Přejít na obsah

Hranice-Olomoucky kraj


Doporučené příspěvky

Srazík koukám parádní.. já jsem si ještě pěkně poležel a na všecky jsem myslel :-) (žádné prasárny v tom prosím nehledejte lol ) O to víc mě štve, že jsem nejel, moje Fábinka by nám aspoň zlepšila poměr F:O :laugh.gif tak snad ten příští sraz už dorazím.. bruno ne že zničíš cedulku s mým jménem -_- ještě bude potřeba :-P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pánové a slečno... tentokráte nedorazím, pro tento rok je se srazováním konec, za chvíli rodím a těžko bych vysvětloval manželce že nemůžu být u porodu protože je někde sraz :smich:

No Zdendoooooo... A ja myslel ze to bricho mas z jidla.A Ty nam zatim budes rodit??? :_icon_smich2: Zvladnes to sam nebo Te bude manzelka v porodnici drzet za ruku? :smich: :smich: :smich: Uz by jsi mel pomali provadet nejake to cviceni at se moc netrapis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ...tady by to šlo.....míst je tu hodně...jen musím pořešit aby nás pustili aj na dráhu.....jinak sraz sa tu da udělat všude....jen ta dráha mě štve...ale snad vyjde.......ve čtvrtek mam dostaveníčko s nějakým pantátou co tam organizuje lety....sned bude volna dráha http://www.mapy.cz/#mm=FP@x=140119040@y=132298240@z=12 aj svůj barak tam vidim :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, no já nevím, mně to nepřijde jako moc dobré místo, protože to tam mají všichni daleko. Olomoučáci to mají daleko, Hraničáci a Ostraváci ani nemluvím. Ale je to jen můj názor... Měl by se vymyslet nějaký optimální střed... stejnak ty Hranice jsou na to nejlepší :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je na vás..... ja osobně to mám asi 500m :p :p lol navhrl sem to hlavně kvůli té dráze......má to status mezinárovního letiště kde přistává všechno od čmeláka až po B747 nebo Hercules... da se to tam hoooooooooooooodně rozjed a pak klidně brzdit.....dlouhé je to dost ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dělala jsem malý průzkum na mapě a hledala jsem optimální střed (hlavně pro Ostravu a Olomouc) :smich:

A našla jsem Nový Jičín........... Je tady někdo z Nového Jičína nebo někdo kdo by to tam znal? :help::help:

Olomouc - NJ 59 km

Ostrava - NJ 51 km

Frýdek-Místek - NJ 33 km

Hranice - NJ 22 km lol

Co myslíte? Kdyby to tam někdo znal, tak by to nemuselo být špatné...

Editováno: , autor: Mmisari
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...