kenny_fx Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Dobrý den, před cca. 10-ti dny jsem koupil auto z bazaru od kterého ještě nemám technický průkaz. Vlastním pouze kupní smlouvu. A nyní do mě ze ťuknul řidič - tutíž jsem poškozený. Na pojišťovně nahlášeno, ale bylo mi sděleno, že bude potřeba doložit technický průkaz, aby škoda mohla být zaplacena servisu ve kterém mám vůz na opravu. Operátorka na infolince mi nebyla schopna odpovědět zda bude stačit jen kupní smlouva. Jak je možné tuto sitaci řešit? Předem děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ty jezdíš v autě a nemáš ani malej, ani velkej techničák?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ty jezdíš v autě a nemáš ani malej, ani velkej techničák?!? Mám jen kupní smlouvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Mám jen kupní smlouvu.To už jsem si přečetl předtím, ale nějak mi nejde do hlavy, že bez toho klidně jezdíš několik dnů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 To už jsem si přečetl předtím, ale nějak mi nejde do hlavy, že bez toho klidně jezdíš několik dnů ... U té nehody byla i policie a Ti proti tomu nic neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Kennik: Tak to je dost špatný, když Ti operátorka přímo v pojišťovně nedokáže říct, jestli to stačí nebo ne. Napsal bych na poj. dotaz mailem, tam by se snad měl vyjádřit někdo zodpovědný a věci znalý. Rorda: Já jezdil "jen na kupní smlouvu" cca 3 měsíce a nikdy nebyl žádný problém (důvodem bylo, že předchozí majitel neplatil povinné a proto nešlo auto odhlásit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Dneska jsem mluvil s kámošem policajtem a pro ně je směrodatná kupní smlouva, techničák je jen evidence v případě třeba krádeže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.