Přejít na obsah

Začalo to mřížkou...


Deny.Kr

Doporučené příspěvky

..a tedy pokud je to s těmi bagy vážně pravda, změnil se tvar přepážky na VW styl?

PS: jen nový profil (starý Deny.Kr), do jiných sekcí už nechodím a tady mě ten profil omezoval např. v znemožnění editace příspěvku (tzn. překlepy,apod.)

Editováno: , autor: Mr.X.10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo? ono ani nevím, jestli je to vůbec k něčemu dobré, ale zároveň jsem ani nevěděl, že Octavia něco takového měla (a to ani na Slovensku)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

heh, tak se omlouvám za špatné informace, teď jsem se dozvěděl, že to "máme" taky..nevěděl jsem to proto, že tu přepážku máme trochu upravenou = nemáme tam onu část..

= mají to tam asi vážně všechny N1, nebo aspoň většina..

Editováno: , autor: Mr.X.10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, ono je to v originále dost nepraktické..my jsme se zbavili té překližky a kolejnic a na krajích máme přivařené úchyty, přivírající se do sedadel..poměrně snadné, účinné a 100% praktičtější..ale asi radši z5 k faceliftu...pořád bych se rád dozvěděl, jak to tedy jes těmi bagy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, ceníky mají přijít možná už zítra..Co se týče výbavy, bude mít navíc xenony vč. AFS, denní svícení (v základu), 16" kola Draconis, střešní lyžiny (které už nejsou v základu), různé odkládací schránky a funkční pakety, malý kožený paket, autorádio swing, aktivní opěrky hlavy (nyní již v základu), Maxi-DOT, mezipodlaha, dvojitá clona, vyhřívání sedadel, vyhřívané trysky, dřevodekor, navíc jsou v základu el. sklopná zrcátka, i ve verzi N1 možná 8x bagy, aj - věci, jako tempomat, ESP, climatronic a vše, co je už i nyní v základu, nepíšu.....nepíšu tady tu výbavu proto, abych dělal OT a naštval správce, ale proto, že jak můžeš vidět, výbavu poměrně znám + dost věcí zůstalo stejných..proto takhle jsme jim to podali a jsou dvě možnosti: buď tu výbavu poslali do Škodovky, aby si to tam přebrali sami, nebo ještě čekají na ceníky..to nevím.. ;)

co se týče ceny, přesně to nevíme..v současné OII by to vycházelo asi na 850 000Kč + výbava navíc, která bude až po faceliftu, ale bereme-li velké slevy, tak to vyjde kolem těch 750 - 800 000..

PS: pokud by byl zájem, můžu založit nové téma v sekci "vaše OII", kde vše vysvětlím podrobněji, abychom nedělali OT..ale zase by mi to téma hýzdili určití lidé, kvůli nimž chodím už jen sem..

Editováno: , autor: Mr.X.10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..proto takhle jsme jim to podali a jsou dvě možnosti: buď tu výbavu poslali do Škodovky, aby si to tam přebrali sami, nebo ještě čekají na ceníky..to nevím.. ;)

co se týče ceny, přesně to nevíme...

Tak presne tomuhle se rika 'kupovat zajice v pytli' lollol

No nekdo si treba tech par dni pocka a pak vi co a za kolik kupuje, a nekdo to proste uz NEMUZE vydrzet, tak nasype trictvrte mega do cerny diry... lol

Nicmene tema si klidne zaloz, celou stranku 71 faceliftu s tvoji polemikou, zda je mriz posuvna nebo ne, jejiz vysledkem je jen to, ze ti tatka nepujcil klice od auta a tim padem sis tu mriz nemohl prohlidnout, tam muzem fofrem presunout. lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přijde mi celkem zajímavé, že by dealer, aniž by znal ceny, uzavřel smlouvu na dodání vozidla s tím, že to zákazník zaplatí, ať to stojí 800 t nebo třeba 1,2 mil (teď přeháním, ale proč by se to tak nemohlo stát :) . Chceš Deny říct, že to pak prostě zaplatíte a je jedno, kolik by si řekli? :palec2: Klidně si téma založ, když už máš i potřebu tu mít víc profilů, založ si klidně i profily další, ať tu vůbec není chaos. A nepiš v každém druhém příspěvku, jak jsi ukřivděný, je to opravdu trošku OT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale vždyť ono nezáleží na tom, kolik to stojí..Firma nás nutí pořídit si auto co nejdříve (tak tak se podařilo, že to bude facelift).. = jsme nuceni objednávat už teď...firma má předepsanou výbavu (ESP, xenony, akt. halvové opěrky, climatronic, Maxi-DOT,atd,atd)..i kdyby po faceliftu stály xenony namísto 20 000Kč 200 000Kč, je to ve firmě předepsáno a bez xenonů to být prostě nesmí..a věci, jako úložný prostor pro deštník za směšných 400, či autorádio swing, které si platíme sami, ať už to rádio stojí kolik chce, nebude to natolik závratná suma, abychom to nemohli zaplatit.. = tady vůbec nejde o finance, či o spěch..tady jde o to, že to auto prostě objednat musíme a že tam musí být předepsaná výbava, ať to stojí, co to stojí.. ;)

TO zitny: přečetl sis RE: "my jsme se zbavili té překližky a kolejnic a na krajích máme přivařené úchyty, přivírající se do sedadel..poměrně snadné, účinné a 100% praktičtější" ? koupí-li si např. tvá žena auto se 17" koly,ale hned, co vyjede z fabriky, ještě, než jej poprvé uvidíš, si tam nechá namontovat 16"..ty mi v tu chvíli řekneš, jaké to auto mělo původně kola?!..

Editováno: , autor: Mr.X.10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D klasicky zdravé myšlení, které u firmy nelze praktikovat..ve firmě si v žádném případě nesmíš dovolit ani přemýšlet nad jinou značkou, modelem, či motorizací...dám ti příklad pár dní z5...mohli jsme mít skladového Scouta 2.0TDI, max. plaba, cena shodná s tímto novým faceliftem - ve firmě to naprosto razantně smetli ze stolu s tím, že v žádnm případě - proč?..protože to byl scout, byla to 4x4 ve 2.0TDI - musí být pouze 1,9TDI (snažili jsme se nenápadně protlačit 2.0, ale nevyšlo to), a protože měl nadstandartní výbavu, která u firmy není předepsána...= firmě je jedno, jestli dostaneš nabídnuto předepsaného trabanta za 5000Kč, nebo ferrari za 5000Kč - vždy dostaneš toho trabanta, neb je předepsaný ;) Editováno: , autor: Mr.X.10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zcela vyjímečně musím souhlasit s Jiříkem DC, neznám instituci, která by uzavřela smlouvu o něčem a nebylo tam specifikováno za kolik. TO je na hlavu postavené a přijde mi, že tady někdo pěkně mlží. Ani servis ani ta vaše firma by do něčeho takového nešla a upřímně mi přijde dost střelené, že firma chce auto, ale jde ho kupovat malej a starej Kenny :doh:

Jo, odděluju tohle plkání, prt. to není o faceliftu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlasím, že to s fl nemělo nic společného, navíc jsem odpověděl na otázku - proto to dál řešit nebudu...možná máš zamlženo před očima, vysvětli to firmě, mě ne...firma poslala svou objednávku - my nic neposílali..je na ni to, co v autě chtějí a je jim jedno, jak už si to ve škodovce přeberou..individuální věci, jako rádio, atd. byli ve firmě sděleny a domluvilos e to s prodejcem..toť vše

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...