Petřík junior Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Marku ?? co to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Přeji dobrou noc to Mark: taky se toho bojím, zvlášť když parkuju ruzně po republice a doma před barákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 No, moc dlouho jsem se Petříku neradoval....10 dnů a je pryč....a za bílého dne přímo u práce. A tak hezky se tam vyjímala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 No, moc dlouho jsem se Petříku neradoval....10 dnů a je pryč....a za bílého dne přímo u práce. A tak hezky se tam vyjímala... Kurňa Maro tak to je pech.Hovada zlodějské. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Nazdárek.To jsou svině zlodějsky,a pak si něco pěkného pořid do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Ahoj vespolek. Tady to vypadá, jako když jste všichni na dovolený jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Tak tohle jsem před chvilkou ulovil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Ahojtevšichni.Tak já jsem zase na šichtě.Mám první denní.A počasí nádherné.To by mě prclo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyklon Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Zdravim....Mate tady nekdo green line..? Ja ho mam od patku,tak bych se podelil s nekym o poznatky.. Mam ho z Polska a vysel me asi na 93 tisic zlotych.Zloty byl po 6,28, Mam tam navic bocni listy, 17ky alu kola plus gumy,roletky.parkovaci senzory,bixenony a tu dvouzonovou klimosku..Ten 5 kvalt je dostt rychly...Na 5ku pri 3000ot to dela asi 175km/h. POcitoveto neni brzda provozu jak si nekdo mysli,teda aspon ve 2 lidech..Jeste se s tim musim naucit...Jo octa to neni...NEvim jak se z prepina prumerna spotreba,ukazuje mi to jen dojezd a do polske priricky se mi hrabat nechce..Tak zatim....zase se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Zdravim....Mate tady nekdo green line..? Ja ho mam od patku,tak bych se podelil s nekym o poznatky.. Mam ho z Polska a vysel me asi na 93 tisic zlotych.Zloty byl po 6,28, Mam tam navic bocni listy, 17ky alu kola plus gumy,roletky.parkovaci senzory,bixenony a tu dvouzonovou klimosku..Ten 5 kvalt je dostt rychly...Na 5ku pri 3000ot to dela asi 175km/h. POcitoveto neni brzda provozu jak si nekdo mysli,teda aspon ve 2 lidech..Jeste se s tim musim naucit...Jo octa to neni...NEvim jak se z prepina prumerna spotreba,ukazuje mi to jen dojezd a do polske priricky se mi hrabat nechce..Tak zatim....zase se ozvu Tak hoď fotky a popis.Dvojkového superba už tu taky máme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyklon Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Tak hoď fotky a popis.Dvojkového superba už tu taky máme Fotky pozdeji,musi mi s tim nekdo pomoci..Tak zas na pocitaci neumim...Ted pojedu nekam na montaz a pak nekoho sezenu. Ted jsem jel Ostrava -Praha a po prijezdu s polskopu priruckou jsem nasel ovladani toho pocitace.a jel jsem za 5.1 litru na 100..Jeli jsme ve 2 lidech a tak nejak po dalnici tech 140. Cumel jsem,nema to ty origos 16stky a vazi to 1520kg.Nezda se mi ta 1.9 zas tak slaba,ze by se s tim nedalo slusne jet..Po zajeti to cipnu jak octavku u TDIFuna,od ktereho jsem s cipem maximalne spokojen..Jeste dokoupit ty bodni listy,na ktere jsem nejak zapomel a sehnat ceskou prirucku na ovladani..Je to dobre utlumene.neni to chrochtajici PDicko uvnitr slyset jak na octavce..Dost dobre to tlumi nerovnosti s octou se to neda srovnat..Merim 1.90cm a potreboval jsem neco jak octavia s prostorem vzadu a myslim,ze jsem to v tom superbu s archaickym PD motorem nasel...Tak zatim superbaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Ahoj Kucíí.Dnes je flákačka,ale zejtra mě čeká cesta PRAHA-Františ.Lázně a pak Františ.Lázně-Morava,Jedu tam odpoledne po práci,to bude mazec,a k tomu ještě uterý brzo ráno Morava-Praha a do práce.Musím si nakoupit redbul a zápalky do očí a jedem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Pěkný večer, tak máme za sebou krásný víkend. Doufám, že to tak dlouho vydrží. Romejn: tak ti přeji šťastnou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 tak o5 zdravím na začátku týdne drštičky supí přeji úúúúspěšný týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 taky preju prijemny tyden. Vypada to ze bude hezky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 cest praci vsetkym supom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 JAk jinak Kuci krasnej day:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 ahoooj vsetkym, tak aby tu nebola nuda, tak jeden zo zivota: V obchode je pri pokladni strasne dlhy rad, ludia su nervozni. V rade stoji aj nenapadny intelektual v saku s okuliarmi s hrubymi sklami a poctivo caka. Zrazu sa zozadu zacne niekto tlacit ku pokladni: - "Pustite ma dopredu, ja som invalid, pustite ma, ja som nedonoseny,mna mala moja mama v siedmom mesiaci!" Nenapadny intelektual v saku s okuliarmi s hrubymi sklami sa k nemu otoci a pokojne povie: - Prepacte pane, myslim, ze vyjadrim aj nazor ostatnych pritomnych, ked vas poslem spät do pi@e na zvysne dva mesiace!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 dobré ránko všem tak máme tu podzimní ráno mlha hustá,že by se dala krájet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ahojda Kuci.Zdravím při sředečním večeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 zdravím vás všechny.Práce moooc a času málo. Ráno zas valím za kolegu s kamionem do olomouce a pak do Sence nad Bratislavu.Nu a cestou v Brně naložím zeleninu do Plzně na makro.Když vše pujde měl bych být z Pátka na sobotu nad ránem doma.opatrujte se a opatrně na cestách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ahoj lidičkové.Tak musím dát trošinku autííí do kupy páč v sobotu vezu kolegu na svatbu.Jinak Láďo štastnou cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Zdravím zvlášť i Tebe předsedo Jirko Sejdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Nazdar Všem! Tady je dnes zábava! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Zdravím zvlášť i Tebe předsedo Jirko Sejdo čágooooo Víto ................tak kdy se uvidíme asi Chabry,dofám,že dorazíš-te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.