Leden 4, 200916 r Takže,asi to zjednoduším.Do řídící jednotky nalejete uplně normálně soft pro příslušný motor bez DPF.A filtr vykucháte,dáte pryč,nebo co já vím...A funguje to naprosto fajn.Tak na co testování a další různé ptákoviny,když to jede nadmíru dobře........Jak tady někteří píšou,je v testování....pak bude v nabídce,řeknou si o 3000,5000,10 000,co já vím....bude to jen tahání peněz z kapes od lidí ,co o tom nic nevědí a nechají se nachytat...A ti druzí se budou smát lidské blbosti....to nejsou mechanici,to jsou zl..... Ano, dalsi zarucenej postup jak tady na foru udelat z lidi pitomce..A dopadne to jako s tou jednotkou.. :smich: uz jsem si na tve zarucene informace udelal obrazek....zajimave je,ze kdyz nekdo prijde s nejakym resenim at uz Fap nebo teplej start, tak se do nej obujete..Tak nevim :kuk: ale aspon tu je veselo co????? :palec2: :smich:
Leden 4, 200916 r jj,máš pravdu.Na ty DPF bude nějaká dotace.Jinak 100 a vysral se to je možné,byly to začátky.Ale co vím,teď nemají problémy.Jinak Po 100.000km je ještě good,ale škodovka s tím má problémy co to dali a je divné,že VW takové velké problémy nemá.Soused koupil new passata 2,0 TDi s DPF ve francii,má najeto 74000 a s DPF žádné problémy Je to proste hlavne o tom provozu.Kazdej se tady snazi jezdit za 3litry nafty a nikdy to poradne neprotahne aby se to propalilo..To je jako u tech regulaci turba.. Proste se lidi musi naucit s turbomotorem a FAPem jezdit..
Leden 4, 200916 r svatá pravda.Jak někdo tady psal.Dědeček TDi nevytočí nad 2500ot/min bo se bojí,aby se něco nestalo s motůrkem.
Leden 4, 200916 r nebo spise aby mu to moc nepapalo..Proste si je potreba uvedomit ze to uz nejsou zemedelske stroje :smich:
Leden 4, 200916 r U 3.0TDI je DPF standartně až nyní od faceliftu,předtím byl standartně pouze v D a v ČR pouze za příplatek,takže předfacelift.3.0TDI z DPF u nás jezdí minimálně.... Co vim od kluků z autor.servisů,tak třeba právě u 3.0TDI z DPF problémy nikdy nezažily a že prej jich tam pár jezdí co maj i ke 200.000km a prostě bez problému,což je prej díky CommonRailu,prý si z DPF lépe rozumí,ale všichni mi tam potvrdily že u jakého-koliv TDI-PD je DPF peklo,prej by to nikdo z nich nechtěl ani zadarmo.....Což je teda pravda,mám pár kolegů z branže co jezdí podobné km jako moje auta(+-100.000km ročně) a na DPF jen nadávaj....nemluvě o letišt.taxikářích kteří jezděj z 90%Prahu,těm všem DPF zkončilo kolem 100.000km,proto se po tom pídily a našly nakonec nějakého toho borce z Modřan co jim to vykuchává+přehráva soft. ..... O té dotaci jsem taky slyšel.....prý ve Francii to existuje..... U japonců s tim problémy opravdu nejsou..táta má Mazdu6 MZR-2.0CD DPF a ani neví že ho tam má......
Leden 4, 200916 r A taky mě zajímá,co jste to vyhodili.Se podívej do Etky jak vypadá DPF a jak kat Cosby, tam kde jsi napsal KAT, tak to je vlnovec . Neblbni lidem rozum . PS: ten příspěvek je na stránce 1, nepovedlo se mi přetáhnou ten obrázek. Upraveno Leden 4, 200916 r od Indi
Leden 4, 200916 r jj,dávno neplatí japonec-nakonec.Má s starou Toyotu Hi-Ace rok 98 2,5 D.Ta stojí v mrazu ven,měsíc se s ní nejezdí a startuje nadrc a taky má 260.000km a byly měněny gumy na stabíku a jeden čep,to vše
Leden 4, 200916 r Ano, dalsi zarucenej postup jak tady na foru udelat z lidi pitomce..A dopadne to jako s tou jednotkou.. :smich: uz jsem si na tve zarucene informace udelal obrazek....zajimave je,ze kdyz nekdo prijde s nejakym resenim at uz Fap nebo teplej start, tak se do nej obujete..Tak nevim :kuk: ale aspon tu je veselo co????? :palec2: :smich: Ty pitomce děláš Ty!myslíš si,že jsem uvedl špatný postup?To si nemyslím....Vyvrat mi ho!!!Jednotka?Mýlit se je lidské,já to normálně přiznal,měl jsem špatné informace...A teplé starty?Nevím ,co tím myslíš...Mi to funguje a že Ty za to taháš peníze z lidí,to je Tvoje věc.Já si o tom myslím své.A tet se směju já!!!
Leden 4, 200916 r Ty pitomce děláš Ty!myslíš si,že jsem uvedl špatný postup?To si nemyslím....Vyvrat mi ho!!!Jednotka?Mýlit se je lidské,já to normálně přiznal,měl jsem špatné informace...A teplé starty?Nevím ,co tím myslíš...Mi to funguje a že Ty za to taháš peníze z lidí,to je Tvoje věc.Já si o tom myslím své.A tet se směju já!!! TDI fun si bere penize za svoji praci kterou udela perfektne......nebo ty delas neco zadarmo.....opravil me teply start a ja jsem spokojeny jak s praci,tak s cenou
Leden 4, 200916 r Ty pitomce děláš Ty!myslíš si,že jsem uvedl špatný postup?To si nemyslím....Vyvrat mi ho!!!Jednotka?Mýlit se je lidské,já to normálně přiznal,měl jsem špatné informace...A teplé starty?Nevím ,co tím myslíš...Mi to funguje a že Ty za to taháš peníze z lidí,to je Tvoje věc.Já si o tom myslím své.A tet se směju já!!! :palec2: marne, jsi Robin Hood.. :smich: treba tady davidek..jak by jsi mu to vyresil ty??? Mel uz auto chipovane od BitPower a chtel zachovat SW..Stahnout SW, korektne upravit, prepocitat checksum a zapsat. Cim by jsi zacal?? Baterkou,starterem,gumicky pak cele vstriky a co dal??? Kolik by ho to nakonec stalo?? Nebo by jsi mu rekl jako tady rikaj u nas v Helleru kupte si nove auto??? Upraveno Leden 4, 200916 r od TDIfun
Leden 4, 200916 r V tomto případě bych zvedl pouze start dávku.A to třeba kluci z česany umí...A pokud nevíš,kde ji máš v mapách hledat,když si třeba zrovna stahuješ soft,tak se to musíš někde naučit.Třeba,jak psal COSBY,oni by Ti to třeba řekli.Ale i Tvůj postup určitě funguje...Princip je stejný,ale postup jiný... Upraveno Leden 4, 200916 r od DIAGNOSTIK
Leden 4, 200916 r start.dávka nepomůže-bohužel-tedy jen velmi málo.Tady opravdu pomůže buď úprava SW nebo startér.Osobně jsem startéru u OI vyměnil asi 25 a vždy 100% výsledek a u OII jsem vyměnil 2 a u Golf V jeden a taky vždy 100% úspěšnost.
Leden 4, 200916 r mozna to jde i jinym zpusobem nez to dela TDI fun,ale rikam porad tu jsou jen reci zadne nabitky od ostatnich...TDI fun rekl...prijet a ja ti to opravim...a udelal to perfektne...neco vymenis a kde je jistota,ze to za par tisic km neudela znovu...viz starter....mam to bez vymeny dilu a parada
Leden 4, 200916 r no co vím,tak každému,kterému se startování zhoršilo měli najeto ke 100.000km.Takže beru to,že startér se dá sehnat do 2000 a vydrží třebas 70.000 tak je to dobré. Na golfu V jsem nechal startér repasovat u jedné firmy,cena 1500,dva roku záruka a bylo vidět,že ti chlapi přesně ví,v čem jsou problémy.Říkají,že jich dělají mraky. Fun udělá úpravu SW,což je paráda a smekám před tím(teď už to udělám i já),ale kde máš zaručeno,že ti startér neodejde do kytek úplně a budeš ho muset měnit stejně
Leden 4, 200916 r DUKAZ!!!!!!!!! Co důkaz???to ti mám napsat jména těch,komu jsem to dělal??Třeba naposledy na mojí OII DSG,jinak dosti lidem z fóra a i dieselpower fóra.Je to známá věc.Třebas i Neználek,ale to by jsi měl vedět né?
Leden 4, 200916 r Co důkaz???to ti mám napsat jména těch,komu jsem to dělal??Třeba naposledy na mojí OII DSG,jinak dosti lidem z fóra a i dieselpower fóra.Je to známá věc.Třebas i Neználek,ale to by jsi měl vedět né? To bylo pro diagnostika drzim se pravidel a necituji,ale nez jsme poslal napsalo se toho moc heheh..
Leden 4, 200916 r jasne Cosby....pomohlo ti to a mozna i jinym....ale me treba rekli v servisu...vymenit baterku potom starter a nebo vstriky.....jasne starter muze odejit...potom se musi vymenit...ale starter zatim slouzi a start za tepla dobry....co kdyz bych prijel vymenil bys mi starter a bylo by to stejne.......co potom....cesta na cely den,nafta projeta...muzes rict na 100% ze to bude fungovat u kazdeho auta co ma problem s teplym startem
Leden 4, 200916 r zatím všem,co jsem startér měnil nebo doporučil jeho výměnu to pomohlo a aby taky ne.když jsi měl auto nové,startovalo to dobře né??A SW se neopotřebuje,takže je to vždy jedno a to samé.Startér.Za předpokladu,že máš dobrou baterku,ale baterku můžeš půjčit od souseda nebo natáhnout start.kabely.
Leden 4, 200916 r Chlapi sakra na ty žabo myší vákly se vy... Snad je tu debata o DPF filtru. Kámoš má na Supu 2,0 asi 125 000. V servisu mu ve 120 000 doplnili močovinu a postrašili , že do nekonečna fungovat nebude, ať si připraví ranec (asi 25000,-). Zatím je to OK Upraveno Leden 8, 200916 r od Pepa007
Leden 4, 200916 r 25.000?...tak to kolegovi co má SI řekl technik at si připraví na komplet výměnu 40.000kč(AutoKomplex Menšík,Praha-Karlín) Upraveno Leden 4, 200916 r od karlos3
Leden 4, 200916 r Vony se opotrebovavaj i vstriky,trysky samozrejme i starter a hromada dalsiho.. Ja se nerad spinim a proto jsem to vyresil na klavesnici :smich: ale proste nikoho nenutim.Kdo chce tomu pomuzu a ten si to samozrejme zaplati.udelam mu sluzbu a hotovo.Kdo vymeni starter ok. A ten to taky zaplati. Mne jen jde o to co pise diagnostik. Reseni prez Diag...Proste jen tohle, at mi ukaze DUKAZ!!!!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.