Kenvelo Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Nehledě na předváděčky, v případě potřeby ušetřit nemalé peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Miles : auto těšim se na fotky Kenvelo, Marios : no, vono 600tis. respektive 585 tis oproti 441tis. je docela sakra rozdíl.... A předváděčky, to jsem po rozhovoru s bývalým spolužákem (teď přímací technik ve škodovce) zavrhnul, absolutně mi to nedoporučoval s ohledem na to že s tím jezdí kdejaké hovado, téměř vždycky je to studený a každej tomu dává záhul aby věděl jak to jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak počítám cca 6% sleva to se moc nepředali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 jo to je rozdíl rozhodně nemalý, o tom žádná.... ja se jen"držel" cenovky, co tys nahodil v jednom příspěvku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Pánové, co se týče ceny sleva 6% myslím že je dostačující, nato že jsem žádnou nepožadoval, prostě řekli stojí dle ceníku tolik nabízíme tolik, berete a já řekl ANO, pro mne byl výhodný úvěr co mi byl nabídnut a taky že do 10dnů jsem vozidlo měl, musel jsem vybírat z aut co byla tzv. volná, co se týče výbavy prostě jsem na víc neměl, taky bych radejí jezdil 1.8TSI v plný(octavácký) palbě, ale prostě kde nic není a ani smrt nesebere. Co se týče výbavy jsem vyléčen s xenononů, navigací, changerů a kůže parkuji na pražském sídllišti. Fotky o víkendu zkusím, ale má pršet a přezul jsem na zimní 15tkové plechy tak to zas budou řeči, že se to k tomu nehodí atd , tak ted se do mne pusťte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Ale jo ja to beru, koupe noveho auta je v drtive vetsine vzdy kompromis mezi cenou a vsim tim ostatnim (pocinaje motorem a konce cudliky na polohovani el. sedacky) Nakonec ja vzdy rikam ze je lepsi nove auto (i kdyz treba se slabsim motorem, bez kuze a ostatnim serepeticek) nez za stejne prachy 2 roky volitanej pekac. S tim ale ze parkujes v praze na sidlisti ti to nezavidim, vyspis se vubec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 No spánek už se lepší kruhy pod očima pomalu mizí, pojištěno ČP spoluúčast 1%, ale stejně koukám z okna kdo zas vedle mne parkuje, nebot to starý jsem měl omlácený jako svin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Tak klucíí ve škodovce se pochlapili. 18.12. mi volali ze zákaznického centra, že je auto už hotové. Netrvalo to ani 14 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 (editace) nojo, nemají do čeho píchnout tak to jde rychle... Hoď se potom fotky. Editováno: 19. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 20. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Miles: neboj se ničeho a klidně ty hotky hoď i na plechách, nové auto je vždycky pěkné, jasně že by si každý přál nebýt limitován penězi ale prostě to je tak a vono 441tis. Kč je taky slušná pecka do rozpočtu a co si budeme povídat kolik lidí no to dneska má třeba tady z fóra ? Asi to nebude nějaké závratné procento a nožná že ti budu nakonec i závídět, včera jsem se dověděl že budou ve firmě nějaké reorganizační změny tak počítám že se mi pěkně houpe židle pod zadkem...(jó kdo nechce s vlky výt...nebo jak je to) to by jsem si pak moh nechat o novém autí zdát... Marios: jó přesně tak to je, lepší něco slevit třeba na výbavě či motoru ale mít auto nové než nějakou vojetinu, nové je prostě nové.. Jíňa: Tak to gratulace, pochlubíš se nějakým infem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Urcite nejake fotky hodim. Jedu si pro nej v utery tak snad o svatcich neco blesknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Bratrovi k jezisku jsem objednal OIII CombiClassic 1.6MPi + radio swing + classic plus(automaticka klima) + 15" litaky Pyxis + vyhrivane trysky ostrikovacu + alarm + asistent rozjezdu do kopce + tonovana skla + ochrana podvozku + vyskove nastavitelne sedadlo ridice a spolujezdce s bederkami ... toto za 415 000Kc ... celkem uchazejici cena rekl bych za kombala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) ja nevedel ze se da uz objednat trojkova octa a navic to v bolce stihnou smontovat do stedreho dne... Na druhou stranu,krize je krize, takze se musi hosi snazit Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Urcite nejake fotky hodim. Jedu si pro nej v utery tak snad o svatcich neco blesknu. Tak to je vážně vánoční dárek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Bratrovi k jezisku jsem objednal OIII CombiClassic 1.6MPi + radio swing + classic plus(automaticka klima) + 15" litaky Pyxis + vyhrivane trysky ostrikovacu + alarm + asistent rozjezdu do kopce + tonovana skla + ochrana podvozku + vyskove nastavitelne sedadlo ridice a spolujezdce s bederkami ... toto za 415 000Kc ... celkem uchazejici cena rekl bych za kombala Koukám, že už začínáš pociťovat krizi, když to není RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 No vánoční dárek by to byl, kdyby to za mne někdo cvaknul Ale překvapení to bylo... Původně měla být až koncem ledna. Byla to trochu protekční objednávka, takže to nějak zařídili, že šla rovnou do výroby a nakonec byla hotová ještě před vánoční odstávkou výroby. Dvojitý bonus v tom, že mi v den mých narozenin volali, že je hotová a přivezu si ji před Vánoci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tak to jó, už jsem se chtěl zeptat jestli nechce adoptovat ještě jednoho bráchu.... Sleva pokud je v metalíze (???) cca 15%, tak to už je tedy kauf, kde si jí koupil ?? Fakt super !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Taky bych chtěl být letos jeho brácha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 No vánoční dárek by to byl, kdyby to za mne někdo cvaknul Ale překvapení to bylo... Původně měla být až koncem ledna. Byla to trochu protekční objednávka, takže to nějak zařídili, že šla rovnou do výroby a nakonec byla hotová ještě před vánoční odstávkou výroby. Dvojitý bonus v tom, že mi v den mých narozenin volali, že je hotová a přivezu si ji před Vánoci... To jsou radosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Marios: jó přesně tak to je, lepší něco slevit třeba na výbavě či motoru ale mít auto nové než nějakou vojetinu, nové je prostě nové.. mno, to já bych si příště klidně koupil dva roky rozumně jetý auto s pořádným motorem a výbavou než tu novou 1.9tku co mám teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 No, to já bych měl radši nový ale je to věc financí, prostě poměr kvalita vs. cena...ale jak jsem řekl, u novýho jsem ochoten z něčeho slevit u ojetiny chci auto bez vady se skvělou výbavou, tam bych byl prostě náročnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Koukám, že už začínáš pociťovat krizi, když to není RS Braskovi to staci on neni zavodnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Tak jsem o vánocích "dědovi" tu jeho novou pořádně prozkoumal a tady je jeden poznatek kapučíno je úplně jiná barva než předchozí kapučíno ! Spíš mi to připomíná o něco světlejší šedou satim, rozhodně to má k ní blíže než k předface kapučínu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Tak cakam 1,4 TSI ambiente, zelena arctic, 17 Pallas, xenony, hmlovky corner, zadny stierac, defendlock, paket dynamic sylver, interier onyx-onyx. Este uvazujem medzi Swing + navigacia Panasonic alebo len Amundsen (ake su k nemu v cene mapy na Slovensku)? Cena 675 000 SKK + dobra zlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 A jaký je ted cenový rozdil mezi OII a OII facelift? Dejme tomu že se bude objednávat stejná motorizace a nebo ty "staré " OII už nebudou vyrábět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.