Publikováno Prosinec 9, 200816 r Chci se zeptat,jestli je Bolero rozměrově stejný s Columbusem a co všechno umí.Dík
Prosinec 14, 200816 r Fans, vyzerá to dobre! Nuže prezraď viac Škoda, že nemás maxidot, ešte keby to vedelo zobrazovať aj na ňom, bola by to paráda...
Prosinec 16, 200816 r Je k tomu potřeba převodník. Sám jsem zvědav, jestli to půjde i s MaxiDotem, ten bude v Lednu, tak uvidíme. Jinak ten převodník jsem koupil v servisu cca 1500Kč.
Prosinec 17, 200816 r Som zvedavý, aké budú poznatky... Bez funkčného maxidotu a ovládača pod volantom je to aspoň pre mňa nezaujímavé. Škoda, že toto superbovské Bolero tam má tú lesklú časť, dizajnovo lepšie by tam zapadlo matné Bolero z OIIFL - to má však iné rozmery a nezmestí sa
Prosinec 30, 200816 r Pozdrav momci Neki od imate instaliran alreadry radio "Bolero" unutar Roomster. Htjela bih znati da li mi treba modifiy kabel "Can bus, i ako da kako se mogu mijenjati? Mnogo hvala Upraveno Prosinec 30, 200816 r od reshi
Prosinec 30, 200816 r Vypada to zajimave, mne osobne trosku drazdi ten kontrast mezi displejem Bolera a climatronicu - z tohoto pohledu se mi v FII/Room vic libi stejny styl grafiky a barevneho sladeni climatronicu s radiem Dance. Nicmene dobra prace!
Leden 3, 200916 r mnoooo v tom prípade by dobré bolo displej podsvietiť na bielo a zinverzniť ako sa to tu rozumohlo vo FI na nudíkoch potom ešte ostatok na vielo a je to eňo ňuňo
Leden 3, 200916 r Pánové, potřebuji poradit. Chtěl bych do FII zesilovač a napojit ho do Bolera. Půjde to tím to? Mi-008most: Slouží k připojení audio vstupů a audiovýstupů k nové navigaci Škoda, VW ( MFD II ) s MOST konektorem.
Leden 4, 200916 r Jde k Boleru připojit telefon přes BT? Nebo je nutná další jednotka? Nikde jsem to nenašel co je všechno k Handsfree potřeba.
Březen 3, 200916 r Občas se objeví na aukru a na ebay Upraveno Březen 3, 200916 r od Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Březen 22, 200916 r Podvolantové ovládání funguje.Bolero je pěkné rychlé ovládní(columbus měl pomalou odezvu) Upraveno Duben 6, 200916 r od jtfcobra
Březen 22, 200916 r Bolero se mi vážně líbí a uvažuju nad ním. Může sem někdo, kdo ho má v FII, popsat postup montáže a co je k tomu všechno potřeba? Děkuji.
Duben 12, 200916 r Autor Mám ted nově namontováno Bolero v Roomstru,vypadá dobře,funguje podvolantové ovládání i zobrazení na maxidotu.Problém je v tom že se mi neustále přepíná na telefon.Mám originál bluetooth a nejde mi někdy přepnout na maxidotu z telefonu na radio.Nevíte čím to může být?Nebude problém v kodování radia? Jinak zapojení všeho je origo z automobilky pro navigaci,jen je vyměněna za Bolero.
Duben 22, 200916 r V autě momentálně žádné radio nemám, jen přípravu... Vypadá to že by se tam vešlo jen Beat, je nějak možné tam dát dance nebo dokonce lepší, např zde zmiňované Bolero?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.