Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Zdravim....Mate tady nekdo green line..? Ja ho mam od patku,tak bych se podelil s nekym o poznatky.. Mam ho z Polska a vysel me asi na 93 tisic zlotych.Zloty byl po 6,28, Mam tam navic bocni listy, 17ky alu kola plus gumy,roletky.parkovaci senzory,bixenony a tu dvouzonovou klimosku..Ten 5 kvalt je dostt rychly...Na 5ku pri 3000ot to dela asi 175km/h. POcitoveto neni brzda provozu jak si nekdo mysli,teda aspon ve 2 lidech..Jeste se s tim musim naucit...Jo octa to neni...NEvim jak se z prepina prumerna spotreba,ukazuje mi to jen dojezd a do polske priricky se mi hrabat nechce..Tak zatim....zase se ozvu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim....Mate tady nekdo green line..? Ja ho mam od patku,tak bych se podelil s nekym o poznatky.. Mam ho z Polska a vysel me asi na 93 tisic zlotych.Zloty byl po 6,28, Mam tam navic bocni listy, 17ky alu kola plus gumy,roletky.parkovaci senzory,bixenony a tu dvouzonovou klimosku..Ten 5 kvalt je dostt rychly...Na 5ku pri 3000ot to dela asi 175km/h. POcitoveto neni brzda provozu jak si nekdo mysli,teda aspon ve 2 lidech..Jeste se s tim musim naucit...Jo octa to neni...NEvim jak se z prepina prumerna spotreba,ukazuje mi to jen dojezd a do polske priricky se mi hrabat nechce..Tak zatim....zase se ozvu

Tak hoď fotky a popis.Dvojkového superba už tu taky máme :palec2:

Odkaz ke komentáři

Tak hoď fotky a popis.Dvojkového superba už tu taky máme :palec2:

Fotky pozdeji,musi mi s tim nekdo pomoci..Tak zas na pocitaci neumim...Ted pojedu nekam na montaz a pak nekoho sezenu. Ted jsem jel Ostrava -Praha a po prijezdu s polskopu priruckou jsem nasel ovladani toho pocitace.a jel jsem za 5.1 litru na 100..Jeli jsme ve 2 lidech a tak nejak po dalnici tech 140. Cumel jsem,nema to ty origos 16stky a vazi to 1520kg.Nezda se mi ta 1.9 zas tak slaba,ze by se s tim nedalo slusne jet..Po zajeti to cipnu jak octavku u TDIFuna,od ktereho jsem s cipem maximalne spokojen..Jeste dokoupit ty bodni listy,na ktere jsem nejak zapomel a sehnat ceskou prirucku na ovladani..Je to dobre utlumene.neni to chrochtajici PDicko uvnitr slyset jak na octavce..Dost dobre to tlumi nerovnosti s octou se to neda srovnat..Merim 1.90cm a potreboval jsem neco jak octavia s prostorem vzadu a myslim,ze jsem to v tom superbu s archaickym PD motorem nasel...Tak zatim superbaci

Odkaz ke komentáři

ahoooj vsetkym, tak aby tu nebola nuda, tak jeden zo zivota:

V obchode je pri pokladni strasne dlhy rad, ludia su nervozni. V rade stoji aj nenapadny intelektual v saku s okuliarmi s hrubymi sklami a poctivo caka. Zrazu sa zozadu zacne niekto tlacit ku pokladni:

- "Pustite ma dopredu, ja som invalid, pustite ma, ja som nedonoseny,mna mala moja mama v siedmom mesiaci!"

Nenapadny intelektual v saku s okuliarmi s hrubymi sklami sa k nemu otoci a pokojne povie:

- Prepacte pane, myslim, ze vyjadrim aj nazor ostatnych pritomnych, ked vas poslem spät do pi@e na zvysne dva mesiace!"

Odkaz ke komentáři

zdravím vás všechny.Práce moooc a času málo. :feve: Ráno zas valím za kolegu s kamionem do olomouce a pak do Sence nad Bratislavu.Nu a cestou v Brně naložím zeleninu do Plzně na makro.Když vše pujde měl bych být z Pátka na sobotu nad ránem doma.opatrujte se a opatrně na cestách. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...