VSemi Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Tak to sme jeli tak nějak stejně..... sme sa s rostíkem naháňali s nějakym bavkem.... a poliše sme nepotkali...noo...jednou jo...byly za olomoucem u jedne hnusné bouračky..... rano se jelo lip..nebyl taky provoz..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 (editace) nějaké ty fotečky... smazl sem fotky na požadani mistra Bruna....kdo by mel zajem jak je zaslu ss pouze učastniku srazu Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: VSemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 supr fotky Já jako vždy nevyfotil nic. Kdy dáme dalšího scuka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 supr fotky Já jako vždy nevyfotil nic. Kdy dáme dalšího scuka??? Jo fotky jsou to paradni. Kdyby nebylo tolik aut na srazu tak by to nebylo tak suprove. Vazne supr sraz. :palec2: No ja nevim kdy a kde se zase sejdem, uvidime zda nekdo neco navrhne, nebo to nechame az na jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Ale jaro je až za dlouho chtělo by to ještě na podzim dokud se to počasí ještě jakštakš dá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 (editace) tady nějaky fotečky Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: x.luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 co Kunovice??? Let??? na letišti sa dá paradně zařádit...... bude tak klid a dalo by se to tam zařídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Ja jsem pro kazdou srandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Ale jaro je až za dlouho chtělo by to ještě na podzim dokud se to počasí ještě jakštakš dá... Správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Oki...pozjišťuju co by sa dalo udělat a něco by sa spáchalo než bude zima....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Oki...pozjišťuju co by sa dalo udělat a něco by sa spáchalo než bude zima....... jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 počasí je zatím supr, takže nevidím problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Taky žádný problém nevidím a už se těším na další sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Pokud by to bylo na letišti, dali bychom nějakou jízdu zručnosti třeba, sprinty Mohlo by to být dost dobré, nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 luďan: jestli budou sprinty, tak poprosím bruna, ať sebou vezme svojeho šnečka, ať nejsem nejpomalejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 No abych to uvedla na pravou míru, to vlastně není Brunův šneček, ale můj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Zajda: Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se Třeba jízda zručnosti bude Tvoje parketa a vyhraješ... Kopat tam rychlosti a tlačit podlafu umí každý, ale ujet nějakou trať s překážkama za nej čas je umění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 luďan: jestli budou sprinty, tak poprosím bruna, ať sebou vezme svojeho šnečka, ať nejsem nejpomalejší Pozor na Mmisari, váží 30 kg i s botama a mohl bys to prohrát Bruno ji prý zaučoval na své octávce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 no 30 kg opravdu nemám :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Musíš přece bránit svoje auto, nee? Já to svoje taky bráním, stejně jako svého psa, který má přes 50kg a dovolují si na něj malí maltezáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 no chudák pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 já mám yorka, váží 2,1kg a je agresivní jak žíravina, obzvláště si dovoluje na dogy a podobné maxi psy, a klidně mu můžeš vysvětlovat, že jestli ho omrzel život, tak mně ne a zachraňovat ho nebudu, klidně si dovoluje dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 yorkšír a dovoluje si na dogu? :kuk: ten je teda odvážný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 není odvážný, je hloupý.... to je rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 spíše ten náš stojí a drží, neumí se bránit... a to prý v horách zaháněl vlky, tak nevím, kde je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.