Přejít na obsah

Bolero


Majk

Doporučené příspěvky

OK. Akurát obe verzie pozerám a tá pre východ má biele podsvietenie čo by nebolo až také zlé. Ako máš pravdu že ideál je prosto Škoda zelený podsvit Bolero ale tak zvážim pohľadám a keď tak hold prekusnem len aby som mal konečne možnosť v aute aj inéj hudby ako z cd. A ten USB konektor je slušne spracovaný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Nazdar chalani potrebujem poradit. Kupil som Bolero do svojej F2FL. Vsetko parada len ked chcem skusit cd na navolim si slot kam ma ist cd tak mi napise Cekejte prosim a nic. Radio bez nejakych zvukov a nic. Co tomu moze byt? Menic v kytkach? Diky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chalani mám otázky.

1. Štartovacie logo v Boleru sa dá zmeniť. Mohol by mi niekto z Vás hodiť stránku cez ktorú si nové boot logo spravím ?

2. A keď mám problém s cd meničom dá sa toto logo nahrať do rádia aj cez sd kartu ?

3. Inak oplatí sa dať opraviť cd menič v tomto rádiu ? Skúšal som už všetko a neviem ho rozbehať. Keď vyberem Slot kam vložiť cd rádio napíše čakajte prosím a ani ťuk. Ani žiadne zvuky nevydáva.

 

Díky za odpovede. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keso8:

1) Nie je to iba pre RNS510?

2) Všetky návody čo som videl boli pre BOOT CD a RNS510

3) Ak nevydáva zvuky, tak zrejme bude fakt problém v meniči. Nakoľko keď funguje tak počuť ako sa celá mechanika presúva tak, aby si vložil CD do slotu do ktorého chceš.

 

jtfcobra:

Ak máš FL nepotrebuješ prevodník, ak nemáš FL tak potrebuješ.

Editováno: , autor: Lordiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lordiik:

 

1. Nene malo by to byť RCD510 - Bolero. Pokiaľ sa nemýlim RNS510 je Columbus. 

2. Sakra tažke bez funkčnej mechaniky sa možem ísť kĺzať. Ani cez diagnostiku sa to nedá? 

3. A nevieš dať názor aká náričná by bola oprava? A koľko by to stálo? 

 

Inak dík za rady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pošli mi link kde si to našiel že ide aj na RCD 510, možno pošpekulujem niečo aj na mojom ;)

Viem že jeden chalan (zdá sa mi že z Partizánskeho) opravuje RNSky, možno by vedel rozchodiť aj RCD. Skús napísať používateľovi .e1, viem že jemu opravoval RNSku, viď: http://forum.skodahome.cz/topic/124447-e1s-fabia-2111/page-13#entry1985276

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Link ti bohužiaľ nepošlem pretože táto vec mi bola poradená na inom škodováckom fóre kde som našiel aj link na ISO root od týchto ludí. Údajne RNS510 a RCD510 by mali byť rovnaké až na navigačku čo má jedno naviac takže by to malo ísť. Priznám sa neskúšal som ešte. 

Díky skúsim mu napísať. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 5 týdny později...

Len musíš počítať s vysokou pravdepodobnosťou že to Bolero bude pri práci s veľkými SD kartami (hlavne pokiaľ budú obsahovať veľa priečinkov a podpriečinkov) veľmi pomalé: 

 

Na základe toho čo som sa dočítal, tak Bolero v tvare RCD510 je postavené na HW/SW ešte prvej generácie RCD510. Druhá generácia s tým problém už nemá, ale na nej bolo pravdepodobne urobené Bolero ktorého obrázok si postol vyššie.

 

Môžem to povedať aj na základe osobných skúseností: Vo F2 som mal Bolero, do ktorého som dal 32GB SD kartu (samozrejme Class10) ktorá obsahovala približne 20GB hudby v priečinkoch a podpriečinkoch. Po 20 minútach čakania na "load"  som to vzdal a kartu vybral. Tú istú kartu som dal do novšieho RCD510 ktoré mám momentálne v Golfe a načítať ju trvá asi do 10 sekúnd.

A to nehovorím o tom, že pokiaľ v Bolere kartu načíta, napr. za 3 minúty /čiže tam máš tak 3-4GB hudby v pár priečinkoch/ a chcel by si vybrať iný priečinok kt. je o "lvl" vyššie, tak to trvá tiež dobrú minútu-dve. Jediná vec ktorá Boleru nevadí je mať všetko nasekané v jednom priečinku, potom to nemá problém ani napríklad pri 10GB..

Editováno: , autor: Lordiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Nestává se někomu, že když auto stojí třeba přes noc venku, je pod nulou, tak pak přeskakují písničky, začne hrát jedna a za pár vteřin to skočí na jinou atd. To se mi stává celkem pravidelně, po zahřátí vnitřku auta to přestane. Moje rádio asi nemá rádo teploty pod 10 st. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Zdravím pánové, 

předem chci napsat, že jsem četl celé vlákno, ale bohužel se mi nedaří udělat si v tom jasno. Prosím tedy nějakou dobrou duši o objasnění konkrétně mého případu. Mám Fabii II před FL(bez MAXIDOTU, park. senzorů) a v něm bylo rádio DANCE, které umřelo. Bohužel jsem koupil SWING(Delphi) a až poté zjistil, že nestačí pouze výměna rádia. V autě mám FAKRA konektor a konektor na jednu anténu. Jediné co od rádia požaduji je, aby nevybíjelo baterii, nemělo problém se signálem a pamatovalo si naladěné stanice a PIN. Nemám problém s tím jej zapínat a vypínat ručně. Budu rád za každou radu, návod a případně odkaz na potřebný materiál. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...