sejvi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ahoj, jake mate zkusenosti s vysavacemi na benzinovych pumpach? Respektive ktera benzinka ma podle Vas nejlepsi vysavac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 benzínky sou naprd. hodí do toho 10,- a vysává to chvilku a většinou ještě mizerně. není nad to natáhnout před barák prodlužku a vyluxovat si vlastním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 OMV nebo nejlépe v garáži :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 hypernova s benyinkou ale vecne to nefunguje pac je to uplne zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 jedine doma, na dvoře, pěkně vysavač a v klidu a pohodě než se to vše vysaje, nebo prodlužku z okna nebo sklepu a a je to. Kdysi jsem to v zimě zkoušel na OMV a raději budu auto vysavat v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Benzina ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Já zkoušel Agip, ale asi nejlepší je domácí vysavač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Shell, za těch 10Kč stihnu vysát celý auto úplně v pohodě, vysač tam saje velmi pěkně. Ale vysávám vždy na stejné benzínce, tak nevím jestli to tak mají všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 nej je doma, při lenosti Shell a desítka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 19. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Tak jsem zkusil OMV a za 10Kc jsem vysal cele auto i s kufrem. Vysavac vysaval perfektne (takovy vykon sani jsem ani necekal)... Spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Ja nikde jinde nez doma v garazi neluxuju,na benzince mi to neprijde tak dokonaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.