OTDi Vloženo 21. Srpen 2008 Vloženo 21. Srpen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/147777-na-nem...o-o-penize.html Citovat
blizard Vloženo 21. Srpen 2008 Vloženo 21. Srpen 2008 jo, už jsem to tu psal dříve, nejlépe si tam zajet, pokud to nevyjde přes net, tak určitě po cestě koupí v bazaru jiné. Známy si takhle dovezl auta pro celou rodinu. Tam jedou ve dvou, a zpátky si zařídí v německu převozky a jede po vlastní ose. Jinak posílat peníze se neoplatí ani u nás. Hlavně varuji před obchodováním na Aukru, poslední dobou se množí podvody, takže kdo budete kupovat mobil, nebo jinou elektroniku, pozor na to, komu posíláte penízky. Muže se stát, že zboží nikdy neuvidíte a peníze taky. Citovat
OTDi Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Vloženo 21. Srpen 2008 Tak tak. stejně nechápu jak někdo může zaplatit předem Citovat
silarm Vloženo 21. Srpen 2008 Vloženo 21. Srpen 2008 Jo tohle je stare zname. jednou jsem nasel podezrele levnou oktavku. Rikam si proc ji neprivizt jsem v nemecku octavka se proda v cr vzdycky. Samozrejme telefon tam nebyl.tak jsem zkusil email. do 5 min odpoved a srdceryvnej dopis v anglictine(docela spatnej), ze auto ma po bratrovi kterej se zabil motorce.....a ze je ted v Italii(uplne na Jihu) a ze se muzem sejit v Milane na pul cesty. No ale ze mu musim poslat zalohu pres Western union 2000EUR, protoze byl uz domluvenej s jednim Svedem kterej rikal ze prijede a nakonec se neukazel... No a zalohu mi vrati kdyz se mi auto nebude libit. Nevim ze na tohle muze nekdo skocit. Kazdopadne to musi byt hodne trpka zkusenost. A taky nevim proc ta Banka takovedle prevody umoznuje. Citovat
TomášT Vloženo 21. Srpen 2008 Vloženo 21. Srpen 2008 Bohužel může no. Ne ne hezky z ruky(peníze) do ruky(auto) a je vyřešeno. Citovat
pentadius Vloženo 21. Srpen 2008 Vloženo 21. Srpen 2008 Už na to upozorňují i v čestině na stránkách www.mobile.de Holt když je někdo trubka, tak je trubka ... Citovat
Sleep77 Vloženo 22. Srpen 2008 Vloženo 22. Srpen 2008 jj přesně tak,nechápu to jak někdo může zaslat prachy předem,je opravdu lepší,domluvit se přes email,zjistit si VIN vozu,domluvit si schůzku a převzít vůz osobně.Není to nic složitého :-) Pokud se tedy jedná o spolehlivého prodejce,tak nevidím jediný zádrhel proč by obchod nemohl projít bez problému. Já mám s koupí vozu v DE dobré zkušenosti a můžu říct,že příště vybírám opět tam Citovat
TomášT Vloženo 22. Srpen 2008 Vloženo 22. Srpen 2008 jo jo přesně tak. V česku kupovat auto je za trest. Počkám tak 6 let a pokud se bude dařit zajedu si tam potom pro SupíkaII Citovat
theFrigo Vloženo 22. Srpen 2008 Vloženo 22. Srpen 2008 on určitě myslel supíka II už s faceliftem Citovat
TomášT Vloženo 24. Srpen 2008 Vloženo 24. Srpen 2008 moje řeč akurát 6 let je mooc :-) No já myslel zase ojetýho že ano. Za těch 5-6let už spadnou na ceně. Ovšem moje nynější auto taky, asi tak na 50 000kč Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.