Přejít na obsah

Demontaž sedadla spolujazdca


mossad

Doporučené příspěvky

po 10 startech ta kontrolka stejnak zhasne, pokud závada - odpojení už bude v pohodě a to samé platí o odpojení vypínače v kaslíku, když ho sundaváte ;)

No nevím nevím pokud je identifikována závada na airbagu, tak aspoň podle mých zkušeností se musí chyba vymazat přes vas nebo vag, jinak to svítí pořád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to udělal poprvé, že jsem si při vypojeném bagu sepnul zapalování, aby se mi líp točilo volantem a je pravda, že ta kontrolka měla po deseti startech zhasnout (viz technik v servisu), ale nezhasla a musel jsem na diagnostiku. Jinak od té doby byl bag vypojený víckrát..včetně sedaček a pokud si v tu chvíli zapalování nesepneš, tak se ti závada nemůže načíst. Není důvod..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsem měl vyndanou sedačku spolujezdce, po celou dobu NEBYL klíček v zapalování a po montáži bylo vše bez problémů. Myslím, že se výrobce sychruje proti například náhodnému vzniku statické elektřiny předpisem o nutnosti vždy odpojovat baterku. Jinak co já vím, tak po odpojení baterie v případě že byl odpojen některý bag je postup zapojování následující: nejprve zapneme klíček v zapalování a teprve poté zapojujeme baterii, ne obráceně. Při připojování baterie NESMÍ být nikdo ve voze, jasné je proč asi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...