Ma.Ra Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Zdavím pánové, sem tu nový mám Rumíka od 21.10.08 a teď k problému. Zjistil sem včera při mytí, že mám na dveřích u řidiče na spodní straně uvnitř dost velký škrábanec. Je dokonce označen nálepkou s šipkou. Nevím kdo na to přišel jestli v salonu nebo ještě ve škodě(tam by to asi odstranili hned) ale já to určitě nebyl, fakt to bych mu neudělal. Zítra přiložim foto. Můžete poradit co bych měl dělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 No každopádně, tu lepenku bych tam nechal a jel do servisu reklamovat dveře. Auto máš chvilku, tak by neměl být problém. Ale ať tam vidí že je to označené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma.Ra Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) Šel sem to vyfotit a koukam ze to neni skrablý ale jako když to kvete. Tak snad to nebude problem reklamovat. Urcitě to nestrhnu. A nevíš náhodou jestli by to měli mít zaznamenaný v papírech od auta? Jesti něco takového vůbec je. Editováno: 2. Listopad 2008, autor: Blacky pravidla říkají - necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Podle fotky bych řekl, že je to zalakovanej nějakej bordel, ale to by se asi po čase odlouplo a dělalo by to paseku. Jestli o tom je nějakej záznam, nevím. Záleží na tom, kde na to přišli. Jestli při výstupní kontrole v MB, tak asi jo, i když by to auto asi neměli pustit ven. A jestli to zjistili na salonu, tak o tom asi záznam nebude a budou dělat mrtvýho brouka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma.Ra Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 No snad nebudou delat drahoty. Zítra tam jedu tak uvidim. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma.Ra Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Tak sem by ve škodovce v UL a bylo mi řečeno, že musim zajet do salonu kde sem ho koupil v LT. Tam zase že je to jedno kde to budu reklamovat. Musi to opravit kdekoli a pokud budou dělat problémy mam pry zavolat zákaznický servis Škody a trochu si postěžovat. Můžu s tím prý klidně počkat do servisky, tak uvidim. Jestli se to bude zhoršovat jedu hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 No jasně, tenhle přístup některých servisů by mě trefil. To bych vraždil. Ale uvidíš, já bych asi na servisku nečekal. Pokud nepotřebuješ auto každý den, tak bych to řešil hned. Je to ale na tvém rozhodnutí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 A pokud by v jednom servide meli keci, tka bych je posla do prdel a sel ke konkurenci. V Lovosicich je Okim. V UL sem snima spokojenej, ev. zkus tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 a Ma-ro... v sobotu se můžeš přidat k našemu ústeckému společenství... máme srázek v DC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma.Ra Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) A pokud by v jednom servide meli keci, tka bych je posla do prdel a sel ke konkurenci. V Lovosicich je Okim. V UL sem snima spokojenej, ev. zkus tam. Prave v Okimu UL me poslali do LT kde sem ho koupil. Taky me prekvapili mel sem na ne dobre reference. Zkusim to s nima jeste jednou,ale až příští týden. Editováno: 4. Listopad 2008, autor: Ma.Ra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma.Ra Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 a Ma-ro... v sobotu se můžeš přidat k našemu ústeckému společenství... máme srázek v DC... SAKRA v sobotu nemůžu, máme rodinou oslavu, pokusím se ještě něco vymyslet. Dík za pozvání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Prave v Okimu UL me poslali do LT kde sem ho koupil. Taky me prekvapili mel sem na ne dobre reference. Zkusim to s nima jeste jednou,ale až příští týden. hm., ono jetoho ted nejak hodne. Ja mam nabouranou OII, po tydnu sme je ukecal, aby mi ji vzalai a dalsi 2 tydny to bude trvat. Kdyz sem videl ten zaskladanej stul autama, tak se nedivim. Maj otho nejak moc, meli by rozsirit kram ted snad uz vysel ten nakup budovy byvaleho Julia-meinla, tak se doufam rychle nastehujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 do OKIMU bych nedal auto ani kdyby mi to dělali zadarmo, horší přístup, formy opravy a neodbornost jsem neviděl, připadá mi že jsou tam zaměstnaní jen učni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan1978 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Šel sem to vyfotit a koukam ze to neni skrablý ale jako když to kvete. Tak snad to nebude problem reklamovat. Urcitě to nestrhnu. A nevíš náhodou jestli by to měli mít zaznamenaný v papírech od auta? Jesti něco takového vůbec je. Ahoj to je urcite od vyrobcu . to je s lakovne prestriekany dichtung . to je hmota ktorou su utasnene spary karoserie. pokial to je nie je vidiet tak by som to ani nereklamoval lebo ti to len sfusuju. Robim vo VW slovakia tak to poznam, len nechapem ako to preslo von zo skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Dusan1978 Len mi netvrd ze Z VW Slovakia take nic NEODIDE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 utekaj stým do servisu aspoň si daj zapísať tú závadu , hlavne nech máš od toho papier že si tam stým bol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Nazdar chlapci,nechce se mi zakládat nové téma,ale snad se nebude původní majitel tohoto vlákna zlobit,když budu psát sem. Dnes ráno před naším barákem sekali maníci trávu a já včera napotvoru zaparkoval u obrubníku,který je hned u trávy kterou dnes kosili.Samozdřejmě sem se zděsil a hned sem k autu vyběh abych odjel,jenže sem to již nestih a tráva vedle auta byla posekaná.U auta sem zjistil škrábance a ťupky do laku a celý bok a střecha od posekané trávy a kamínků.Nelenil sem a zašel sem si pro pána se strunovkou,načež sem zjistil po prvním jeho slovu,že chytrostí nebyl obdařen a hned sem se do něj pustil,že jeho prací mi poškodil lak na autě,jeho slova typu"já ne,to kolega" sem rezignoval a hned jel na správu technických služeb.Narazil sem tam na velmi půvabnou a též chytrou slečnu,která má na starosti tyto maníky.Vše sem jí vysvětlil a odpověděla mi,že na tyto případy sou pojištění.Vše si vyfotila a bude to řešit s pojišťovnou.Poté mi přidělila klučinu s IQ asi tak 40 a pod mým dohledem auto umyl. Má otázka však je jak to vše bude pokračovat,co mám učinit.Taky mě napadlo,že pokud budou opravovat lak,budu potřebovat náhradní auto,takže by všechny náklady,včetně náhr.auta by mělo být placeno z jejich pojistky??Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Co se týče náhradního auta tak co já vím tak to jde zahrnout do pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma.Ra Vloženo 30. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Ahoj všem, tak ubehl 1 rok a jel sem na Garancni prohlidku s tim ze necham relamovat ty dvere. Technik UL OKIM si je nafotil a poslal do skodovky. Po tydnu sem jim volal jak to dopadlo a bylo my receno ze to ve skodovce bylo zavrhnuto z duvodu: je to vnitrni strana dveri a proc to pry nebylo odstraneno jeste ve skodovce. Je pravda ze kdyz sem to poprve zjistil a byl s tim v servisu v LT(zakoupeno) rekl ze to klidne staci opravit na GP ale nenechal sem to nikam zapsat. Poradte jak bych mel pokracovat. Zajet teda do LT a zjistit jestli si na me pamatujou? Volat na zakaznicky centrum skody? Co treba kdybych rek ze chci auto vratit kdyz s tim nejsou schopni nic delat, je na leasing. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.