Luďan Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 viděl bych to na nějaké parkoviště v nějakém obchodním centru třeba Ale budeme doufat, že počasí vyjde, musíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 mrtvo tu je. S takovou budeme tak maximálně doma u bábovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Ne, není tu mrtvo... já se "termínově" zkusím přizpůsobit. Pokud nevymyslíte místo 100 km od Ol, tak něčím dojedu - ufff... kaček je málo... PS: dnes jsem vyplivnul 9 000,- za rozvody a olej. A to ještě nemám druhou dálniční známku (na octávku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) No kde to zase vazne??? Tak dozvim se uz konecne kde a kdy se ten sraz bude konat? Ja bych byl klidne pro ty Podebrady, ale nechce se mi tahat kluky z velke dalky jak to ma napriklad Ludan. I kdyz je tam ta dalnice a je to uz otazka chvilky. I kdyz ja vim jeste o jednom miste kde by se dalo setkat i v Hranicich , no pokud budete chtit, poslu souradnice. Editováno: 4. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Hranice by byli super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Někdo nahoďte termín :-) Přizpůsobím se, snad :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Tady jsou ty souradnice, Loc: 49°33'57.911"N, 17°45'4.904"E je to v Hranicich, pokud mate nekdo jiny flek na scuka, dejte navrh. No a stim terminem fakt nevim, nekdo chtel uz tento vikend . ja navrhuju sraz na 14:00hod a den zase at vybere nekdo jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 tak sobota 14:00?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 no já se nedostavím....dneska jdu na ples..a budu asi společensky unaven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Ze by nedele ??? :-D Snad nikdo nebude kalit v sobotu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Čest vážení, Krtek bude společensky unaven? V tom případě to teda necháme na neděli, noo Teda jestli nenapadne půl metra sněhu Venku je kosa jako márnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 čus chlapi, Luďan má pravdu, už to vypadalo že bude solidní počasí. Sníh táhl do haj... Ale konkrétně dnes se venku nedá stát víc jak 10 minut. Já osobně jsem víc jak měsíc fest nachcípanej a znosu mi pořád vysí lukše.... Tak že bych se klonil k názoru odložit to minimálně o 14 dní. Jinak to bude vo hovnu. PS: Hranice jsou OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Veznete mezi sebe i nováčka,který nikdy nebyl na podobném srazu? Kde se to koná v Hranicích,jak Vás poznám? Nechci působit jako vetřelec,ale rád bych se dostal do dění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) No jasne ze muzes prijet, poznas nas, ze uvidis jen same skodarny a budem tam v hloucku vykecavat. Ja myslim ze nas neprehlednes, vybirame vetsinou mista kde je relativne klid. No a co se tyka te nedele, pokud by bylo slunecno jako je dnes, klidne by jsme se mohli setkat na udanych souradnicich. 49°33'57.911"N, 17°45'4.904"E Pro ty co jsou nemocni, dobra informace, sraz se stejnak za dva az tri tydny nekde zopakne. Ze jo Ludane? Editováno: 6. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) Tak v případě hezkého počasí, zítra v Hranicích ve 14:00 a předběžný seznam: Luďan Bruno + Mmisari Dr. Zoidberg Krtek Mig25 Tazz ještě někdo? Editováno: 6. Březen 2010, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) Tak tu mam opet snehovou nadilku a tim padem sraz presuneme az na ten konec brezna. Alespon si bude moct vice lidi udelat cas a bude nas vic. No jeste ze jsem to nehodil uz na letnaky, jak jsem mel v planu. Ale pokud by jste chteli a nevadi Vam trochu snehu, muzeme se tam klidne dnes setkat. Venku je jinak celkem slunecno az na ty 3cm snehu. Editováno: 7. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 (editace) Napiste kdo chce prijet nebo kdo chce sraz presunout... Ludan prijede i dnes, ja klidne taky . Kdo dalsi? Editováno: 7. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 hele trochu sněhu nás přece nezastaví, ne? Tak jak, kdo přijede? Mám si snad myslet, že jste líní vstanout z gauče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 hele trochu sněhu nás přece nezastaví, ne? Tak jak, kdo přijede? Mám si snad myslet, že jste líní vstanout z gauče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 děcka...já v takovym počasí nikam nejedu...ted jsem tam chvilku byl...a to není nic pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Tak ok, nechame to na konec teho brezna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Ok, tak jeste radeji pockame, teoreticky bychom mohli podniknout zase nejakou zranici, to se da i v zime :-D Treba pristi tyden co vy na to .-D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 No ja jsem pro kazde sousto. Ale pokud se jedna o zranici, tak se bavme o Dolanech co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Ufff....sem tu dlouho nebyl a už jsem myslel, že jste něco podnikli beze mě...Semnou také počítejte...dejte datum a jedééém....ten konec března by byl fajn...to už budu mít přezuto a bude možná slavnostní předvedení dokončení mého auta To by byl i dobrej důvod na srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Jsem rád,že jste to přesunuli,ráno jsem dostal střevní koliku,nebyl jsem mobilní,jen doufám,že to necháte až na konec března,těším se že poznám fajn lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.