romaneek Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Ahoj všichni, zkoušel už někdo přehodit všechny 4 pružiny z RS na normal fabču combi 1.9tdi ? Nekamenovat a děkuji za případné názory, komentáře Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Jde to. Já to mám na SDI ale TDI je to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Tak už vím,že pasují,ale nesedne zadek moc dolů? je to kombi přecejenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Záleží jaké máš štěstí....může to pasovat celkem slušně,ale spíš to bude níže.Záleží na tom jakou máš výbavu.....Já mám třeba ještě navíc tažný,držák na věci v kufru atd.a musel jsem dát ty co se dávají na max zatížení a ještě 8mm podložku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 tak to radši koupím nějaký sport pružiny,přímo pro tenhle model,díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 No mám celkem obavu aby to nebylo ještě horší....přeci jen většina tuning pružin je na jednu váhu(tu prostřední) v serii máš tři druhy....nejsem zastáncem aut na zemi,mám ho na normální ježdění,ale i ten zadek o 1cm níž než předek mi vadil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.