Přejít na obsah

Tlmice ci geometria


Janko4183

Doporučené příspěvky

Potrebujem poradit pri viššich rychlostiach kolo 70 a viac mi trasie z volantom a scuchava mi pneumatyky z vnutornej strany lavu len tak jemne ale pravu poriadne. Jeden manik mi odporučil vymenit tlmice aj neake ulozenie tlmicou. to ulozenie tlmicou nemam ani paru co to je. Ze vraaj to my narusilo ciastocne geometriju je to realna teoria podla vas???( auto videl zo spodu) A dalsia otazka auto sa chystam mat tak do 3 rokov a mesacne najazdim tak kolo 4000 km ake tlmice sa my oplati kupit ktorej vyrobi Polskej Ceskej ci postacia aj Cinskej???? a kolko to asi tak stoji moc dik zta rady. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

daj auto na zdvihak, najlepsie cely predok, chyt za pruzinu a skus pohybat do stran.. ja som mal vymackanu gumu, do ktorej je osadena vrchna miska a malo to volu asi 1 cm.. po vymene gumy OK. tlmice bud KYB alebo o kus lacnejsie sa daju zohnat ceske ATESO.. cinu nekupuj, budes musiet casto rozoberat auto ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...