bruno128 Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Tak a tet se vsichni modleme aby nam nezaclo prset. Navic jsem se dnes doslechl ze na namesti maji tez sraz nejaci motorkari. No uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 prééé motorkáři ??? zatím sem otom nic neslyšel,ale zkusím se poptat kámoše...ale tak víš jak,kdo se schová když začne pršet ??? Podle mě v neděli bude tak pod mrakem...zítra a pozítří bude pěkně...no uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapek Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Tak a tet se vsichni modleme aby nam nezaclo prset. Navic jsem se dnes doslechl ze na namesti maji tez sraz nejaci motorkari. No uvidime. My s klukama máme sraz na benzínce na příborské ulici, kdo chce může se k nám přidat sraz je v 13:15 Zde se nachází benzínka GPS souřadnice: 49°40'5.826"N, 18°18'49.937"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 prééé motorkáři ??? zatím sem otom nic neslyšel,ale zkusím se poptat kámoše...ale tak víš jak,kdo se schová když začne pršet ??? Podle mě v neděli bude tak pod mrakem...zítra a pozítří bude pěkně...no uvidíme... Naprosto s Tebou souhlasim, pocasi bude paradni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 ....řeknu to jinak, počasí musí být parádní. Už se těším na výlet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 ....řeknu to jinak, počasí musí být parádní. Už se těším na výlet:) No uz se cas krati... Tez se tesim az okouknu ty nalestene vonavky . Doufam ze vsichni co jsou na seznamu, DOFRCI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Tak pánové mohu se zůčastnit? Podívat se, co, kdo má co nainstalovaného,omrknout krasavce, snad mi i poradíte, když to nevyšlo začátkem března. Čau Mig25.Pojedeme spolu na sraz z Nového Jičína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 já Vám dám voňavký zase budu za největší prasátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Tak to nechame na 27.3.2010 ve 14 hod. na tomto parkovisti 49°33'27.521"N, 17°44'36.734"E at to nikdo nemusi slozite hledat. Jinak jsou to Hranice nakupni centrum Kaufland, Planeo, Jysk atd. Vetsinou to tam je poloprazdne. Kdo s timto souhlasi, tak mi napiste na sz a ja Vas budu pripisovat do seznamu. Bruno128 Ludan x.luky + 1 Ander007 AMartyn Tazz7 krtek Milan II drapek popohlud martines Garrett...??? lukyssek...??? mig25 Petr.G Royce Hoblik + 1 libor.kratas Dr. Zoidberg Tady je ten seznam vsech co slibili ucast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 já Vám dám voňavký zase budu za největší prasátko? Já ho ráno Octu umyju,ale na vnitřek nebudu mít čas.Takže nebudeš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 já Vám dám voňavký zase budu za největší prasátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ander007 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Já to taky nebudu mít extra, do šesti budu vozit opilce a v 9 ještě převážím naftu, tak tě možná v tom prasátkování trumfnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 já Vám dám voňavký zase budu za největší prasátko? Ludane, nejak se Ti to zaseklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Tak přezuto a uklizeno, ja a Petr.G urcite dorazime už se těšime na voňavky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 V Praze už leje jako z konve....dorazím ale určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 To je strasny, Hranicko a okoli to urcite mine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 omlouvam se za spam, mobil se mi zbláznil asi už je přepracovaný... Setkáme-li se s bahnem, okamžitě zahnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Čau Mig25.Pojedeme spolu na sraz z Nového Jičína? jo brnkni na mobil domluvime čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 o pul druhé na benzince jak posledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 prset ma, ale Hranice jsou moravska brana tam se lomi pocasi, prset tam nebude,alespon doufam,bude se to konat kdyz nakonec prece jen zaprsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 dokonce slibujou hromy a blesky... nic pro můj polokabriolet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.