Holengo Vloženo 18. Listopad 2008 Vloženo 18. Listopad 2008 Zdravím,mám naléhavou prosbu,když zatáčím doprava tak se mi rozsvítí kontrolka mazání.Oleje je v motoru dost ale nejhorší je,že jak se rozsvítí kontrolka tak jde slyšet,že motor jde nasucho.Pleas poradí někdo??????? Citovat
Matthes Vloženo 18. Listopad 2008 Vloženo 18. Listopad 2008 A jsi si jist ze je tam oleje dost? Citovat
Holengo Vloženo 18. Listopad 2008 Autor Vloženo 18. Listopad 2008 A jsi si jist ze je tam oleje dost? No jsem si jistý,jelikož jsem ho dnes i měnil,protože už to takhle blbne už asi týden a už jsem ztoho v koncích.Motor je 2000km po kompletní GO a nerad bych ho odrovnal Citovat
Bundislav Vloženo 20. Listopad 2008 Vloženo 20. Listopad 2008 No jsem si jistý,jelikož jsem ho dnes i měnil,protože už to takhle blbne už asi týden a už jsem ztoho v koncích.Motor je 2000km po kompletní GO a nerad bych ho odrovnal Čao, asi bych se podíval pod vanu na nasávací koš oleje. Řekl bych, že by mohl být zanešený.Obzvláště po GO to se ten motor teprve zajíždí a je možné, že je koš zanesený železnýma pilinama a zrovna při průjezdu pravotočivé zatáčky kdy se většina oleje dostane mimo dosah koše je to ucpané a máš tyhle problémy. Citovat
victory Vloženo 26. Prosinec 2008 Vloženo 26. Prosinec 2008 No taky bych to viděl na ten koš. Bud je přicpanej nebo je nějak ohnutej . Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.