perníkář Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdarec chalani, mám problém se kterým si nevím rady.... během krátké doby se mi opět po druhé rozsvítila kontrolka airbagu nevím kde může být chyba v elektrice..... v pátek to půjde na VAG, tak nevím co s klukama v servisu vymyslíme.... zkouším se ptát ještě zde..... jinak, pojistky kontrolované, vše co jsem se dočetl a bylo k dispozici zde jsem zkusil podle mě je vše OK nebo nové takže nevíma v kabeláži se já nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) na VAGu ti řeknou kde je problém bez VAGu budem vařit z vody bude to pytel řidiče / spolujezdce /jiný/ napájení/ Editováno: 6. leden 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 určitě ažse to píchne na VAG budem chytřejší pak podám info co a jak a jak případně dále postupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mám podobný problém - píše to chybu bagu řidiče - malá hodnota odporu nevíte někdo v čem může být zádrhel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Mal si streleny bag? Ak ano, moze byt poskodeny konektor, inak mozno kruzok pod volantom, inak povedane kabelaz a konetorove spoje. A nemas bag nahradeny odporom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 2Janjou: na 90% kroužek pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 bag pravděpdobně venku nebyl a dokoce tam je i připojený Začlo to dělat na podzim a po vymazání chyby se rozsvítí vždycky když je tak kolem nuly Liší se nějak kroužek pod volantem nebo tam můžu dát jakýkoliv z OI (případně z OII pokud tam chci dát volant z OII)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) Rozdíl je jestli máš ESP? Je kroužek pro auta bez ESP nebo s ESP. V případě volantu z OII nevím, nemám zkušenosti. Jinak ty příznaky jsem měl hodně podobné. Editováno: 3. Únor 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Přidám taky zkušenost. z ničeho nic na mě blikla kontrolka begu a už nezhasla taxem postupně zkouše esi tam vubec ten pytel je, paxem zkoušel kroužek, kabeláž ve volantu atd. ale pořád nic. stále chyba zkrat na kostru nebo plus, maly odpor atd..... nakonec že vykucham řídící jednotku co je mezi nohama spolujezdce a řidice. tak kuchám a kuchám a říkám si zkusím ten konektor řídící jednotky jen vysunout a vratit. napichnu na vag vymažu chyby a problem vyřešen:-) je to už přes dva roky a kontrolka se jeste nerožla. hedne štěstí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Presne ako pises. Ja som tiez precvakol len konektory,strekol kontoxom a treba to potom aj na vag napichnut a zmazat chybu. zatial pokoj pol roka. a to sa zazala len tak idem poobede z roboty a svieti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.