Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A co tak SDHC karta ?? Tam ti vojde mp3, ze ich nebudes mat kedy vypočuť.

A co tak SDHC karta ?? Tam ti vojde mp3, ze ich nebudes mat kedy vypočuť.

JO TO NEZNÍ ŠPATNĚ CO STOJÍ A KDE SE DÁ KOUPIT ? DO TOHO BYCH ŠEL

težko říct, na co se ptáš.

to 'projectcwo':

Buď si z nás děláš (_!_) nebo jsi úplně mimo....

Zdravim vsetkych, mam Octaviu po fl a so seriovym Blues ale chcem ho vymenit za Bolero. Neviete mi poradit, ci budem musiet vymenit gateway? Alebo ako jednoducho zistim aku verziu gateway mam nainstalovanu? Dakujem.

jaký máš rok výroby? gateway zjistiš diagnostikou, nebo se na ní musíš podívat pod volantem... je nad plynovým pedálem, musíš sundat celý plast pod volantem..

rok vyroby 2010

jaký máš rok výroby? gateway zjistiš diagnostikou, nebo se na ní musíš podívat pod volantem... je nad plynovým pedálem, musíš sundat celý plast pod volantem..

nemusíš měnit gateway...

to si ma potesil :)

nemusíš měnit gateway...

• 2 týdny později...

Zdravím,

v prosinci mi přijde OII classic. Uvažuju o BOLERU, které se dá sehnat do cca pěti tisíc korun. Bude mi v autě fungovat tak jak má, když ho tam vložím?

Myslím jas obrazovky atd.

Zdravím,

v prosinci mi přijde OII classic. Uvažuju o BOLERU, které se dá sehnat do cca pěti tisíc korun. Bude mi v autě fungovat tak jak má, když ho tam vložím?

Myslím jas obrazovky atd.

Pasovat ti bude určitě a jas a zvuk vše jde jak má jedno mám už to novější viz.foto cena 5999kč je 2.měsíce staré koupli sem columbuse.

post-56850-010266600 1288894080_thumb.jp

post-56850-054669400 1288894098_thumb.jp

post-56850-023624000 1288894190_thumb.jp

post-56850-096287900 1288894202_thumb.jp

bude.... jen se musí nakodovat...

• 2 týdny později...

Dneska jsem dal Bolero a novou gateway, nakódoval a rádio hraje atd. Ale parkováky ani nepípnou a na maxíku se přestalo zobrazovat menu DSG-poslední řádek, který zobrazuje zařazený kvalt dsg.

Asi to bude špatněnakódované...nebo co?

• 2 týdny později...

Ahoj zrovna jsem vyměnil Boler 2010 za Columba. Bolero bylo na velmi dobré úrovni ale Columbus je ještě dále. Naprostá spokojenost

nakodováno, výpis bez chyb?

Zdravím,

Vím že se tu o otm povídá pořád do kola, ale nemužu nic najít. Koupil jsem si Bolero a vybíji mi baterku. Potřeboval bych vědět, přesně jakou Gateway musim dát, aby tento problem přestal. A ještě jednu věc, Dal by se k Boleru připojit DVD přehravač?? existuje k tomu nějaká redukce?

Díky za Info

L,P,Q,S,AA,AD.... ale hlavně musíš novou gateway nakodovat!!! Připojit DVD nelze

A tohle označení je někde na gateway přimo napsaný???

Jo, je to seriové označení za číslem: 1K0907530

Tedy: 1K0907530L

1K0907530P

1K0907530Q

1K0907530S

1K0907530AA

1K0907530AD

atd.

• 2 týdny později...

Mám O2RS, mr2006, climatronic, parkováky předek i zadek. Budu dávat Bolero a gateway to je jasný.

Když budu chtít zobrazovat parkováky (předek i zadek) stačí vyměnit řj parkováků?

Když budu chtít zobrazovat i věci z climatronicu tak musím vyměnit jenom climatronic nebo i celý topení. Hledal jsem to na víc místech a co člověk to jinej názor.

Díky za odpovědi.

Mám O2RS, mr2006, climatronic, parkováky předek i zadek. Budu dávat Bolero a gateway to je jasný.

Když budu chtít zobrazovat parkováky (předek i zadek) stačí vyměnit řj parkováků?

Když budu chtít zobrazovat i věci z climatronicu tak musím vyměnit jenom climatronic nebo i celý topení. Hledal jsem to na víc místech a co člověk to jinej názor.

Díky za odpovědi.

parkováky vyměnit RJ a hlavně upravit zapojení senzorů a natáhnout nove cany... climatronic - panel a sací šachtu, přepinovat kompresor a hlavně doufat jestli to bude chladit..

V sobotu mi Milhausek namontoval k boleru frekvenční vyhýbku k anténě, a popravdě nevnímám nějaké zlepšení příjmu. Tam kde to nehrálo nebo škrčelo to nehraje zase. Toť můj dojem. Takže investice 3 tis. je na prd.

No to už bych viděl na vadu antény...co tam dát žraloka co je na faceliftu??

to 'ferda25':

Na kolik ta ploutvička vyjde? Musí se ještě někde něco natahovat?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.