Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no s jasem je problem porad.

Když máš rádio ze SUP2 s vestavěným čidlem světla tak NO PROBLEMO lol

Upraveno od Dodo-Kolín

ja mam radio zo SUP2 a mne jas blbne. tak jako to je ?

A má to čidlo nebo ne?

post-33603-0-87933500-1296122223_thumb.j

Jsou verze, kteé mají čidlo detekce v autě (stejně jako Oct II Face).

mám to čidlo. Ale Bolero svieti ako a kedy sa mu chce. Po nastartovani svieti uplne, potom pohasne a nic na nom nevidim.

To je divný. Musí fungovat. Asi i záleží jestli nemáš denní svícení.

Já zapínám světla rukou.

A když si tam pohraješ se stupněm iluminace tak nic?

Mam denne svietenie. Iluminaciu mam na maxime.

Bude mi fungovat Bolero ze superba v O2 fl? Nechci nic upravovat, jde mi o to, jestli ho zapojím a bude fungovat jako Bolero pro octavii.

Díky

bude nutné ho nakodovat..

ano, bude fungovat..

Funguje :palec2:

Sice jsem to musel přepinovat-někdo si s tím hrál ale maká to perfektně ;)

bude nutné ho nakodovat..

A předpokládám, že to platí i o Boleru z Yetiho, že? To kódování mi udělají v autorizovaném servisu?

Díky

to SusHa1: Neblázni. řekni si někomu z fóra. ;)

Ok.

A ještě dotaz: to kódování je důležité k tomu, aby to rádio vůbec šlo zapnout?

Jde o to aby si rádio s autem navzájem porozuměli ;)

...to kódování je důležité k tomu, aby to rádio vůbec šlo zapnout?

Na první zapnutí je potřeba PIN...kódování jak psal Dodo.

zdravím ,vyměnil jsem radio stream za bolero z O II FL a potřeboval bych dát ještě jednu anténu někam pod přístrojovku.Po přečtení všech možných témat jsem nenašel jakou přesně koncovku by měla anténa mít.díky

dej tam frekvenčí výhybku a máš po problému!

• 4 týdny později...

Ahoj kluci a holky,

nevíte o někom kdo by mi nakódoval novou gateway?

Mám Bolero a koupil sem novou Gateway.

Nejlépe někdo z okolí Brno-Vyškov-Uherský hradiště.

díky

zítra kolem oběda ve Vyškově není problém nakodovat...

ahoj, nevi nekdo jestli se da nejak dokodovat zobrazeni casu a teploty do radia Bolero? mel jsem to u predchodziho auta na radiu Stream a dost mi to chybi...

zdravím,myslím že to nejde už se to tu někde řešilo

Ahoj všem,

mám Bolero v OII 2006 - původně Audience. Krom toho, že neukazuje čas ani teplotu, což mi tolik nevadí, nereaguje na otočný spínáč světel (světelný senzor pod zrcátkem nemám). Co jsem se ptal, je k tomu potřeba převodník signálu CAN. Nevíte někdo, kde by se dal sehnat za rozumné peníze nebo jak to jinak řešit? Gateway mám přeflashovanou na poslední správný software. Díky!

Ahoj, mám první postřehy z výměny Bolera za Stream. Zvuk je nesrovnatelně lepší, až mě to zarazilo, nečekal jsem takovou kvalitu zvuku. Co se týče tolikrát opakovaného tématu ohledně nakódování atd. Rádio se mi samo zapíná i vypíná v závislosti na vložení či vyjmutí klíče ze zapalování. Před výměnou jsem byl upozorněn, že právě toto nebude dělat dokud se nenakóduje. Osvělení je v pohodě, svítí jak má, intezita se nemění ikdyž se jedná o model z SII s čidlem. Kvalita signálu pouze na jednu anténu je taky dobrá, nejezdím dlouhé štreky, takže by mě absence druhé antény neměla trápit. Nicméně, jsem někde slyšel, že pokud nebude použita frekvenční výhybka, tak některá rádia přestanou po čase hrát úplně, nevím! Snad řekněte vy. MF volant také funguje bez problémů. Co se týče zobrazování klimy na displeji. Potom jsem se tady dočetl, že se musí vyměnit snad "celá" topná soustava, už snad ani nechci, aby to rádio takovou funkci mělo. Je mi divné, že starý Stream to celé ukazuje a pro Bolero by to byl takový problém, že by se musel měnit panel klimatizace či co ještě! Takže tuto funkci oželím a už potom nebudu pátrat. Co ale neoželím je zobrazování park asistenta. Takže opětovná otázka? Co je třeba? Gateway, ok chápu, kde ho koupím co nejlevněji, případně kolik je normální prodejní cena, abych nekoupil plastovou krabičku za 2000kč a ona neměla cenu pár stovek. Díky

OCT II mr2006

Upraveno od Tofik

už ted by jsi měl vyměnit gateway, jinak ti bude vybíjet baterku!! dále vyměnit RJ parkovacích senzorů + upravit zapojení el. instalace a nakonec vše korektně nakodovat... a frekvenční výhybku pro kvalitní příjem...

hlavně nejde jenom o to vyměnit gateway a RJ parkovacích senzorů, ale hlavně to všechno správně nakodovat...... včetně radia které jsi tam už dal..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.