Publikováno Září 7, 200816 r Kdo by mel zajem, umime pomoci zmeny v softweru poresit problem tepleho startu... kdyz tak SZ, severni morava
Září 20, 200816 r Kdo by mel zajem, umime pomoci zmeny v softweru poresit problem tepleho startu... kdyz tak SZ, severni morava Ahoj vsichni, kluky z TDIgarage v Bohumine velmi chvalim a vsem mohu jen doporucit mel jsem problemy ze starty za tepla na octavii II TDI 77 kw a od nich odjizdim ze vsi spokojenosti. diky moc !!
Září 21, 200816 r Pro 2.0TDI určitě výborná věc taková úprava,ale překvapuje mě Stoupa69 že měl problém z tepl.starty u 1.9TDI 77kw......ty 1.9TDI-PD 77kw mi vždycky startovali perfektně a to jak studený tak i teplý...nikdy jsem u nich nezaregistroval nějakej problém a to že jsem se nima už něco najezdil a OII 1.9TDI-PD 77kw jsem měl snad všechny roky výroby i kódy motoru.......vlastně ani neznám nikoho kdo by si u 1.9TDI na starty postěžoval........
Září 21, 200816 r Autor To by mohl umět každý,kdo má diagnostiku.Otázka dvou minut... Tak na to zapomen..To diagnostikou neudelas...Tohle je uprava v softweru, ne vagem zvednuti davky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Září 22, 200816 r I na oct II lze zvednout startovací dávka,jako na oct I diagnostikou.Postup je stejný.Jen hodnoty jsou jiné...Ověřeno
Září 22, 200816 r Pro 2.0TDI určitě výborná věc taková úprava,ale překvapuje mě Stoupa69 že měl problém z tepl.starty u 1.9TDI 77kw......ty 1.9TDI-PD 77kw mi vždycky startovali perfektně a to jak studený tak i teplý...nikdy jsem u nich nezaregistroval nějakej problém a to že jsem se nima už něco najezdil a OII 1.9TDI-PD 77kw jsem měl snad všechny roky výroby i kódy motoru.......vlastně ani neznám nikoho kdo by si u 1.9TDI na starty postěžoval........ Jáí jich znám docela dost....
Září 22, 200816 r Autor I na oct II lze zvednout startovací dávka,jako na oct I diagnostikou.Postup je stejný.Jen hodnoty jsou jiné...Ověřeno Jiste ale kdyz uz ani to nepomaha??Zaruceny postup oprava v softweru.Zatim to delam ja a Reesha z DP
Září 22, 200816 r Autor A kdyz toci temer 10 az 15 sekund a potom natoci na sup tak to je pecka. i kdyz to take jde resit jinak treba nove vstriky,baterka, starter a ja nevim co jeste. Jen to je potom nesrovnatelne financne jinde....
Září 22, 200816 r To zajisté je.Je jen otázka času,kdy třeba SUPERVAG dá k dispozici funkci zvýšení startovací dávky na OCT II ,jako je tomu u OCT I.Pak to bude otázka těch zminovaných dvou minut.Kdo umí octI,umí i octII.A není třeba provádět FLASH v ř.j.Při tomto zápisu jednotka načítá počet FLASH.Po třetí už nelze.....Pokud to ovšem neodmáznete čítač...
Září 22, 200816 r no potřeboval bych to udělat, ale že bych s tím chtěl jet do Polska (málem), to teda ne. Co se takhle potkat někde v civilizaci ?!
Září 22, 200816 r Autor To zajisté je.Je jen otázka času,kdy třeba SUPERVAG dá k dispozici funkci zvýšení startovací dávky na OCT II ,jako je tomu u OCT I.Pak to bude otázka těch zminovaných dvou minut.Kdo umí octI,umí i octII.A není třeba provádět FLASH v ř.j.Při tomto zápisu jednotka načítá počet FLASH.Po třetí už nelze.....Pokud to ovšem neodmáznete čítač... A to jsi na to prisel kde?? Muzes flaschovat kolik chces...Neni omezeno. A kdyz chces odmazne se taky..Zatim rucne co nevidet bude kabel. Jen stoji skoro 6000euro tak je to celkem raketa.. A kdyz uz nejde vic vagem na EDC15 start davka tak to taky resim softem. Upraveno Září 22, 200816 r od TDIfun
Září 22, 200816 r Autor no potřeboval bych to udělat, ale že bych s tím chtěl jet do Polska (málem), to teda ne. Co se takhle potkat někde v civilizaci ?! Uz tady byly i z Kosic!!! A z Praglu taky...
Září 22, 200816 r Uz tady byly i z Kosic!!! A z Praglu taky... rád věřím, ale ty měli možná svoje auta ještě rádi
Září 22, 200816 r Autor Nj nekdy uz treba nic jineho nezbude.Vsude te jen oberou, pak tady ukazuji screen z vagu kanal 13 korekce a prej to je z testovaci stolice atd..
Září 22, 200816 r A to jsi na to prisel kde?? Muzes flaschovat kolik chces...Neni omezeno. A kdyz chces odmazne se taky..Zatim rucne co nevidet bude kabel. Jen stoji skoro 6000euro tak je to celkem raketa.. A kdyz uz nejde vic vagem na EDC15 start davka tak to taky resim softem. REALITA...právě ,že nemůžeš...Musíš pozměnit čítač...Po třetím Tě už nepustí do systému.
Září 22, 200816 r Nedávno jsme řešili problém,že auto za tepla dosti špatně startuje.Hledalo se hledalo a na nic se nepřicházelo.Někoho po x času napadlo kouknout na naftový filtr.Auto mělo přimíchán benzín v palivu.Po vytankování a nalití kvalitní nafty je auto bez problémů... Auto mělo doklady o tankování,nikde benzín...........kde je asi chyba???...
Září 22, 200816 r Autor Tak ti asi ukazu potom fotku z ECU kde je treba 5 flaschu. nebo 6 pokusu a 4 uspesne. To jsem nasel v T5 co ted stoji na dilne...
Září 22, 200816 r Autor Nedávno jsme řešili problém,že auto za tepla dosti špatně startuje.Hledalo se hledalo a na nic se nepřicházelo.Někoho po x času napadlo kouknout na naftový filtr.Auto mělo přimíchán benzín v palivu.Po vytankování a nalití kvalitní nafty je auto bez problémů... Auto mělo doklady o tankování,nikde benzín...........kde je asi chyba???... Pravda, nekdy to udela filt a dokonce i spatna nafta... Ale pokud zkusis jiz nemozne a chces uz menit vstriky atd tak za pokus to stoji upravit ten soft..Zatim to funguje naprosto uzasne a bavi mne to vic nez kdyz jsou spokojeni jak to i jede..Na rotackach to take upravuji v softu, ne vagem davku..
Září 22, 200816 r Tak ti asi ukazu potom fotku z ECU kde je treba 5 flaschu. nebo 6 pokusu a 4 uspesne. To jsem nasel v T5 co ted stoji na dilne... povídám to,jak mi bylo řečeno v Bolce od povolaných........
Září 22, 200816 r zatím jsme to dělali za děkuji a přijdte zas.lidem ,kteří jezdí k nám do servisu jako stálí zákaznící.
Září 22, 200816 r Autor zatím jsme to dělali za děkuji a přijdte zas.lidem ,kteří jezdí k nám do servisu jako stálí zákaznící. Ty si to porad pletes!! Opakuji, to neni zvednuti davky vagem!!! Tak to neplet prosim, to taky delam zadara pri diagnostice..A taky mam VAG i superVAG
Září 22, 200816 r zatím jsme to dělali za děkuji a přijdte zas.lidem ,kteří jezdí k nám do servisu jako stálí zákaznící. tak to je dobrá cena, ale ten dotaz byl na kolegu TDI
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.