Přejít na obsah

Flash budikov


Daddo

Doporučené příspěvky

Najde sa niekto na Slovensku kto by vedel flashnut budiky, tak, aby ukazoval palivomer opacne? Chcel by som vymenit budiky, ale su po facelifte, zatialco moja fabka je z cias pred faceliftom a nastal ten problem, ze po zapojeni tych budikov palivomer ukazuje presne opacne (t.j. ked je napr. plna nadrz, ukazuje prazdnu). Da sa to riesit bud vymenou plavaku, alebo flashnutim budikov. V Cechah by sa niekto nasiel, ale vedel by to niekto spravit aj na Slovensku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Predpokladam ze z anglickej verzie nie su.

Ide o to spravit to tak ako to ma byt. Ze tam po prepaleni nieco nebude fungovat sa mi nezda moc stastne riesenie. :unsure:

Treba upravit iba tu cast, ktora ma na starosti palivomer, ostatne nechat tak a nie zosmahnut komplet cely soft. Zvladol by si?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teoreticky dalo! ale je to velmi naročne na čas lebo treba stiahnut soft do hex suboru preložit do assembleru zistit shemu procesora atd.. ale napis mi presne motorizaciu a vyrone cislo budikov a pozriem či mam taky soft ktory by sa ti tam hodil napalit .... inak som rozpraval s jednym mechošom a hovoril že vydel upraveny plavak tak že na tej doske bola preškrabnuta cestička a z druhej strany odporovej drahy napajkovany drot ... ale toto by som nerobyl bo vieš je to v nadrži a ked sa tam niečo posere urobi to taky velky buuummm :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...