Přejít na obsah

1. SRAZ RS CLUBU

mršťa

Doporučené příspěvky

Já jsem se schválně dneska koukal na fotky a zjistil jsem, že mám na letňákách najeto 17tis a předek taky pomalu bude končit, jestli tam jsou 2-3mm nad minimum, tak je to myslím optimistický odhad...zatím jsem to neřešil, asi to do zimy nechám a na jaře je hodím na zadek, tam je to v pohodě a vzorek krásnej, takže snad tam ještě něco nakroutí :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak co se týče sprintů, tak Doli mě vyzval na souboj, ale napřed tam stály vyrovnaný auta a pak když se začlo jezdit, tak to bylo chvilku rybičky rybičky lovte se, kdy se jezdilo proti sobě a uzavíraly se sázky, kdo uhne jako první lol ...pak se to začlo trošku systematicky uhlazovat a v tom přijely švestky a pomalu se to začlo rozpouštět, takže jsem to tak nějak prokaučoval, moje chyba, měl jsem být akčnější ;) ...ale jistě bude ještě někdy příležitost, není všem dnům konec :)

Odkaz ke komentáři

Ol@f: To mi dělalo na minulých gumách....předek byl na hraně, zadek už totál slick a navíc blbě sjetej....a bylo to naprosto rozhozenou geometrií, dokonce jedna polonáprava byla lehce uvolněná a tak kolo "švidralo"...servis seřídil a od té doby luxus, zadek vůbec neubývá a auto je naprosto klidný, předtím to bylo na prt ;)

Odkaz ke komentáři

Jinak co se týče sprintů, tak Doli mě vyzval na souboj, ale napřed tam stály vyrovnaný auta a pak když se začlo jezdit, tak to bylo chvilku rybičky rybičky lovte se, kdy se jezdilo proti sobě a uzavíraly se sázky, kdo uhne jako první lol ...pak se to začlo trošku systematicky uhlazovat a v tom přijely švestky a pomalu se to začlo rozpouštět, takže jsem to tak nějak prokaučoval, moje chyba, měl jsem být akčnější ;) ...ale jistě bude ještě někdy příležitost, není všem dnům konec :)

No, jezdit proti sobě nic pro mě, zas takovej magor nejsem a tohle blbnutí moc nemusím.

Odkaz ke komentáři

panove mozna tak trochu asi OT ale vzhledem k tomu ze vetsina OII RS jezdi na 17" tak se chci zeptat jestli u RS se neprojevuje to ze se jim spis sjizdi vic zadni gumy jako ostatnim OII.

Proč by to tak mělo být? U dieslů s těžkým předkem a velkým krouťákem je to podle mě jasné co se sjíždí víc...

Odkaz ke komentáři

No, jezdit proti sobě nic pro mě, zas takovej magor nejsem a tohle blbnutí moc nemusím.

Tak jsem to nemyslel, bylo to myšleno trošku jako nadsázka, blbě jsem se vymáčkl :help: ...prostě než se vyladil systém, tak to chvilku vypadalo "zajímavě", ale o nic nešlo ;)

Odkaz ke komentáři

Proč by to tak mělo být? U dieslů s těžkým předkem a velkým krouťákem je to podle mě jasné co se sjíždí víc...

Nejak mi uniklo co tim basnik chtel rict, naopak jsme si nemohl nevsimnout cimdal tim castejsich narazek na naftaky, ja myslel ze tohle patri do lamparny nebo do ostatnich.

Odkaz ke komentáři

jsem rad že se to libilo,ze začatku a cestou tam jsem měl špatnej pocit jestli nedělám něco špatně,ale nakonec se to povedlo. příští a číslem 2 sraz bude již snad s němcema a když se povede nějak se dohodnout tak i anglanama ale to zatim nevim,s nemcema bych se dokazal dohodnout to by nebyl problém.

jinak zpet ke srazu,sry doli ale spatečka,jedna šla přez zuby :-D proto sem se stim tak sral. nj vrak muj :-D ale nakonec jsem se rozjel. jinak parada, dobrej pocit,fajnový lidi akorad přištěš to povolení.

holt jit hned na pozemek policie čr nebylo moc dobré, měli sme to udělat na druhé polovině letiště jak byli ty drifty,tam by nás nikdo neotravoval a mohli sme se jit hned najist,kouknout na drifty apod...

pizzerka kdo tam byl snama tak taky parada, lidi ve městě fotili natačeli,očumovali, kolony byli taky strašné velké a hlavně nikdo nikdy neviděl tolik RSek pohromadě! :) prostě paradně stravena sobota. Celkem nás ustečaky to bylo 520km ale neva dalo se to ujet vše na jednu nadrž. dokonce cesta zpet za nižší spotřebu než tam, ale to bylo už jinym softem a taky to líp jede :) Hlavně bylo dobrý jak si nás chtěl davat jeden klučina v porscheti a nakonec se mu to nepovedlo diky provozu :-D ale tu OII Combi sme vyškolili pořadně,ten už problikavat a předjiždět FABIE nebude hlavně sme na něj byli tři auta :D .

musim řic že jsem spokojenej a hodně, klub se pomalu rozjel a s penez co se vybralo se nechaj udělat stranky a něco se zas schová na samolepky příští sraz apod..

tak zdar na dalším srazu RSáků.... 2 srazy do roka. officialní přimo RS, kdo si vždy udělá napřiklad sraz ve svém městě s rsakama klidne, neni problem to vyhlasit všem co tam bydlejí,dat na forum,web informace pak i fotografie apod..

Editováno: , autor: kodemi.:R
Odkaz ke komentáři

Nejak mi uniklo co tim basnik chtel rict, naopak jsme si nemohl nevsimnout cimdal tim castejsich narazek na naftaky, ja myslel ze tohle patri do lamparny nebo do ostatnich.

No co, že když má diesl větší zatížení na přední nápravu a větší kroutící moment, tak se zákonitě přední gumy sjíždí víc, určitě než u benzínu se srovnatelným stylem jízdy. Narážek na diesly jsem dalek, je mi to celkem fu©k, jen by mě zajímalo jak velikost kol souvisí s větším ojížděním zadních pneu.

Odkaz ke komentáři

no tak to me taky, venoval jsem tomu kdysi davno pomerne velkou pozornost v sekci OII Podvozek, a pak jsem si to nechal potvrdit ve 2 celkem vetsich pneuservisech, proste tam ta vlastnost je nebo byla uz si to nepamatuju. Stejne tak jako ze na 17" nepomerne brzo driv odchazeji loziska.

Odkaz ke komentáři

Pro mě neni problém přijet kamkoliv, jen to chce opravdu vědět kam a co jak. Jinak žlutá FRS tam byla jenom jedna a kurník ja slintal :( vic jak po tý podrý. Další sraz bude, nebojte a učast počitám,musí bejt minimalně o třetinu větší ale prostě těch 70 rsek aspon + nemci,anglani.

Odkaz ke komentáři

no tak to me taky, venoval jsem tomu kdysi davno pomerne velkou pozornost v sekci OII Podvozek, a pak jsem si to nechal potvrdit ve 2 celkem vetsich pneuservisech, proste tam ta vlastnost je nebo byla uz si to nepamatuju. Stejne tak jako ze na 17" nepomerne brzo driv odchazeji loziska.

Ložiska bych věřil, ale ty pneu ne. Max. se zadek může blbě ojíždět, ale to se dá vyřešit huštěním, taky jsem se svýma 18" měl z počátku problém.

Odkaz ke komentáři

Pro mě neni problém přijet kamkoliv, jen to chce opravdu vědět kam a co jak. Jinak žlutá FRS tam byla jenom jedna a kurník ja slintal :( vic jak po tý podrý. Další sraz bude, nebojte a učast počitám,musí bejt minimalně o třetinu větší ale prostě těch 70 rsek aspon + nemci,anglani.

:palec: Jj, Angláni a Němci budou good, ale to klane nejdřív v létě.

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...