Dalši věc je ta pokud se ukradne auto s timto zabezpečenim tak jsou prodejci jen radi,maji novy kšeft.Proto nabizeji pouze toto.A navic pojištovna to zacvaka.Samozřejmně každe auto se da ukrast.Jde jen o to co nejvic to omezit a znepřijemnit.Pokud se nemylim tak toto tema je o mechanickem zabezpečeni nikoliv elektronickem jako je sherlock a dalši systemy.Když neznate dalši typy tak se tady do nikoho nenavažejte.Taky to nedělam.Mezi ty nejnovějši a momentalně asi nejučinějši mechanicke zabezpečeni patři zederlock.Momentalně to tady v čr montuje jen jediny člověk.Samozřejmně vše jde ukrast ale toto zařizeni je o něčem jinem než zamek zpatečky a rozhodně nestoji desetitisice ;)

Vloženo

Tak asi tak, nebavíme se o tom kde máš"chytrého"známého-já ho tam mám taky, protože se bavíme o tom co si tam možná dáme a o čem uvažujeme. Za druhé neporadil jsi nám nic, jen jak jsem předpokládal, něco co u nás není legislativně v pořádku. Takže trvám na svém, tvůj příspěvek shora byl bezduché plácnutí !

Vloženo (editace)

dick:ja jsem nic neřikal o "chytrem" znamem,tohle je jen alternativa k zamku řazeni.ktery jsem měl mimochodem kdysi taky.tvuj nazor asi je že jedina spravna volba je ten zamek zpatečky tak jsi u něj klidně zustan.ja tady davam alternativu pravě k tomuto zabezpečeni.A je samozřejmně na každem jak se kdo rozhodne.Tak to tady pořad nepřekrucuj

Editováno: , autor: bitttpower
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jsem si sehnal Construct a sám namontoval .... trvalo mi to asi 3 hodky nejvetsi pakarna byla asi udelat diru do tunelu :) :)

Takze pokud je nekdo zrucny zvladne to udelat sam :) :)

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím,

včera se mi někdo naštěstí neúspěšně pokusil ukrást auto. Za bílého dne pře Olympií v Olomouci. Tak jsem se chtěl zeptat jestli tady někdo v okolí montuje nějaký ten construct defend lock nebo něco podobného na zámek řadící páky a kolik by to tak stálo.

Dík za info.

Kolda

Vloženo

Zdravím,

včera se mi někdo naštěstí neúspěšně pokusil ukrást auto. Za bílého dne pře Olympií v Olomouci. Tak jsem se chtěl zeptat jestli tady někdo v okolí montuje nějaký ten construct defend lock nebo něco podobného na zámek řadící páky a kolik by to tak stálo.

Dík za info.

Kolda

Vloženo

Doporucuji Keetec TS 8000. Blokuje 2 okruhy motoru, vlastni (skryta) ridici jednotka, protiotresovy sensor, sensory na dverich, kufru + haupne. Dalkovy start (super na zimu), automaticke dochlazovani turba atp. Dalkova kontrola (dosah az 1km) a prehled pomoci led pageru. Porizovaci cena je sice trochu vyssi ale mam s nim nejlepsi zkusennosti. :)

Navic je zabavne pozorovat reakce lidi, kdyz se vedle nich nastartuje prazdne auto. :p

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Kdyby jste někdo měl zájem mám jeden defend lock doma. Je vyříznutej dokola, takže je i s táhlama řazení a řadičkou. jsou k tomu 3 klíče a štítek. Kdyby byl zájem tak PM

• o 2 roky později...
Vloženo

klucí - podelal se mi defend lock - strcim klic, jde to pouze o kousek otocit -ale ta packa se mi k řadící páce vůbec nevyhne.

viz video - 

- ta packa vubec nevylejzá.

nevite jak to zpravit.

• o 2 roky později...
Vloženo (editace)

Chlapi kdo máte DEFENDLOCK na Fábii I, jak vám funguje zamykání?
Mě jde zamykat kromě zpátečky taky jednička, Je to v pořádku?
Mám provedení zámku nahoře u řadičky.

Editováno: , autor: alien27

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...