Publikováno Listopad 28, 200816 r Už někdo lepil na 5.té dveře ten novej facelft.nápis Octávia ??? Zajímalo by mě jen jestli si to někdo z faceliftu přesně odměřil kde to má přesně být........
Listopad 28, 200816 r Tiež som na to pozeral žeby som ho vymenil... A volal som kamošovi predajcovi a tvrdil mi, že je rozdiel vo vzdialenostiach podľa toho či je combi ale hatchback... Ale sľúbil mi že to odmeráá...
Listopad 28, 200816 r Autor Tak je určitě 100x hezčí než ty starý....ty jsem okamžitě sundaval....Škoda že nešlo a vždy z výroby objednat nejen bez označení motorizace,ale i modelu jako tomu je u VW,Audi...Ten novej font je naopak pěknej!!!!
Listopad 28, 200816 r Autor Tak v létě stačilo auto postavit prdelí na sluníčko,nechat to prohřát a šlo to dolu jednoduše...podebrat nehtem a bylo dole.....v tomhle počasí stačí horkovzduška nebo i fén,prohřát to a musí to jít taky krásně......
Listopad 29, 200816 r jakýkoliv nápisy na zadku jsou blbý. já je na všech autech sundávám (snad kdyby jednou třeba RS4, STI, M3 apod, to bych asi kousnul) a je to docela jednoduchý, jen to chce trochu trpělivosti. nahřívám fénem a pak opatrně odtrhávat...největší pakárna je pak sundat to zbytkový lepidlo... Upraveno Listopad 29, 200816 r od Luke288
Prosinec 25, 200816 r já mám teď mít páté dvéře bez nápisu, měním je za nové a právě taky nevím zda dát za 350Kč facelift nápis nebo vůbec nic..
Prosinec 27, 200816 r Mne osobne sa viac pacil stary font, posobil maximalne elegantne a luxusne. Ten novy je len ako technicke pismo zo sablony... Ale zase ma stve, ze prahy maju stale stary font a to sa do novej teda nebude hodit... Upraveno Prosinec 27, 200816 r od Cjoctavian
Srpen 25, 200916 r Zajímalo by mě jen jestli si to někdo z faceliftu přesně odměřil kde to má přesně být........ takto to má být
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.