Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Hrábě: už sem se lek, že nenapíšeš, žes dorazil :feve: sem moc rád, žes přijel z takový dálky!

jj hrábě a junior :palec2::) hele nemá už junior doma zaracha za to oblíbený slovíčko vo.e :)

Napsal bych dřív ale : uklidit všechno z auta, něco na jídlo (jedno z těch plnotuků co zbyly), "rozmrznout" do vany a najednou Ti mě budí telefon.

jj hrábě a junior :palec2::) hele nemá už junior doma zaracha za to oblíbený slovíčko vo.e :)

Ještě neměl čas ho použít páč vytuhnul taky a polovička ještě není doma. Ale mám obavy že jak to všechno dospí tak začne - to pak bude fičák a na Skodahome jedu sám !!!

jasný no.....musí si dávat bacha co říká... :) jinak budete mít pruser oba... lol

Sem mu to po cestě politicky vysvětloval, tak doufám že si z toho něco zapamatuje jinak má(me) po ptákách !!!

Sobota ráno: probudit se z delíria, koupit ledový kafe a hurá se zapraseným autem na Doksy. Jsem rád, že Bobeš naskočil na první cuknutí (tejden jsem s ním nejel). Ráno dovalím, hloupý kecy :D, říkám si, že jsem vůbec jezdil lol . Dám dva párky v rohlíku a po jeden a půl hodině valím na Luštěnice vyměnit auta. Bobíka parkuju, zapínám a vypínám a zamykám všechno možný i nemožný a ve 12 odjíždím Seatem Alteou na sraz v Heřmanově Městci. S mezipřistáním pro naftu drážím díky provozu jak kráva až ve dvě hodiny. Na Konopáči je 12°C a zima menší než v Doksech :feve: Pokec s Olinem, Lexisem a Fílou. Pozdravení pár známejch a v 15:30 s půlhodinovým spožděním podle harmonogramu mnou vypracovaného vyrážim na Slovensko. Cesta mě čeká dlouhá. Aby mi rychleji utekla zpívám songy Hanky Zagorové. Před Olomoucí se začínám nudit, tak jedu co to dá lol . Skvělá objížďka. Na Rožnov pod Radhoštěm se nedá odbočit, kvůli nějakému posranému mostu. Musím jet až do Nového Jičína tam chčiju krev smíchy. Během 200 metrů 4 kruháče a ještě je maj očíslovaný. Asi vyhráli soutěž o nejvíc kruháčů nebo co. No pro změnu jedu jako prase a cesta se mi líbí. Serpentiny na Makov mě jsou plný lol . Dorážím na místo v 19:00. Dnes po obědě návrat zpět ovšem fungl novou OII 2,0 a cestu si vyloženě užívám. Je krásný jet úplně novým autem a používat během jízdy téměř jen 5 a 6 rychlost :)

Jo a doufám, že jste si někdo v Doksech vyhlídnul Bobíka a koupíte si ho ode mne :);)

.....takže to shrňme,panebože,kde že jsi to všude byl? A s kolika auty? Jinak k Doksám, sešla se dobrá banda,sranda s EDT a s Plzeňáky taky. Třeba zase vím proč má RSo gumičku za maskou. :palec2:

Jo jo to byla taky dobra debata....

Srázek byl perfetní, super banda lidí :palec2: a dobrej pokec. Zítra přihodím taky pár foteček.

.....takže to shrňme,panebože,kde že jsi to všude byl? A s kolika auty? Jinak k Doksám, sešla se dobrá banda,sranda s EDT a s Plzeňáky taky. Třeba zase vím proč má RSo gumičku za maskou. :palec2:

Nechápu, jak můžete bez gumičky za maskou vůbec existovat :)

Twe, my tam máme aspon dirky na tu gumu, budu jí muset někde sehnat.. :D

Twe, my tam máme aspon dirky na tu gumu, budu jí muset někde sehnat.. :D

Koukal sem do Elky a našel sem tam číslo dílu:

guma - 1U0 823 707

příchytky - 6Y0 823 717

ale nejsem si 100procentne jistej, jestli je to ono

Najmis: koukej do příště trénovat, at mam s kym pít ;) příště to už nemužeš odpískat v poločase lol

Jinak srázek super a o zábavu taky nouze nebyla, jen to chce na příště novou baterku a novej subwoofer :aggressive:

• Autor

Art Car Design: takže woofer šel do věčných lovišť? :feve:

Bobik: ááá, pán je cestovatel :D a který hloupý připomínky si myslel, hm? :D

Dakie: to asi uplně ne, ale neco v něm neni v pořádku, zejtra ho musim vyndat z ozvučnice a snad to pujde opravit a bude Oky

Musím říct, že sraz byl fajn, vlastně jsem tam byl poprvé v pátek. Duo Art_Car_Design a Najmis nám zahrálo pohádku o sobech, býcích a švestkách což v konečným součtu dalo jeden ztracenej telefon. Fajn zábava, doufám, že i v sobotu jste si to užili takhle akčně.

Nicméně už to pro mě asi nejni, neb jsem tam nechal své zdraví, desítky, ba stovky kapesníků kolem mně a téměř prasklý teploměr by mohli podat důkaz...

i ztracený telefon? Jsem jen ráno slyšel o tom, že se s tím ráno nechtěl srát. Tak večer telefonoval krtkům lol

Spíš bych řekl, že jim posílal emaily s přílohou. Pěkně obsáhlou přílohou... :D

• Autor

telefon sice ztratil, ale našel se ;) měla ho u sebe jedna moc pohotová slečínka co vstávala až někde ve 12 ... uzemnění samo probíhalo, krtci se nějak neozývali :smich:

Zajeli jste si na Mimoň i? :)

Tak jsem konečně scenzuroval něco málo FOTEK z této zimou prolezlou akcí která se podepsala i na stavu mého krku, ale v žádném případě nelituju ani té cesty a ani nevadila ta zima, které několika násobně předstihli skvělá společnost a super zábava !!! A jenom doufám že i za měsíc se s některými z Vás sejdu na Skodahome a bude to tam aspoň tak dobrý jako tady.

• Autor

Hrábě moc pěkný fotky ;) tentorkát sem fakt moc nefotil :feve: spíš sem kecal..

Jenom to nejlepší z noční zábavy nebyl čas fotit.

Ty dva "dárečky" balila Jana až slezla s té borovice co na ni lezla v sobotu v noci ???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.