bruno128 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) V Hranicich je moc dobra pizzerka, Ja sem hodim odkaz jejich produktu a pak se muzeme domluvit a objednat si ji na parkac i s dovozem. Nejlepe bude kdyz si kazdy zapamatuje cislo jakou bude chtit . Pro jistotu ale donesu seznam sebou. http://www.pizzahranice.cz/index.php?section=pizza Editováno: 16. Září 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 V Hranicich je moc dobra pizzerka, Ja sem pak hodim seznam jejich produktu a pak se muzeme domluvit a objednat si ji na parkac i s dovozem. supr napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) Jaja to je moc dobrej napad Editováno: 17. Září 2009, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 To je pravda, pizza od nich je výborná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 hehe...tak už se všichni vykecali tak zalezli do garáží kutit nějaky upgrady na lourajdry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 (editace) No ja lourajda tak maximalne umyju Editováno: 17. Září 2009, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Planeta: jsou dvě možnosti, pokud zvládnu do té doby vyměnit starý podvozek za nové KW a ještě stihnu udělat geo př. nápravy - pojedeme mojí octou. Pokud to z nějakého důvodu neklapne, pojedeme tvím běloušem, co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Milane, to Ti musi klapnout, to by bylo na prd, kdyz by jsi nechal mazlika doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Já bych rád, ale fakt nevím jak rychle to půjde. Už mám zájemce na ty stávající HR pružiny. Jak zavelí "davaj suda", tak je budu muset vyndat a rozdrbat auto. Já vím, řekneš, "smontovaný to máš za chvíli". To jo, kua, však to budu dělat pro sebe. To je jasný že sebou hodím (né o zem). Ale děsím se toho na kdy mě objedná na geo nápravy!! Mám tady jednu dílnu, kde dělaj geo za 350,-. Jinde bych dal i 850,- ale byla by hned... Nepojedu bez geo na předních gumách za 8 000,-. Fakt se raděj nechám svést... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 To je jasne, tez bych na nedodelanem aute asi nechtel jezdit a huntovat drahe pneu. Cas leti a vim jak je to vsechno narocne na cas. Tez se chystam jeste alespon trochu nalestit a vubec nevim kdy se k tomu dostanu. Ale musim abych si netrhl ostudu pred tema lestenkama co tam prijedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 no ty si tak stěžuj....minule taky....každej, že se na to vybodne, že to nebude myt a leštit...a pak jsem tam byl jedinej kdo to měl zasrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 a co jááá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 pardon....jsem tě tam chtěl dopsat taky, ale už se mi to nechtělo editovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 no ty si tak stěžuj....minule taky....každej, že se na to vybodne, že to nebude myt a leštit...a pak jsem tam byl jedinej kdo to měl zasrany Mel jsem to ze predu samou mouchu. Uplny jatka... Tentokrat na sraz pojedu max 50Km/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 To já zase nee, jestli moje turbo bude ok, tak ho pěkně provětrám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Mel jsem to ze predu samou mouchu. Uplny jatka... multikill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Tak počasie vyzerá že bude teplučko viz link.Sa tešime ak budeš aktualizovať tak dopiš mne tam polvičku -makulka ďakujem http://www.chmu.cz/meteo/om/tyden/tyden.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 takže plavky s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Planeta:jsou dvě možnosti, pokud zvládnu do té doby vyměnit starý podvozek za nové KW a ještě stihnu udělat geo př. nápravy - pojedeme mojí octou. Pokud to z nějakého důvodu neklapne, pojedeme tvím běloušem, co ty na to? Jasny Milo zadne problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 co je,?? tu je nějaky ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Asi nema nikdo cas, kazdej lesti a umyva a vysava auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 jasny..jenom ty ho prodavaš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Jeste jsem neprodal... A kdyz ho nikdo nebude chtit, vadit mi to nebude. A taky ho na sraz nalestim...teda pokud mi vyjde cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 neprodal, ale dal jsi inzerat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 co je,?? tu je nějaky ticho Nééé, to je jen ticho před bouřkou... Přípravy vrcholí. Sám vidíš, jak všichni na poslední chvíli něco dodělávají! Já taky, včera jsem na rychlo nechával přezážit přední kolečka. V týdnu už bych neměl kdy. Guméšky se trochu z boku zhrnuli - sem tam kruhák po třech kolech a ono se to pak někde musí projevit... Hošani, KW podvozek do soboty nestihnu. Nepotřebuje někdo sadu tlumičů Bilstein B4 na Oct. 1????? Když tak vzal bych je s sebou, cena 4500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.