Majk Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Chci se zeptat,jestli je Bolero rozměrově stejný s Columbusem a co všechno umí.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 stejný a co umí stačí hledat.Dokonce tu někdo dával PDF manu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tak včera jsem namontoval BOLERO do FII. Mohu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 tak prosim hod nejaky pekny snimek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Tak přidávám pár fotek Bolera ve FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Zapojení přes převodník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Fans, vyzerá to dobre! Nuže prezraď viac Škoda, že nemás maxidot, ešte keby to vedelo zobrazovať aj na ňom, bola by to paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Je k tomu potřeba převodník. Sám jsem zvědav, jestli to půjde i s MaxiDotem, ten bude v Lednu, tak uvidíme. Jinak ten převodník jsem koupil v servisu cca 1500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Som zvedavý, aké budú poznatky... Bez funkčného maxidotu a ovládača pod volantom je to aspoň pre mňa nezaujímavé. Škoda, že toto superbovské Bolero tam má tú lesklú časť, dizajnovo lepšie by tam zapadlo matné Bolero z OIIFL - to má však iné rozmery a nezmestí sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reshi Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Pozdrav momci Neki od imate instaliran alreadry radio "Bolero" unutar Roomster. Htjela bih znati da li mi treba modifiy kabel "Can bus, i ako da kako se mogu mijenjati? Mnogo hvala Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: reshi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Vypada to zajimave, mne osobne trosku drazdi ten kontrast mezi displejem Bolera a climatronicu - z tohoto pohledu se mi v FII/Room vic libi stejny styl grafiky a barevneho sladeni climatronicu s radiem Dance. Nicmene dobra prace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 mnoooo v tom prípade by dobré bolo displej podsvietiť na bielo a zinverzniť ako sa to tu rozumohlo vo FI na nudíkoch potom ešte ostatok na vielo a je to eňo ňuňo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 profor: To by mohlo byt reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Pánové, potřebuji poradit. Chtěl bych do FII zesilovač a napojit ho do Bolera. Půjde to tím to? Mi-008most: Slouží k připojení audio vstupů a audiovýstupů k nové navigaci Škoda, VW ( MFD II ) s MOST konektorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 ja som skusal taketo nieco a neslo to .. hmm .. aj ked som to daval do columbusa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aik.jahoda Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Jde k Boleru připojit telefon přes BT? Nebo je nutná další jednotka? Nikde jsem to nenašel co je všechno k Handsfree potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Musí k tomu být další jednotka, funguje to stejně, jako u Columbuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Bolero je pěkně nevíte někdo kolik se pohybují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Fans: vyzera to auto super, nerozmyšlal si nad zmenou podsvietenia ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuchta Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Taky bych chtel :-( Kde ho sezenu levne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Občas se objeví na aukru a na ebay Editováno: 3. Březen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Podvolantové ovládání funguje.Bolero je pěkné rychlé ovládní(columbus měl pomalou odezvu) Editováno: 6. Duben 2009, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bolero se mi vážně líbí a uvažuju nad ním. Může sem někdo, kdo ho má v FII, popsat postup montáže a co je k tomu všechno potřeba? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Mám ted nově namontováno Bolero v Roomstru,vypadá dobře,funguje podvolantové ovládání i zobrazení na maxidotu.Problém je v tom že se mi neustále přepíná na telefon.Mám originál bluetooth a nejde mi někdy přepnout na maxidotu z telefonu na radio.Nevíte čím to může být?Nebude problém v kodování radia? Jinak zapojení všeho je origo z automobilky pro navigaci,jen je vyměněna za Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peace Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 V autě momentálně žádné radio nemám, jen přípravu... Vypadá to že by se tam vešlo jen Beat, je nějak možné tam dát dance nebo dokonce lepší, např zde zmiňované Bolero? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.