Přejít na obsah

1.3 MPI 50KW r.v. 98 Problem se startem


Phate_xenon

Doporučené příspěvky

Mam problem s felinou, obcas se mi stane ze ZA STUDENA nechce nastartovat. Treba vcera jsem prisel, zapnu zapalovani, cerpadlo natlaci a motor naskoci ale hned zdechne a pak uz muzu tocit jak chci a nic. Az po chvili teprve cerpadlo natlaci znovu a pak motor zase chytne ale hned zdechne a tak porad dokola. Podarilo se mi nastartovat az asi na podesate kdyz natlacilo cerpadlo tak sem drzel starter hodne dlouho a chytlo to. Nevite cim by to mohlo byt? Diagnostika nic nehlasi. Cidlo teploty je vporadku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim kolik natlaci, nevim jak to zmerit, ale pak uz jede jak strela bez problemu.

no když jsem se na to samé ptal mechoše, tak říkal "to poznáte, když odpojíte přívod od lišty a zacpete ho prstem, tak ten tlak neudržíte v ruce". Jinak bych ještě poslechnul zda (raději si odklop pojistkovou skříň) cvaká relé pro paliv.čerpadlo (tuším je v té vrchnější řadě, druhé z leva) pokaždé když otočíš klíček do polohy I (tedy zapneš kontrolky)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Imobilizer me uz napadl, musim jeste vyzkouset druhy klic, ale podle tech priznaku si myslim ze to imo nebude. Jinak palivove cerpadlo jde slyset ze vrci to je OK, ale nesepne pokazde, vzdy sepne a pak az po nejake prodleve cca 30sec. A prave kdyz natlaci tak chytne ale hned zdechne, pak asi na dalsi 3 pokusy nenatlaci a nechyta pak po cca 30sec zase natlaci a chytne, ale zdechne atd. atd. Ale tohle pry u MPI ma delat ze nesepne dvakrat po sobe ale az po chvili

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Může to dělat i čidlo teploty chladící kapaliny.Ukazuje nějakou jinou teplotu než skutčnou,a ŘJ namíchá špatně směs(buď hodně chudou,nebo bohatou) pak to špatně chytá,někdy vůbec.Příklad venku je 0 stupňů C,čidlo hlásí ŘJ +70C-namíchá chudou směs-špatný-nemožný start.Čidlo může blbnout sporadicky,takže se to nemusí projevovat pokaždé.Pokud možno udělat diagnostiku a vyločit imobiliser.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...