Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlapi kdo se vyznáte v legislativě,jak se umisťují zadní odrazky na osobní motorové vozidlo, myslím výška od země, vzdálenost od obrysu vozidla apod.Nemám je integrované ve skupinové svítilně. Důvod je svítilna z face.

Vloženo

jj máš recht,nárazník bude dobrej :palec2: Když jsem to před pár lety viděl na nárazníku poprvé,moc mi to nesedělo,postupem času jsem tomu přišel na chuť a teď si OII RS bez odrazek v nárazníku ani neumím představit.

Vloženo (editace)

jak dlouho máš to auto? 5 let jo???? Kecko

Ty wole, já tě nebudu pořád držet na řetězu. Ty si hrozný kašpar

Editováno: , autor: Palo
Vloženo

Ty odrazky by jsem jeste posunul vic ke kraji. Policajtu se bat nemusis jsou to paka... Vim o cem mluvim. Levou odrazku nad vyfuk a pravou zrcadlove.... Umi to nekdo nakreslit???

Vloženo

to vitto - ty omeleto plněná brusinkama, to nejsou světla, to jsou odrazky, pokud neznáš rozdíl v těchto věcech, jak můžeš dělat šéfa takovému ohromnému združení, jako je OC? :p

Vloženo

Uz se perou ! :)

Jinak Miklous je proste jinej hrac :) a takhle se mi to libi, akorat me tezce irituji prave ty plastovy doplnky ala naraznik ... takze do laku a pak je to :palec2: (jak to ma treba RSka a nebo konecne na to prisli ve Skodovce a po faceliftu uz jsou narazniky jsou nice ...)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...