bruno128 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 No ja jsem ale popleta... Nevim proc jsem si zafixoval ze jsi od prostejova. ale jedou kluci z Olomouce a tak se muzou s Prostejovem domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 kdybych aspon neměl v profilu napsany Přerooooov tak bych ti to odpustil..ale takhle jožík je z prasetějova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Středaaaa......... se to bliží... tak od hradišťskej strany jede kdo???? at se mužem nějak dolmuvit a po cestě se sezbírat dokupy.....?? Ať uz se nějak domlouvame dopředu v klidu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 okolí Ostravy a Frýdku? Z Frýdku bych to viděl u Tesca a z Ostravy v Příbore na pumpě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 kdo je z Olomouce tak ať písne ať se někde po cestě sejdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Jo.. navrhuju ve Frýdku u Tesca ve 12:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 a ona bude aj nějakej přejezd někam nebo jak? se tam bude stát a kecat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 To zalezi jak se komu bude chtit....Ja myslim ze muzeme pokecat a dat si tu pizzu, jidelnicky vemu sebou. Ja jsem navrhoval prejezd na parkoviste u hradu Helfstyn ale to se treba nebude kazdemu chtit. Je fakt ze uz je to dost pozde , kdyz by to byl sraz treba od 12:00hod, dalo by se to tam spojit i s prohlidkou hradu ale tak je to uz asi dost pozde. Tak dalsi navrh treba ze by sme mohli v kolone projet od LG prez stred namesti a zpet na parkac. Pripadne by se mozna na namesti dalo i zaparkovat. Parkoviste se tam neplati o vikendech a snad by tam mohlo byt i tolik mista. Jinde se asi tolik aut nenacpe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 a kolik je hlášenejch aut koncově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Koukni na stranku 18 , tam je seznam clenu a na kazdy radek by melo vychazet jedno auto. No kdyz to nikdo nevzda, toz to bude mazec a paradni sraz. Tak se vsichni snazte dofrcet at to je co nejlepsi a reknete to i dalsim clenum, kazdej o srazu urcite nema tuseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 bruno128: tak mě taky připiš na seznam 99% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) [quote name='Krtek6' date='23.9.2009, 7:07 ' post='1266727 kdybych aspon neměl v profilu napsany Přerooooov tak bych ti to odpustil..ale takhle jožík je z prasetějova Pan Krtek je vrtal a rypal l!!!Ked tak napiš Pv miesto prastetejova ty prdovaku Editováno: 23. Září 2009, autor: jozik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 ježiš pardon...jsem nečekal, že tě to tak rozčílí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Jestli dobře počítám, tak je to 28 aut luxusní záležitost Jen ještě aby vyšlo počasí a bude to bombaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 no to je pravda záleží na počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Neboj se , bude pekne pocasicko. A mozna to jeste neni konecny pocet...muzou se hlasit i ostatni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 kdo je z Olomouce tak ať písne ať se někde po cestě sejdem. Napsal jsem ti na sebe telefon, tak že můžem jet spolu, teda jestli mi budeš po E46 stačit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Napsal jsem ti na sebe telefon, tak že můžem jet spolu, teda jestli mi budeš po E46 stačit... hele ty cucáku myslíš že když je to SDI tak že to nejede a ještě s nama pojede jozik z PV tak by jsme se třebas stavili u tebe a potom do Hranic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 MILAN II : počkat ale snad pojedem po D1? néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Napsal jsem ti na sebe telefon, tak že můžem jet spolu, teda jestli mi budeš po E46 stačit... Zdarec Milane... Tak to vypada, ze budes mit uz auto v cajku co??? Toz parada, ze jsi to zmakl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Hele a nějaký sprint nebo tak něco uděláme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) Jakube. Nééé, vždyť D1 vede z Vyškova na Brno a Prahu!! E46 a pak R35 je z Vyškova směr OV. Ale to je jedno... Tomu tvímu SDI teda cestou protáhnem šrouby, jo? Bruno: auto nemám hotový. Tím myslím ten nový KW podvozek. Prostě jen ještě přijedu na tom starým. Nejde to tak rychle, jak bych si představoval. Víc ti povím v neděli... Editováno: 23. Září 2009, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) MILAN II : počkat ale snad pojedem po D1? néé Jasan po Ďialnici!Aby som si namontoval lupu na speťák-To aby som vás videl keď sa budem vzdalovať Ale vážne,ja pravdepodobne budem do 12 v práci a by som to nestihol mimo D R35 Editováno: 23. Září 2009, autor: jozik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Jakube. Nééé, vždyť D1 vede z Vyškova na Brno a Prahu!! E46 je z Vyškova směr OV. Ale to je jedno... Tomu tvímu SDI teda cestou protáhnem šrouby, jo? Bruno: auto nemám hotový. Tím myslím ten nový KW podvozek. Prostě jen ještě přijedu na tom starým. Nejde to tak rychle, jak bych si představoval. Víc ti povím v neděli... jo jo já jsem nějak spletl čísla těch silnic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Takže kdo teda jede z Frýdku (nebo přes) tak sraz u Tesca ve 12:00 na té části dál od vchodu... Přesně teda někde tady: http://tinyurl.com/n9l6bp Napište kdo by teda takhle s náma jel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.