Volvak Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 POTŘEBUJI POMOC NÁKODOVAT BSG A PŘIZPŮSOBIT.DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 neni problem prijed do Trutnova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 23. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 neni problem prijed do Trutnova. Stačí kody zbytek zvládnu vag mám jenom ty kody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Jestli Ti pomůže tohle..tak to nevím......je to na Fábii....reálná šance že to je stejné tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Jestli Ti pomůže tohle..tak to nevím......je to na Fábii....reálná šance že to je stejné tady je. DÍK TO MÁM TAKY.JDE MI O TO JESTLI NEMÁ NĚJAKÝ LOGINK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 a co chces vic ?? tohle je kodovani a stejne s fabii I,II a roomstrem .nebo napis co presne potrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Volvakovi nejde trippling a myslí že to bude kódovaním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Volvakovi nejde trippling a myslí že to bude kódovaním... Přesně tak nejde mi trippling .Cokoli změnim v kanálech vrátí se na původní hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 (editace) Tak potom mas blby soft alebo kabel. Aj mne to fungovalo kazdy desiaty raz. Ale ja mam dubling...nie tripling. Editováno: 25. Srpen 2008, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 (editace) kabelem to neni ,protože jsem to zkoušel jiným a stejný .Tak napiš krátký návod???? Editováno: 25. Srpen 2008, autor: foromen NECITUJ předešlý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 stejný to měl i Pecoun, ale nevím co s tím poladil, nicméně zobrazovalo to hodnoty původní, ale fungovaly hodnoty zadané, zkus jeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Ja som nejaky specialny navod na to nemal. proste klikal dovtedy kym si to tam tu hodnotu neudrzalo (vypnut a zapnut VAG...). uz si to ale presne nepamatam, ale viem ze mi to blblo a chvilu trvalo kym si to zapamatalo vetky hodnoty ako som chcel...to iste aj s pipanim pri zaradeni spiatocky na senzory. Ma to pipanie otravovalo a tak som to vypol...ale tiez az na par pkusov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 26. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 pomůže mi někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 No asi ti pomôcť nejde akurát vymeniť BSG. Ja mám doma jednu a tá tiez nebliká aj napriek tomu že ten kanál tam mám a môžem ho meniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Dotaz na BSG kdyz ho vyměním za nový typ je třeba něco kodovat nebo jen stačí vyměnit?Mám to s novou kompletní kabeláží? Půjdou mi dálkové ovladače abych nastartoval? Editováno: 9. Duben 2009, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 BSG se samo kóduje, s DO nemá nic společného, to je vázané na komfortku a startování na imobilizer, kterej je v budíkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Prosím o radu po výměně kabeláže mi nejde Tripling a otevřít páté dveře (kufr) a měnil jsem jedinou BGS nevíte čím, to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 žeby BSG??? No vidíš neni to len hrrr brrr tak vymeniť kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak palivo vyreseno vratil jsem puvodni BGS.A vse jde ok uz jen doladim kodovani a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Mám FII 1.2 htp. Měnil jsem BSG, měl jsem 6Q2 a vyměnil za 6Q1. Mám dodělávaný Maxidot. Po výměně mi ukazuje naopak ukazatel paliva, naopak se počíta i dojezd. Kódování jsem dal z původní jednotky, zkoušel jsem si i spočítat kódování podle pdf co tady bylo pro F I, ale výsledek byl pořád stejný. Nevíte někdo čím to je? Lze to spravit kódováním anebo je to zapojením či verzí softwaru jednotky? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Mám FII 1.2 htp. Měnil jsem BSG, měl jsem 6Q2 a vyměnil za 6Q1. Mám dodělávaný Maxidot. Po výměně mi ukazuje naopak ukazatel paliva, naopak se počíta i dojezd. Kódování jsem dal z původní jednotky, zkoušel jsem si i spočítat kódování podle pdf co tady bylo pro F I, ale výsledek byl pořád stejný.Nevíte někdo čím to je? Lze to spravit kódováním anebo je to zapojením či verzí softwaru jednotky? Dík za radu. bohužel si dal BSG z FI, musíš sehnat přesně z FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Měla by být z Roomsteru, přikládám foto. Zkusím sehant jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jaké označení by měla mít správná jednotka do FII? Případně liší se to verzí sw? Potřebuji aby měla CAN (rozeznala i zadní dveře), uměla dodatečné setření, tripling, setření při zařazení zpátečky a aby s ní správně ukazoval palivoměr. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 bohužel si dal BSG z FI, musíš sehnat přesně z FII tahle BSG je vyndaná z mého Roomstra,tak proč nefunguje ve Fabii II? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jaký MR oba máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.