TiGeRZ Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Tak ako je jasne z nadpisu xenony mi rusia radio.... kde moze byt pes zakopany? Ked vypnem xenony tak uz to tam nesusti (v radiu). Robi to iba radio .....cd v pohode. Na inom radiu tie iste vysledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 mne sa nieco mari ze sa tam davali smerove diody, ale musim pozriet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 pozri prosim ta kazda rada nad zlato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 No tak prave citam na nete ze to moze sposobovat starter(nekvalitne asi maju zle tienenie) oprety o kostru..... takze zajtra potestujem a poreferujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Tak ako je jasne z nadpisu xenony mi rusia radio.... kde moze byt pes zakopany? Ked vypnem xenony tak uz to tam nesusti (v radiu). Robi to iba radio .....cd v pohode. Na inom radiu tie iste vysledky. a co tam máš za xenony? origo - dodělávka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 prasečí HID, nic nového, že takovýhle s prominutím kokotiny ruší hudbu. Je to trafama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Pusť si CDčko ,pak to neruší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Chlapi vratme sa k tematu, vie niekto na 100 % ako odstranit to rusenie radia? Btw. mne to tiez rusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Ja som sa TiGerza pýtal že odkial je že bz som doniesol osciloskop a pozreli to. Bud týžden idem do Zvolena a potom na sviatky ideme na liptov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Vidim, že s jogofogem máme stejné problemy Opravdu se jedná o startéry, kde tyto startéry osciluji na určité frekvenci a ruší tím vnitřní napětí v autě. Za následek je i horší příjem radia. Jinak jogofogo, když jsem to konzultoval s naším dodavatelem, tak řikal, že pokud jedou, tak to nevyreklamuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Len ma serie to ze cestou do prace nehrozi kombinacia dalky+radio a to ma stve. HEH Ale ..... co nadelas.... Bud to svieti ALEBO hraje jak ma. Vzdy je na vyber. Toz ja radsej poriadne svietim pri pustenom CD. Jinak odisli mi startery na origo xenach. Vydrzali tak +-2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 19. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Tak zabvil som sa HID sady a dal klasicke H7..... radio vobec nerusiiii Chcem ist do rakuska .... a myslim ze ak by mi prisli na tu Hidku tak by som to mal dost krute Jezdite normalne s hidkami do rakuska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.