dmfoto Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Ahoj, chtěl bych se zeptat zda nemá někdo zkušenost s problematikou nefunkčních ukazatelů na palubní desce. V jeden okamžik přestal fungovat komletně palubní počítač, tachometr a ukazatel stavu paliva. Mám podezření, že by to mohlo být snad nějakým kabelem, který vede z převodovky do řídící jednotky, neboť když mi v minulém roce měnili převodovku, tak nastal problém s nějakou koncovkou, neboť nová převodovka ač stejná byla ze seatu a tam jsou snad koncovky jiné. Každopádně než jsem sehnal potřebný konektor tak nešlo také nic. Vzhledem k tomu, že po této výměně minimálně jedenkrát do měsíce přestane něco fungovat ztrácím už důvěru v mechaniky, kteří mi auto opravovali. Proto jsem se rozhodl tento problém řešit sám. Pokud mi někdo může poskytnout informace o elektro rozvodech v motoru budu moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.