rh+ Vloženo 29. Září 2008 Vloženo 29. Září 2008 Poradíte někdo prosím jak nastavit stahování el. oken přes VAG u auta bez zámků? Měl jsem odpojenou baterku a teď nefungují dojezdy. V dílenské příručce jsem našel jen popis nastavení s klíčkem v zámku . Dík Roman Citovat
honzik Vloženo 29. Září 2008 Vloženo 29. Září 2008 to same udelas zevnitr tlacitky na dverich = pridrzet tlacitko nahoru / dolu Citovat
Standis Vloženo 29. Září 2008 Vloženo 29. Září 2008 A hlavně je to popsáný snad v deseti tématech, příště hledat, než něco založíš nebo pokračovat již v založených tématech Citovat
rh+ Vloženo 29. Září 2008 Autor Vloženo 29. Září 2008 No hledal jsem včera i dnes ráno docela dlouho, ale bohužel nic nenašel. Našel jsem několik témat ohledně dálkového ovládání a el. oken atd. Ono je to o tom trefit ty správná klíčová slova. Citovat
rh+ Vloženo 30. Září 2008 Autor Vloženo 30. Září 2008 Takže pokud by to ještě někdo hledal, tak nastavení se provede ovladáním uvnitř. 1. Sjet oknem trochu dolů 2. Vyjet nahoru a až dojede, tak ještě podržet 2 sekundy 3. Chvilku počkat (sekundu) 4. Pak ještě jednou podržet 2 sekundy směrem nahoru Citovat
Saatan Vloženo 25. Březen 2009 Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Zdravim,mel jsem stejny problem a funguje to presne tak,jak pise rh+ Editováno: 25. Březen 2009, autor: Saatan Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.