Cjoctavian Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Faceliftove svietia trosku lepsie a jasnejsie, lebo prisli o ten matny "neonovy" efekt, teraz svietia skor trblietavo "briliantovo"... Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Já teda ty FL zad.světla nemusim.....to je zrovna věc spolu s novym ovlád.klima co se mi na FL vůbec nelíbí..... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Ja sem netusil, ze auto musi mit vzadu odrazky... A poradne jsem si ani nikdy nevsiml ze zadni svetla moji OII maji odrazku prave v podobe toho absentujiciho cerveneho prouzku u novych lamp... Nicmene policajti by asi na takovou vec neprisli pri silnicni kontrole, takze toho bych se nebal ze dostanes pokudu za to ze ti chybi odrazky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ja som mal cisto biele svetla bez odraziek na O1 - a nikto nikdy nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 No já osobně bych radši chtěl tu zadní lampičku, co má čtecí bodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Mě by zajímal ten USB adaptér, nemáte někdo tucha, jak to vypadá, resp co to stojí a s čím si to rozumí?? Údajně to umí předFL columba, takže teoreticky by to mohlo umět aji blbej Stream, ale těžko říct. Zas na druhou stranu když sem se kdysi vrtal v Etce, tak mi tam pořád vyskakoval nějakej bazmek za 5k, což taky není zrovna málo, chtělo by to přesnější info co je potřeba, co to umí a kolik to koštuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasek25 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ohledně toho rámečku kolem řadičky můžu potvrdit, že rámeček z FL pasuje na Jumbo Box z OII před FL. Teď jsem ho tam dodělával a bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 A jakej jsi tam dával? Elg., Lak,..? Máš to vyfocený? Zajímalo by mě, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasek25 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Je to, předpokládám z Elegance před FL - černá látka (L&K má kůži, nebo se pletu?). Kupoval jsem na vrakáči komplet z cca 6 nebo 7 dílů vč. výdechů ventilace dozadu, docela porod to na tom vrakáči všechno najít. Nicméně povedlo se, nic nechybělo a páslo to tam jako prdel na hrnec. Bohužel nafocené to nemám, foto můžu dodat tak za 14 dní, protože jsem měl tu smůlu a včera jsem mojí blbostí a chybou nedobrzdil a auto je tak v servise Pak nafotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Já měl na mysli jen ten rámeček kolem řadičky, kterej je u FL z dekoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasek25 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ne, já dával Jumbo box do FL. Jumbo box byl evidentně z OII před FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasek25 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Rámeček jsem neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jo takhle. Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Ahoj. Pánové měnil už někdo zadní nárazník na O II z faceliftu? díky Editováno: 27. Únor 2009, autor: Lala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 o co jde konkrétně? Měl by pasovat jako původní, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdarec. Dotáhl už někdo do konce tu předělávku přední masky z OII face na OII? Sedí to teda vůbec nepřekáží dole ten původní nárazník a ta páčka otevírání kapoty? Pokud někdo máte nějaké foto nahoďte pls. a pokud už to tu někde je tak mně nasměrujte nemůžu nic najít dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Mě by zajímal ten USB adaptér, nemáte někdo tucha, jak to vypadá, resp co to stojí a s čím si to rozumí?? Údajně to umí předFL columba, takže teoreticky by to mohlo umět aji blbej Stream, ale těžko říct. Zas na druhou stranu když sem se kdysi vrtal v Etce, tak mi tam pořád vyskakoval nějakej bazmek za 5k, což taky není zrovna málo, chtělo by to přesnější info co je potřeba, co to umí a kolik to koštuje zkus www.skodateile.cz. Myslím, že tam to mají. 3300Kč. (5kKč to opravdu normálně stojí) Ještě je k tomu potřeba propojovací kabel asi za 440Kč. (USB) Osobně si myslím, že je to o ničem. Columbus MP3 přehrává a vejde se jich tam hafo. Když to nestačí tak se dá vyměnit HDD za větší. Editováno: 4. Březen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já to chci ke Streamu, každopádně díky, mrknu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Stream to podle mě podporuje taky. Myslel jsem to tak, že je lepší rovnou koupit Columbus než tohle. Editováno: 4. Březen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No tak jde asi především o tu cenu 3000Kč vs 31000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Zdarec. Dotáhl už někdo do konce tu předělávku přední masky z OII face na OII? Sedí to teda vůbec nepřekáží dole ten původní nárazník a ta páčka otevírání kapoty? Pokud někdo máte nějaké foto nahoďte pls. a pokud už to tu někde je tak mně nasměrujte nemůžu nic najít dikes. uz to niekto ma na striebornej RS, ale nevyzera to dobre...ta dolna spara je nerovnomerne hruba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Zkoušel jsem to hledat, ale někdo to má asi v tématu Vaše octavie nebo někde tam. Problém je, že spodní strana FL masky je prohnutá víc než odpovídající část nárazníku, takže to nevypadá moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tu je to vidno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Moc pekne to neni, ale zda se mi, ze to Octavku opticky rozsiruje, ta maska z FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Dikes za fotečky potřeboval jsem to vidět na vlastní oko. Ta face maska sama osobě vypadá moc pěkně, ale po nakřížení s OII to opravdu není ono. To snad vymněnit i s nárazníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.