djvlada Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 dobry den panove chci se jen zeptat na jednu vec chci nahradit stavajici posrany system skoda centralniho zamykani na tento co sem nasel http://tuning.autodoplnky.cz/autoalarmy/ma...da-pro-s2494910 de o to jen aby to zamykalo odemykalo nic vic nepotrebuju uz me ten kram sere dekuju za odpovedi a rady(jedna chyba opravena ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 nidko k tomuto tematu nic nenapise ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Ak mas povodny central tak ho odpoj. ;) A Ten novy co si dal odkaz namontuj a zapoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Aky mas problem s centralom? Ved si ho daj doporiadku a nemusis domontovavat ziadne blbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Cau OLISOFT Len mu asi nejde origo central tak to chce niako nahradit. Ked mu v servise povedali ze oprava stoji cca 5500.- Toto je len moja domienka. :) Nech sa vyjadri Autor. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Asi tak nejako, ale ked uz je tu, tak sa moze lahko docitat (hladat slovko mikrospinac), ako to jednoducho opravit. A este tu aj kupi komplet sadu tichych zamkov za 2tKc. Este k tomu moze behnut k tunajsim majstrom a Ti mu urcite pomozu. Ja osobne by som take cosi neorigo do auta nedaval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 1:problem je ze bude se to zamyka a odemyka samo anebo nejdou zamcit a odemcit jedny dvere 2:je ze na spolujezdcovi nejde odemcit pres klicek auto asi je tam neco spatne takze vymena zamku kdyby nekdo mel jeden starej ale funkcni doma koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 1:problem je ze bude se to zamyka a odemyka samo anebo nejdou zamcit a odemcit jedny dvere2:je ze na spolujezdcovi nejde odemcit pres klicek auto asi je tam neco spatne takze vymena zamku kdyby nekdo mel jeden starej ale funkcni doma koupim 1.Zle mikrospinace v zamku. 2.Ak zamykas od vodicovej strany tak spolujazdcova sa zamkne?? Ak ANO . Tak bi som dal namiesto vlozky zamku na P.P.Dvere zaslepku. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 1.Zle mikrospinace v zamku.2.Ak zamykas od vodicovej strany tak spolujazdcova sa zamkne?? Ak ANO . Tak bi som dal namiesto vlozky zamku na P.P.Dvere zaslepku. ;) ne na zamknuti od ridice neraguje zamykam a odemykam jak skodu 120 a uz ,me to stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Máš špatný zámky nebo přeškubaný kabely v průchodce. Nějakej jinej centrál bych tam nebastlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Odisiel ti mikrospinac v zamku na vodicovich dverach. Tu je navod: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...pinac-zamku.htm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 A ked si na to netrufas, tak sa tu spominali nejake mena napr v Brne - huml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 no ale tak jako me de o to aby tojen fungovalo tak mu mam napsalt panu Humlovi a on mi poradi brno mam kousek to neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 no jeste sem se pripojil na vaq a zjistil sem nevim zdali je to zavada na centralu u spolujezdce a nevim jesi to neni tim ze se to nezamyka napsalo mi to ze je chyba na minusovem polu ale kde jesi poradite kterej kabel to je v pruchodce ve dverich tak ho zkusim napojit nekam jinam v tech dverich aby to kostrilo pak to snad bude fungovat dekuju za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Využiju tohleto vlákno : mám takový problém s centrálem ,když nastartuju motor tak sem mi zamkne centrál ,ale ne pokaždé možná jste už někdo řešil podobnou závadu v čem to hledat dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 na stojícím a tak mladém autě nevím na VAGu to nebylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 na stojícím a tak mladém autě nevímna VAGu to nebylo ? myslím že ty pekáče jsou asi všechny stejné zatím na vagu to nebylo,akorát jestli to nemá souvislost nefunguje mi dveřní spínač u spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 nejsou stejný, do 99 se lámaly dráty ve dveřích vyměn spínač ve dveřích a mělo by to být OK auto neví že jsi otevřel dveře a myslí si že jsi jen omylem odemčel tak to pro jistotu znovu zamče, i když zapnutí zapalování by tuto funkci mělo vyrušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 taky mě napadlo že by to mohlo bejt tim mikrospinačem ve dveřích ,ale ono se to neprojevuje pořád tzn. všiml jsem si že to blbne teď když se fakt ochladilo a je kosa nebo taky ,když prší a to mě mate ,kdyby to bylo jen tím spínačem tak by se to projevovalo stále ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Podívej se na tu průchodku ve dveřích, mám 11/03 a taky mi to tam doslova uhnilo, je tam vlhkost jako prase a dráty co jsou ve dveřích krásně omotaný v té průchodce omotaný téměř nejsou ... měl jsem popraskaný izolace na drátech a jeden nakonec vejpůl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ok peteres ,dík to už začínaá být konkrétní mrknu na tu průchodku co se tam děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak dnes jsem měl trochu čas vizualně jsem zkontroloval průchodky nic jsem závadného nenašel . Napíchl jsem to na vag a vyhodilo mi chybu 01030 - spinac klice centr.zam. strana ridice - zamknout zkrat na kostru . / zajimavé že mi nefunguje svetlo v pravych dveřích . Někdy když nastartuji motor, tak se mi zamkne centrál / tak to vypada na rozkuchaní předních dveří ? nebo kde začít dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 asi bych si někde nachystal zámek řidič. dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To Vaša : vidíš to na výměnu celého zámku ? nebo jen mikrospínače dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ja vymenil ridicuv ccelej zamek a mam klid ted jen orapvit pravy dvere tam me to pise jen spatnou kostru takze musim hledat kde ty kabely maj kostrit a jak se k tomu dostat poradi nekdo jesi je to nekde pod schranouk spolujezdce na a sloupku nebo ju sundavat nemusim a najdu tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.