MrChodny Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 (editace) cuzik: jsem tu, ale sleduju z povzdálí... Ale je fakt ze Lannyho jsem tu nevidel ani nepamatuju. Editováno: 22. Prosinec 2013, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 Lidé tady z fóra budou aktivní, jen za předpokladu, že se bude chystat nějaký sraz. Jsem tady na fóru už nějakou chvíli a vím jak to tady chodí. Pak se jen ozvou, že měli spousty práce i jiných aktivit. Ale v dnešní době, kdy má skoro každý chytrý telefon, tablet, internet v mobilu a pak napíše takovou blbost, že nemá čas nevěřím. Napsat jednu větu moc času nezabere. Nebudu nikomu přát krásné, klidné a pohodové. Nebudeme si přece pořád lhát do kapsy. Dnes už to chodí jinak. Stres, úklid, shánění a vymýšlení dárků, nakupování, přežírání a jiné věci s těmito svátky spojené. Kam ten svět spěje. Já jsem se letos na všechno vykašlal a nikdy mi líp asi nebylo. Proto všem, kteří se stresují a dělají podobné kraviny přeji pevné nervy. Vše nej a vydržte to ve zdraví. Můj příspěvek ať si přebere každý podle svého. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 souhlasím, poslední dobou je tu mrtvo. Všem přeji také krásné a veselé. Libore Tobě obzvlášť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Ty vado Libore na Tebe jsem uplně zapomněl, ale Ty mě to odpustiš vid že jo. Napiš mi do zs tel. čislo, jelikož jsem před 14dni stal a chrapal na Pavově, mohl jsem do zatahnout do Humpolca a pokecat. Sem tam jezdim kolem. Hledim na tu putiku a vidim, že tu je fakt mrtvo.Jinač ted jsem dorazil s cest a vyjiždim až v novem roce. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Jsem tu od zrodu celého zdejšího fora udělal jsem to vždy a proto mne neopustí vrozená slušnost a popřeji všem známým i neznámým KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ zdraví klid a pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 taky přeju krásný svátky všem, ať se každýmu splní vše na co si jen vzpomene a bacha na kosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 ty vole dneska jsem se pobavil, vidim v zrcátku na spojce, že za mnou jede bílej sup, tak jsem zpomalil aby mě předjel a on to passat kombajn, a měl celej předek přestavěnej na supa, fakt jsem se zasmál, vypadalo to jak uřízlej předek supa a navařenej na pašíka, měl to fakt komplet, nárazník, světla, face masku včetně znaku a zadek zas pašík, chtěl jsem to vyfotit, ale zase sem se nechtěl vysekat, takže foto bohužel nemám Štěpáne Štěpáne neni toto Supassat co si ho viděl? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=645101115531614&set=a.645101365531589.1073741827.139224629452601&type=1&theater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 to bude nejspíš on, nevybavuju si spz, že by byla hradecká, ale pochybuju, že by bílejch supassatů bylo víc, takže to bude určitě ono, jel i směrem na hradeckou, takže asi jo, to je nějakej známej či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Nee neni, ale na facebook to dali obautodíly.cz tak jsem si toho všiml a vzpomněl jsem si na tebe. Beztak to bude on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Bohužel jich je více... Tady je další http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3862173 a v komentářích na tom FB jsou ještě další... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 tak to čumim, že těch hybrydů je tolik, je to divnej kříženec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 mě se to teda nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Mě taky ne, combi jedině dvojkový! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 taky píšu že je to divnej kříženec, je to fakt prapodivný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Proto jsem taky napsala "Bohužel" ... Je to škaredý vůz a ten kdo to vymyslel, neměl vůbec vkus!!! Jinak krásný a pohodový vstup do Nového roku 2014 přejeme od Čuzíků Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Taky vsem vse nej do 2014! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 jo jo, ať se všem v následujícím roce jen a jen daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 1. leden 2014 Sdílet Vloženo 1. leden 2014 Po dovolené a opožděně všem přeji jen to nej. Autu málo závad a majítelům hodně spokojených kilometrů ve zdraví. Johan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Pánové hlavně se severu Moravy, brali jste odud někdo něco? Máte nějaké reference? http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) Nejsem sice ze S moravy, ale mam s nim vybornou zkusenost Editováno: 5. leden 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Pánové hlavně se severu Moravy, brali jste odud někdo něco? Máte nějaké reference? http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/ ti jsou přímo od nás kámo.Není s nima žádný problém.Nakupovali jsme tam už jak já tak i Airman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Oka díky chlapci za rady. Jdu s klidem vytvořit objednávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Už by to pomalu chtělo určit datumek na srazík :-) Abych si v práci mohl nahlásit volníčko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Ono by chtělo prvni někoho, kdo ten sraz zařídí Jinak už by to chtělo něco s tím udělat, protože od května jsou všelijaké školní kurzy apod. Abychom měli kde jet... Tak co, kdo se ujme jarního srazu??? Podle všeho by měl být někde v Čechách, aby to bylo rovno a aby si někteří nestěžovali, že to mají daleko Jo a pokud možno, aby do kempu směli psi ať s náma mohou jet i Charlie a Tajtrla od Čuzíků Děkují My v rámci možnosti dojedeme i do Aše A Honzík (Airman64) určitě taky, že? Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 No jak říkáte, CzechMichal se buď vytratil, anebo zjistil že je kolem toho zařizování trochu starostí tak se na to vyprdl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.