Tazz7 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Škoda, říkal jsem si, že jsem ji nikde tady nenašel. Viděl jsem u něj pár vychytávek:) Čau.Ta Octa je moje.Co by si potřeboval?Piš na SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Tak nam ju rovnou predstav na foru....Vsichni jsme zvedavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) Jo,jo.Už se na to chystám pěkně dlouho.Ale v brzké dob se na to vrhnu. Jinak moc pěkný srazek.Nejlepší byl hromadný odjezd na náměstí.Už se těším na další srazek. Editováno: 30. Březen 2010, autor: Tazz7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Tez se mi to libilo, kdyz bude venu jeste tepleji, udelame si delsi trasu a to bude jeste paradnejsi jizda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Souhlasím pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 snad to nepropasnu kdyz jsem z hranic jako teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Tak co , kdy naplanujeme dalsi setkani??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Konec měsíce? Resp víkend 1. nebo 2. v květnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 není to pozdě? Celý měsíc čekat? viděl bych to tak na příští týden max ten další... Záleží ale kde to uděláme? Nějaká dobrá hospoda poblíž s příjemnou obsluhou by nebyla marná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Tak napiste nejake navrhy, rozhodne ale nejake dobre mistecko a kdyz jidlo tak tez poradnou porci. Jinak se s Ludanem jdeme poradne najist opet do DOLAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Můj návrh už tam je. Dřív asi nebudu moct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Cusek, co takhle spáchat sraz 25.4. :-D, jedu opet do Brna, tak bych se zase zastavil na sraz a poradnou zranicu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 no s terminem by ani tak velkej problem nebyl, spis napiste zda by jste se chteli opet setkat nekde v Hranicich, nebo mate jiny navrh na misto setkani. Ale nejak rozumne, at to nemaji OV moc daleko a OC taky. Ja bych to udelal treba v Olmiku ale pro OV je to uz dost daleko a tim padem by se nas asi tolik neseslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Hranice jsou takový střed. Ale na Olomouc namítat nic nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Klidně můžeme udělat dalši sraz, a chtělo by to delši trasu na nějake větši parkoviště a velkou hospodu určitě se najde hodně lidi zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 24.4. předem říkám, že nemožu...funguju totiž jako auto nevěsty bo ženicha...nevím ještě koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Já myslím, že Hranice jsou takový střed pro všechny... Pokud budu mít volno a nebudu mít zrovna rozdělané auto, tak dojedu...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 A co treba 1.maj ??? Nebo 8.kveten ??? Klidne muzeme v Hranicich , naplanujeme si nejakou okruzni jizdu at to stoji za to. Tak piste kdo je pro jaky datum.... Me to je celkem jedno, ja se podrobim. Videl bych to treba na 13:30hod. Tak aby vsichni doma stihli jeste poobedvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Hlasuji pro víkend 1. a 2.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) Taky bych to viděl na toho 1.5.2010 nebo 2.5:2010 mě je jedno Editováno: 7. Duben 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 To abych začal makat na faceliftu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 OK, tak mame tedy datum 1.máj Hodina by snad vsem vyhovovala 13:30 hod. ? Muzeme se opet sejit tam co posledne. Dale naplanujeme nejakou tu trasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 za mě souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 : OK, tak mame tedy datum 1.máj Hodina by snad vsem vyhovovala 13:30 hod. ? Muzeme se opet sejit tam co posledne. Dale naplanujeme nejakou tu trasu. 1.máj lásky čas jasně hodina vyhovuje jen nějakou tu delši trasu by to chtělo nebo někde sehnat pruvodce : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Ja to okli celkem znam, v tom problem nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.