Garrett Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Kluci víc fotek nemáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 fotky budou jen co dorazí hlavní boss Bruno. Verush totíž zapomněla nabít ty správné baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Počasí mohlo být sice lepší, ale solidní účast a pohodoví lidé vše vynahradí :-) Fabka dostala na prdel od svých naftových kolegů, co se dá dělat :-D. Ještě dodám pár fotek (omluvte kvalitu) z lokality DOLANY, kde jsme se šli jak se říká nažrat, ještě teď jsem solidně nažraté. O spestření se postral Adler, když se s Luďanem vsadili, zda do sebe nasouká dvojité menu, jelikož se nezdařilo, tak mu ještě zbylo na snídani, oběd i večeři :-D :_icon_smich2: :smich: proč mě to vůbec nepřekvapuje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Ander se snažil, jednu chvíli to vypadalo, že to i prohraju Těším se na další vyhrané sázky. Hlásí se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Sraz super, ty auta a kolona nemela chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Tez myslim ze akce se podarila, ucast byla docela hojna , je fajn ze 99% ucastniku ze seznamu dorazilo. A zaroven bych vsem chtel podekovat za ucast .Predevsim clen lukyssek ohromne prekvapil, prijel se na nas podivat az z Prahy a to je teda opravdu frajer. Snad nas na dalsim srazu bude alespon jednou tolik. Pridavam nejake to foto, omlouvam se ze tak pozde ale domu jsem dorazil az klem pulnoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funes30 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Vidím,že se vám akce povedla,hezkýýýý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Taky přidám pár fotek z včerejška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Vypada to, že to byl super srazik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 jo to byl, myslím si, že jsme všichni spokojeni... Hlavně fajn lidí okolo a vo tom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Pepohlud, ...pekne fotecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Pepohlud, jakto že ještě nemáš přezutý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Tady jedno foto ktéré není potřeba komentovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Tady nam asi někdo drži dietu.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Tady je pár fotek od Libora Karase: http://skodaoctavia.cz/blog/sraz-2732010-v-hranicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Přezul bych již dávno, ale ještě nemám doma koupené gumy:( Do konce příštího týdne snad bude přezuto:) Už se na to moc těším až ji obuju na laurinky, protože na plechách to opravdu není ono!!! Jak budou na auti, tak nafotím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ander007 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Srandičky, srandičky, ale mě to mohlo zabít, do teďka jsem ještě nejedl a furt nemám hlad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 tady přidávam pár.... fotek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Taky pěkná série fotek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Moc povedene fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Srandičky, srandičky, ale mě to mohlo zabít, do teďka jsem ještě nejedl a furt nemám hlad... No tak nakonec jsi jeste usetril, nemusel jsi dnes jist a to se vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 opravdu hezké setkání,výborné fotky,jen škoda,že jsem byl nucen předčasně odjet,našel jsem novou inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 (editace) Chlapi nevíte čí je ta modrá okta v kombajnu s těma chrom.doplňkama? Hledá se majitel Chtěl bych si projet její vlákno:) Editováno: 29. Březen 2010, autor: pepohlud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) Pokud mysliš to modre kombičko tak je to Tazz7 ale nema tady fotky.... Editováno: 13. Duben 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Škoda, říkal jsem si, že jsem ji nikde tady nenašel. Viděl jsem u něj pár vychytávek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.