Krtek6 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 toš když sme na téé moravěěě..."bagárna...glgárňa.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Bruno, nevíš náhodou jak jsme se bavili o těch dveřních spínačích, jestli pasujoz ty z octavky i do fabie? Štve mě, že mi to nejde Tak to vazne netusim. Ja myslim ze by to stejne mohlo byt. Ctelo by se to tu nekoho poptat. tady mas odkaz, ale radeji si to prover zda je to stejne. http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikrospinac-zamku.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 A třeba ( Moravský šenk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 super, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Bruno : Tomu říkám teda podrobný návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Co třeba rychlá pizza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Takže hospoda je schválená, už jen dopilovat název Tak co tam mám hodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tady je naše hospoda http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75202&hl= takže od teď všechny diskuze tam a né tady, OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Přes Kunovice jsem jel v úterý a hrůza.Bylo to tam pěkně ucpané.Přes všední dny je to tam ucpané,ale přes víkend je to ok.Připište mě na ten sraz. Milan II.Mohl by jsi mi vzít jedny MDF podložky pod repro na sraz.Domluvíme se přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Čusek co se kdy a kde plánuje, nechce se mi pročítat celé téma :-D Pokud bude vyjímečně čas, tak bych se taky připojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zatím eště nic, minulý týden byl, měl ses stavit, aby tam bylo víc Fabek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 No místo není ještě úplně jisté....... ale mělo by to být v Kunovicích na letišti....... 10. nebo 11. říjen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak to já ti ještě jeden válec spustím. mi to jede až moc Čoveče , nějak jsem to tu nesledoval a takoví průser že jsem nebyl,slabá obsada červené,příště se polepším,facht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak to vypada ze uz se na tom parkovisti v Hranicich asi nesetkame...Je tam uz tabule zakaz vjezdu , majetek firmi bla...bla...bla. On tam nekdo poradal asi sprinty a zda se ze to neubrzdil a proletl ji tim plotem do arealu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Takže pokud dobře počítám, je nás zatím 12 Bruno128 Mmisari Krtek6 Luďan Hoblik Royce VSemi Vanek86 funes30 Milan II tazz7 Dr.Zoidberg Kdo další prosím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Bruno tak to je teda pech, bylo to super místo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 To Woody: To víš, hodně práce, málo času, trochu nestíhám, ale tento srazík mi doufám výjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 jsem pro 11.10. co se týče data... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 kdy a kde :-) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Zdravím všechny.....ale asi nikoho nepotěším...k pc sem se dostal až dnes..... s tím letištěm je to v pr..li.... prej už tam nechcou žadnou akci ani nic tomu podobneho...prej tam mel nekdo něco podobneho tak před měsícem a nechali tam na draze takový bordel že hrůza...že museli platit uklid atd atd..... takže už nepouští nikoho na plochu bohužel.... tak ted nevím co kdy a kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak to jste me nepotesili :-(uplatit se to neda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak to je škoda, jsem se těšil, že zkusím s nějakou 74kou sprinta a nic .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 bys vyhral...ja nejsem sprinter... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 já mám 74kw, píšou to v technickém průkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 hele mělo by se konečně vymyslet to místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.