Přejít na obsah

Strhnuti zadniho napisu "FABIA"


djgigi05

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

To že někdo chce sundat označení motorizace chápů, sám ho tam nemám (ne z důvodu, že by se původní majitel styděl za to, co má pod kapotou, ale proto, že označení 1,4 16V zbytečně láká zloděje, obzvláště v Praze), ale proč by chtěl někdo sundávat označení modelu, natož pak znak automobilky mi není jasné.

Je to čistě tunning, otázka vzhledu, nebo se za tím skrývá něco jiného? :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tony: kápl jsi na to, sundavá se to z důvodu vzhledu - bez těch paketek s označením motorizace, modelu, výbavy atd. je to auto prostě takový pěkně "zahlazený" (vážně i blbá paketka ozn. výbavy nad bočním blinkrem udělá dost, když tam není) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trosku zkuseny corkar pozna 1.4 16V i bez stitku. Staci kouknut na typ vejfuku, jestli ma na zadku kotouce a vi... a na zadi muze byt treba V6 2.5TDi :).

Taky jsem napis sundaval, slo to bez problemu. Delal jsem to opatrene lamacim nozikem a sroubovakem. Zbytek lepidla jsem sundal benzinem, prelestil tempem a lestenkou a nic neni poznat.

Nakonec mi to ale bez toho napisu prislo divny. Tak jsem to chtel udelat ala koncept TUDOR, no ale k certu s kubistickym pismem, kdyz ma Skodovka novy font. Takze ala Superb II. Akorat premyslim, ze by to chtelo trosku vesti rozestupy mezi pismenkama, trosku to splyva dohromady... co vy na to?

post-19123-1253130816_thumb.jpg

Editováno: , autor: mpavlik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...