Přejít na obsah

po domácku umístěné ovály do zadního plata

ganyb

Doporučené příspěvky

ahoj všem,mám problém že bych chtěl dat ovály 6x9 do zadního plata u krátké Fábky I,ale při ohledání plata mám docela pochybnosti jestli plato při montáži nepodělám.

za 1 - čím se to dá vyřezat,aby to nebylo vykousaný jako od potkana?

za 2 - jak ty repra přidělám,když plato je zespod jakýsi kostičkovaný a ne rovný?

za 3 - nebude se plato tíhou prohýbat?

Předem všem díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsi trošku zručný, tak to nepoděláš.

Za 1 - vyřežeš to přímočarkou ( kmitkou)

Za 2 - k repro jsou dodány samořezky, ty použiješ. Normálně to přišroubuješ shora do plata a co bude vespod trčet, tak to odřežeš, aby ses nepořezal, popř. neponičil nákup, ...

Za 3 - nebude, neboj. Mám 6x9 a v kllidu. Poouze, kdybys dělal extrém muziku, doporuičil bych ti vyztužit plato MDF, nebo udělat nové.

Odkaz ke komentáři

...v podstatě jak píše kasko....toto jsem dělal včera...

SUPER ! a jak jsi ty repra přichytil,normálně těma samořezkama jak psal kasko??? Já mám to plato na některých místech zespod dvojitý(takový kostičky),nebude to problém? Seš ochotnej vyfotit jedno repro zespod jak to tam vypadá a drží? Díky

Odkaz ke komentáři

...reproduktory nešroubuji přiloženými vruty, ty jsou moc dlouhý.Používám vrut 4,2x19mm a ten je svou délkou ideální.Foto bohužel ze spod nemám.Kabely upevni pomocí plastových oček do plata v místě kde je zdvojené tak aby při šroubování nevylezl šroubek na horní straně.Pro rozpojení kabelů používám tento konektor...

http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...4&Itemid=70

post-845-1221411684_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...