pissi Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Aha,super. Jj ,zadní jsou origo,dodělávám jen předek. Prosím tě,tak pak v tom případě přídou ty piny co jsou na kabeláži u tlačítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 tak jak jsem to napsal, hnědé k sobě a ukostřit a ten třetí na stejnou barvu z vedlejšího tlačítka je to napájení podsvitu, zbytek jde v kabeláži dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Díky moc za vyčerpávající odpovědi. Čekám až dorazí nová jednotka a jdu na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 (editace) Zdravím, milý priaznivci škodoviek potrebujem pomôcť mám tu park asistent 1Z0 919 283C z octávie II pred facelift je vystrihaný z auta angličana a jediné čo tam ostalo sú kúsky káblov na konektorov cca po 2cm, túto jednotku potrebujem namontovať do octávie II pred facelift 2,0TDI 103kw BKD ale nakoľko mam síce schémy na túto octáviu tak žiaľ schéma na park asisten 8kanál sa tam nenachádza a teraz som v úzkich už dlho hľadám kade tade a nemôžem ju násť preto sa obraciam na Vás keby sa našiel niekto ochotný a poskytol by mi original schému zapojenia na daný park asistent, budem veľmi vďačný a vopred ďakujem za každú ochotu čo sa nájde... Editováno: 30. Červenec 2017, autor: smreko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samiec Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Zdravím všechny. Mám dotaz. Mám OII RS 2007, kde bylo originál rádio bez ukazatele parkovacích senzorů. Nyní mám čínu, která by to měla ukazovat vše přes CAN-BUS, bohužel vše zobrazuje, kromě parkovacích senzorů. Nevíte náhodou někdo, jestli není třeba někde v ŘJ v komunikaci CAN-BUS povolit přenos dat originálních senzorů na sběrnici? Otáčky, rychlost, ujeté km a dokonce i hladina oleje vše na rádiu vidím, ale senzory jen pořád pípají v autě a nezobrazují se na rádiu. Přitom rádio se ztiší a vyskočí auto, ale senzory nic. Děkuji mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 a jsou vůbec origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samiec Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Měly by být. Auto bylo dovezene z D před 4lety. Na palubovce je i vypínač pro parkovací senzory, ale přinejhorším by se to dalo zjistit z VIN ne? Ale předpokládám že na 99 je to origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik164 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Napichni to na diag a mrkni se co je tam za jednotku senzoru. Jestli je to vubec zobrazovaciOdesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samiec Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Nemám diag, ale můžu se za někým zastavit ideál v rámci Ostravska, pokud by byl ochotný to někdo napíchnout a bude vědět co hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik164 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 A odkud ses? Myslim ze aby ti to zobrazovalo tak potrebujes FL jednotku s koncovkou 475C. Kdyz vykuchas tapec z levyho zadniho nadkoli tak se na ni muzes podivat. Ale myslim ze tam budes mit 283 nakonci Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samiec Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Přesně Třinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik164 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Trochu zruky odeme no. To nicOdesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 V Ostravě se to na to můžu podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samiec Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Mohl bych dorazit, ideálně v sobotu dopoledne 5.8. do Ovy, možná i pátek podvečer 4.8. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Tento tyden do stredy, pak dovolena. Jinak servis mam otevreny od 7-17hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Jak odstranit nasledujici jev? Jak jsem psal pred cca 1/2 rokem, v servisu mi pri vymene spojky, vycistili prevodovku vodou, kdy mi diky tomu servisni technik znicil cidlo na zpatecku. Servis priznal chybu a vymenil. Jenze senzor zpatecky spinal pote uz pri zamacknuti dolu. Tak jsem to nechal udelat, aby to bylo jako z vyroby, tj. az zaradim. Fungovalo to az do ted. Spinani zpatecky se prerusi, pokud na ni dam ruku pri couvani. Ok. Rekl jsem si, nebudu ji tam davat!! Ale ted se mi stalo, kdyz uz nemam ruku na zpatecce, tak pri pridani plynu pri couvani, tak se to odpoji,... a senzor nefunguje, kdyz zastavim, tak to funguje. Technik, co mi to tenkrat serizoval, mi rekl, ze uz je autu 12 let, tak se nemam divit, ze to bude blbnout. Da se to vyresit? Praha a okoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyy Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Zdravím,chci si pořídit zadní parkovací senzory pro mou OII facelift,rádio origo Swing...chci se zeptat na sadu kterou mi doporučíte? Jak zjistím jestli jde propojit ukazatel na rádiu...případně někdo z jižní moravy kdo to dělá? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Můžete mi někdo prosím polopaticky poradit,jak nakododovat předního asistenta? Po mechanické strance je hotovo,teď ho jen uvést do chodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanicka99 Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Zdravím! Minulý týden jsem měl auto v servisu (škoda octavia 2 DSG - 1,9TDI, 77 kw r.v. 2005) kvůli vadnému kompresoru klimatizace a nové páčce na blinkry - nešel tempomat. Když mi auto vrátili, zjistil jsem, že při parkování mi ukazují obráceně parkovací zadní senzory na rádiu u siluety auta ( couval jsem pravou stranou k paneláku a na rádiu začala pípat spodní zadní strana siluety, tudíž levá strana auta, ale tam nabyla žádná překážka) Chci se zeptat, jestli je možné, že to zavinili nějak v servisu a jak se to dá případně nastavit zpátky, aby to ukazovalo správně. Jestli se to dá nastavit někde v rádiu nebo se to musí přes diagnostiku ? Předem díky za odpovědi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyy Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Pokud někdo chcete parkováky apod,doporučuju uživatele Vaša,skvělá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvak8 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Cauvec potrebuju radu, chci si do octy rs 2 fl namontovat parkovacky... predozadek a jako bonus i kameru, mam amundsen + planuju tamdat columba, jaky cislo rj tam ma byt? A co gateway a ostatni nalezitosti? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Zdravím vas chcel by som poradiť ci je možnosť nejak rozbehať parkovacie senzory DPC Octavia 2 2005 na radiu RCD330 ktoré podporuje OPC novy typ. Nechcem meniť senzory len to dať nejak do kopy lebo na starom radiu Stream MP3 to funguje pekne a či je nejaká možnosť to rozbehať na novom radiu buď zmenou Gateway lebo mam objednanu 1k0907530Q kvôli radiu a baterke a neviem ci by nepomohla 7N0907530 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencamares Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Ahoj všem, mám OII s parkovacímy senzory ve předu i vzadu. Auto jsem umil vapkou a přední senzory mi od té doby hlásí překážku před vozidlem. Nevíte někdo čím by to mohlo být a co s tím? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 zkontroluj zda nevidí SPZ (nejlépe na zkoušku sundat i s rámečkem pokud nepomůže v některém čidle je asi vlhkost VAGem jde zjistit které vidí překážku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.rohrer Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 zdravím mám problém na svoji octe rs 2.0tdi rv. 2007 nefungují mi parkovací senzory, všechny senzory jsou v pořádku řídící jednotka taky co mi ale píše diagnostika je že je někde zkrat na kostru ve vedení stalo se už někomu? po zařazení zpátečky zazní dlouhý ton pípnutí asi 7s ale senzory nefungují jednou se mi stalo za rok co auto mám že při couvání fungovaly ale jinak nic. nevíte někde kde jsou kriticka místa kabelu kde by to mohlo být přerušene nebo čím by to mohlo být nesetkal se někdo? díky za každý rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.