vlastar Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Prosím o radu. Přestal mi fungovat ostřikovač jak předního tak zadního skla. Není slyšet ani bzučení motorku. Co s tím může být? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Aku si mal zmes v ostrekovacoch?Hlavne si skontroluj poistku..Pravdepodobne si ju odpalil.Skus pozriet poistku (neviem presne) 15 a 42.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Poistku má pravdepodobne ok inak by mu chodil zadný stierač. Má zamrznutý motor a ani nepočuje kôli stieračom ako sa trápi. Že Bemo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Poistku má pravdepodobne ok inak by mu chodil zadný stierač.Má zamrznutý motor a ani nepočuje kôli stieračom ako sa trápi. Že Bemo.... Pozri si svoje cislo clena ,potom si pozri moje a potom vyskakuj mlady,dobre? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) Tomas, ja by som sa pozrel na vedomosti Editováno: 25. Listopad 2008, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 ja by som sa pozrel na vedomosti Tak kazdy mame vedomosti v inom obore,uznavam,Dusan je expert a vela krat mi pomohol ,no trosku si mi pomohol aj ty Majo ..Ale nic to nemeni na tom cisle clena,tak suchaj nohami aj ty :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 pisem len aby som videl svoje cislo clena, pozrel by som motorcek. chcem sa aj ja opytat trosku k teme, tryska sa da nejako cistit? alebo iba menit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Ja si myslím,že prefúknuť vzduchom by to malo ísť.Nedávno som mal malý problémik s ostrikmi a skúšal som tam fúkať ručnou pumpou na kola a šlo to pekne, počul som až bublanie v nádržke.Ale predtým by som odporúčal odpojiť hadičku a trysku vybrať von. No neviem či to pôjde aj tak aby si nemusel odrezať tie plastové čapy čo držia kryt stieračov.Snáď áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 haha moj starček, neni problém ti ho zmeniť aj na 30000 ... peace Pozri si svoje cislo clena ,potom si pozri moje a potom vyskakuj mlady,dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.