Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, nesviti mi zarovky interierioveho osvetleni v kufru a v kasliku u spolujezdce.... Zarovky sem premeril ty sou ok... Tak sem pak premeril jestli tam tece nejakej proud a vono nic.... tak kde je chyba? napadly me pojistky ale nemam zadny schema jejich zapojeni kde bych to zjistil, mate ho nekdo? pripadne kde by jeste jinde mohla bejt chyba? A odkud se bere napajeni pro toto osvletleni?

pojistka pro osvětlení kufru, centrálu, otevírání nádrže č.38

pojistka osvětlení kasrlíku č.3

• Autor

supr dik zejtra na to mrknu... snad to bude jen ta pojistka..

• Autor

Tak sem vymenil pojistky a nic :help: kde muze bejt dalsi problem? odkud vycházi kabely pro zminene zarovky?

mozna je to blbost ale me nesvitili svetla v kufru nemohl sem na to prijit proc,pak sem vytahl ven vypinac svetel odpojil konektor a po pripojeni nazpet to uz funguje,mozna haluz nevim zkus a uvidis

• Autor

Myslis jen jako vytahnout v kurfu to svetlo odpojit ho a zas pripojit? jestli jo tak uz sem delal... spis me zarazi to ze kdyz sem to premeroval ze tam nesel zadnej proud... proste tam nic netece:( a jeste dotaz kolik mate tech svetel v kuftu? ja tam ma jen jedno nalevo....

Upraveno od Dominator_88

V tom kufru není proti kostře žádný napětí?

...jen jako vytahnout v kurfu to svetlo odpojit ho a zas pripojit?...

Myslel spinac svetiel vpredu po Tvojej lavej ruke...

jo myslel,ale dneska uz me ty svetylka nefunguji vytahl sem ten ovladac ven znovu zapojil a nic nenapada jeste nekoho cim by to mohlo byt,pojistky ok svetla ok mikrospinac ok tak nevim

mně v kufru taky nefachají,do světel nejde nic,ale do konektoru co je v zámku štáva jde,jsou tam tři dráty v dvou je 12V

• 2 týdny později...

Ahoj,zkus zapnou světla,stačí parkovačky a pak zkus měřit,myslim že tam jde štáva jen ze světlama

• 1 měsíc později...

Já mam opačný problém na combiku.

Mě se to v kufru rozsvítilo vše (mám tam dvě světla) a nejde to zhasnout ani když vytáhnu klíče a zamknu auto. Tak jsem to odpojil natvrdo, což se mi nelíbí.

Nevíte jestli je tam nekde nějaký spínač, který by byl kouslý nebo tak něco....?

Mělo by to svítit jen když zvednu víko kufru, ne?

Dík

Mikrospínač v zámku pátých dveří. ;)

• 4 měsíce později...
Mikrospínač v zámku pátých dveří. ;)

ak je mikrospínač OK tak nastaviť zámok abý dosadal na doraz :)

potřebuju poradit, nesvítí mi světlo v kufru, spínač v 5 dveřích OK, proud jde na spínač ale na zárovky už ne.

• 2 týdny později...

Mám problém ... combi vzadu dve svetielka.....svetlá vypnuté -otvorím kufor a svieti iba jedno lavé. pravé nesvieti ani nejde do neho prúd.. a zaujímavé že nie sú zapojené pararelne na seba???? každému svetielku idú káble zvlášt... :help:

Tak sem vymenil pojistky a nic :help: kde muze bejt dalsi problem? odkud vycházi kabely pro zminene zarovky?

Chyba je na 100 percent v spinaci svetiel, robilo mi to tiez, prepojil som kontakty na spinaci svetiel ktore nesvietili na predne obrysove svetla - kontakt zo spinaca svetiel a problem je vyriseny.

Nebolo dalej co riesit.

• 2 týdny později...

Cavte ja som mal podobny problem mne nesvietilo osvetlenie kufru mam O2002 kombi TDI a problem bol vo svorkovniciach v zadnom lavom blatniku,svorkovnice boli cele utecene od slziecej hadicky ostrekovaca. Sak skus pozriet tie svorkovnice. Caves Michal NR

• 4 týdny později...
Cavte ja som mal podobny problem mne nesvietilo osvetlenie kufru mam O2002 kombi TDI a problem bol vo svorkovniciach v zadnom lavom blatniku,svorkovnice boli cele utecene od slziecej hadicky ostrekovaca. Sak skus pozriet tie svorkovnice. Caves Michal NR

aha tak proro ste to moje tema smazali...řešil jsem na pofaceliftove O1 tento problém a stačilo spravit dráty ve svorkovnici v kufru-přesně jek píše předchozí autor :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.