Přejít na obsah

ostřikovače světel na Fabii


Majk

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Zdarec Všem mám problém od včera pártrám proč mi vlastně nejdou ostřikovače světel. Ostřikovače světel tam v originále nebyly a tak jsem je dodělal. BSG 6Q1 937 049 D jde naprogramovat a dokonce kanál 8 jde měnit z čísla 5 i na číslo 2 nebo 1. Při zapojování relátka byl provedený test ostřikovače vyjely a ostříknuly světla. Všechno je správně napojené podle plánku, ale prostě nějak to nejede světla zapnutá sterače fakčí ostřikují ale do světel ani kapka. Takže ani nevím kde je chyba.Zkoušel jsem držet páčku na ostřikovače 2s a nic prostě ostřikuji jen přední okno.

Díky moc za rady Petr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už to chodí tak jak má ve VAGU mam 2 ale nevím zda tam nedám tu původní 5hodnotu při světlech se to musí podržet delší dobu aby se ten motorek stačil vůbec potočit a vyhnat ostřikovací vodu jinak když se to nepodrží motorek jen zavrní a nic. Jinak díky moc za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Zdravím. Podle schématu v příloze je to uplně jednoduché, ale když chci pro sichr zkusit jestli to půjde a dám zkoušečku na kostřící bod pod přístrojovkou a spojím s 18cti polovou svorkovnicí (černou), centrální řídící jednotky na pinu č.14, natočím motor, rozsvítím světla a začnu stříkat na okno, tak se mi žárovička ve zkoušečce nerozsvítí. Zajímalo by mě jestli se to musí nějak povolovat ve VAGu, že, má auto ostřiky světel nebo to prostě moje řídíci jednotka neumí :( Je to Fábka 1.9 tdi rv 2002 výbava comfort (el. zrcátka, okna vpředu, klima, pal. pc ...) Dokáže mě někdo navést ?

post-62162-0-11139000-1335377414_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Jeden dotaz je mi schopen někdo dát doporadku elektrické zapojeni zapojení ostrikovacu?

Dělali mi to v jednom servisu a bylo mi řečeno ze vše je nastaveno tak jak má akorát ze to prostě nefunguje? Byl mi tam udělán jakýsi obvod s tlačítkem pro chvilkovou funkci ale přestal mi fungovat reset na tempomatu? Ví si někdo rady?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...